Cervici09-jak jste na tom s brichem po porodu??

02.02.2010

Ahojiky,mela bych otazku.Jak se vam stahlo bricho po porodu??Porad visi :) nebo neni ani uz poznat,ze jste byly tehulky?I presto,ze kila jsou pryc,tak mi porad prijde,ze jsem tak v 5.mesici...Je fakt,ze necvicim,ale i tak,videla jsem holciny,co nikdy necvicily a po brichu ani stopa!Jako tehu jsem vystrkovala pupek ven a ted se ho snazim zatahovat,co to da :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

u me katastrofa.........jsem a budu stale v patem mesici............a sklapovacky se mi kazdy den delat nechtejí............chjo... :n: :-g(

tak já sem v těhu přibrala 35 :jawdrop: a pět měsíců po porodu sem měla původní váhu a teď osum měsíců po porodu mam ještě o dvě kg míň a váha stále klesá i když pro to nedělam vůbec nic, mam 167 cm 53 (52,5) kg , bříško sice krásně plochý, ale nahatý mi stejně přijde nic moc, měla sem teda strašný strije a teď mam břicho takový scvrklý :#o: , no a psa dvojky ale nahatý teda aspoň pro moje oko strašný, uplně vysátý a pořád kojim, takže se to určitě nedá srovnávat s postavou před těhu, ale co hlavně když mám zdavou Dominičku, to je pro mě nejdůležitější :C]]:

In reply to by curiosa

To jsi taky dobra. :one: Pro ty caparty urcite stoji za to,mit pneumatiky,strie i vytahany ceciky :s: Ale co az nam ty deticky vyrostou?? :s:

Tak já přibrala 30 kilo a po 6 měsících je všechno dole...občas cvičim a furt lítám s kočárem venku a to jím sladký,prostě všechno...

Ahoj Lucy, tak já po porodu taky shodila všechno, no teď jsem se vážila a mám zase 2 kila navrch :r: taky mi příjde, že mi na bříšku zůstala taková pneumatička - taky necvičím, ale už budu muset, fakt se na sebe nemůžu dívat, a nedokážu si představit, že bych někdy měla vyjít v bikinách - ty asi demonstrativně zahodím :s: :a:

:smich: tak jávám trochu zvednu sebevědomí ;) nahoře mám ještě 10 kg (celkově 62, takže z toho zas takový trauma nemám, dokonce léta to bude pryč) ale comi opravdu vadí je, že to mám hlavně kolem pasu - břicho, boky, vršek stehen...naprosto nejhorší místa na shazování :§) a nejvíc mě na tom štve, že i když si všechno pečlivě nasoukám do kalhot a triček, tak se nakloním pro malou do kočárku a všechno je to zase venku a musím přerovnávat :§) ááááá už aby bylo jaro, sluníčko, žádný nemoci a začnu zas epořádně cvičit. Měla jsem v plánu hned po vánocích a už měsíc mám teploty :?

ahojky,tak já ještě 7 kilíček a asi pátej měsíc:-(a co je nejhorší,tak prsa čtverky,popraskaný a visí:-)se jednou rozběhnu tak so bud odřu kolena nebo vyrazím zuby :§)

In reply to by Paolina..

Ja taky dost celkem jim,hlavne vecer!!Ale nikdy jsem s vahou problemy nemela.Jsem po mamce,ktera je drobna(44kg) Ja mela vzdycky mezi 47-50kg.Jen me ted se.. to bricho :00:
A vecer smakuje nejlip!!Nekdo slape rotoped nekdo se cpe :!k:

In reply to by verunka84

To je životní nespravedlnost - rychlej metabolismus a zdravá elastická kůže...tedy Paolinu neznám, ale znám podobnýpřípady. Švagřice 14 dní po porodu vypadala, jako by nikdy nebyla těhotná...já jako bych nikdy neporodila :smich:

In reply to by vood

:!k: no my to v té rodině fakt máme aniž bych se snažila nějak hubnout jde to samo :00: a je mi líno cvičit :'zz): :s: a nevěřila jsem ještě v těhu že budu vypadat jako před Denískem a ono po dvou dětech zase jak bezdětná :00: :00:

naštěstí,břicho v pohodě,ale mám pořád kila nahoře. V zadku a v nohách a nevím,jak se toho zbavit-teda,asi vím,ale nějak se mi nechce :o).ale budu muset,za chvíli léto :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka