Placený doktor u porodu ???

05.02.2008

Ahojky maminy, mám takový dotázek. Máte někdo domluveného doktora "na zavolání"? Jakože až začnete rodit tak mu dáte vědět a on přijede a odrodí vás??? Já jsem si při prvním porodu takhle zaplatila doktora, protože jsme měli miminko s komplikacema a chtěla jsem, aby vše proběhlo OK. Nakonec si to pan doktor naplánoval v pracovní době a porod mi vyvolal. Teď u druhýho nevím, jestli se s nim zase domluvit, nebo tomu nechat volný průběh. Mimi je zatím v pořádku, tak to asi nechám na tom, kdo bude mít zrovna službu. Sice si tenkrát neřekl zrovna málo peněz, ale měla jsem klid, že u toho bude.

Tak já jen vím, že u nás v nemocnici na to mají normálně ceník a mají ho vyvěšený v ordinaci i na oddělení a stojí to !normální" doktor 3000 a primář 4000. Ale jestli se budu s primřem domlouvat - jakožto můj ošetřující lékař - nebo tomu nechám volný průběh, kdo tam bude tak tam bude, přijdou mi ti doktoři všichni v pohodě.

Já chodím k primáři přímo do nemocnice a dá se říct že všechny doktoty tam znám takže se nedomlouvám a myslím že to zvládnem v pohodě! Jen mám strach kdyby tam byl nějaký externí co vím bývají tam 3 jeden je můj bývalý doktor než k němu říkám že to odrodím sama na záchodě!

ahoj no ja.Mam doktorku,ktera se o me bude starat uz od ted a cokoliv budu potrebovat bude mi kdykoliv k mani.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka