Vlhko tam dole...

02.02.2010

Holky mam dotaz. Cely tehu me trapi vytok bych rekla ze dost silny. Pouzivala jsem na nej ruzne cipky ale pokazde se to zlepsilo jen na chvilku a pak nanovo takze doktorka usoudila ze holt to tak mam ze krom streptokoka nebo co to bylo u me tam nic jineho nebylo. No ale ted zhruba mesic mam furt vlhko ikdyz mam intimku tak ta vlhkost prosakne i pres ni. V noci teda spim bez kalhotek takze kdyz vstavam na nocni curani tak mezi nohama vzdycky mam nocni rosu :///: ..mi to prijde ze ta pipka se mi poti nebo ja nevim. Reknete mi ze je to normalni a ze nejsem v tom sama :O Jinak samozrejme na priste poradne (9.2.) zeptam se doktorky...

Diky holky trosku se mi ulevilo :) vsude v knizkach jsem cetla ze silnej vytok to je spatny a ono je to docela bezny jak tak ctu. Taky jsem cekala ze konecne aspon v tehu nebudu pouzivat ty vlozky, no co nadelam...chtela jsem miminko to jo ale ty "vedlejsi ucinky" uz jsem si nejak nedomyslela :///:

já to mám taky celé těhotenství, taky jsem měla jakýsi globule, ale vpodstatě je to pořád stejný, já používám intimky jenom, když vím, že jsem doma, ale na ven si vždycky beru normální vložku, páč jak člověk víc chodí, tak i ten výtok se mi zdá je víc. a spát bez kalhotek - to už si ani nepamatuju, co to je... jsem se těšila, že si v těhu od těch vložek odpočinu a ono houby - a jinak mě jednou něco našli nějakého taky koka, ale potom už to bylo vpořádku, mám 14 před TP, takže to nevypadá, že by ten výtok měl na něco vliv...

Ahojky Tyni, já mám výtok taky a stále ale takovej mléčnej...kolikrát cítím jak tto ze mě teče. Taky se to někdy střídá s nahnědlím a trošinku zapáchajícím ale to mi příjde jakoby moč.....já už taky nevím. Já jdu do poradny 11.2. tak uvidíme jak dopadneme každopádně to dr. řeknu. Jinak jak se ti daří moc často tě nevidím už jsem si říkala co stebou je...Tak se měj a opatruj se papa Jana.

In reply to by Janča-těhulka

Ahoj Jani, chodim sem denne ctu kazdickej novej prispevek ale jsem nejaka lina cokoliv psat :///: maximalne tak oznamkuji nejakou fotecku alekdyz mam naladu tak neco i pisnu :) ...Taky jsme shaneli novej podnajem tak to taky zabiralo hodne casu ale nastesti ted v patek mame stehovani takze uz druhy den se premlouvam k baleni veci..ale nejak se mi do toho nechceee :sick: ...Jinak beruska se ma dobre furt jen skyta a smejdi rucickama u mocaku a prdelkou mi podpira zaludek. Tvrdnuti a bolesti mam porad takze vse da se rict beze zmen :D ..a copak vy? cetla jsem ze te pekne trapi vaha co?

In reply to by Tynik

Ahoj Tyni, váha je děsná no tak doufám tajně že to pak půjde dolů. Zrovna jsem psala na diskuzi že náš frajer má po 5 té spálovou angínu. Začíná mi hrabat a to doslova. :w: :w: :w: :w: Já stále nevím jak je malej otočenej dr. mi utz nedělala ani nepamatuju. Je pravda že malej kope jako vzteklej ale zdá se mi že se stále točí. Na druhou stranu aby se točil dokola ve skoro 32tt to asi ne. Do poradny jdu 11.2. tak se těším ale ta móje dr. je nějaká divná jsem tam dvě min. i s oblečením. Ptala jsem se kolik malej váží a měří a to mi tenkrát řekla že si to mám najít v tabulkách. No co dodat změna bude dobrá snad teda. Tyni tak se měj krásně a moc to stím balením nepřeháněj papa Jana.

Ahoj,
no v těhotenství je to dost obvyklé,že hodně žen trpí nepříjemným a otravným výtokem...tak jak sem to měla a mám já a nedokážu si představit spát a vůbec existovat bez kalhotek a intimnky.Já teda sem ve 39tt.a vyšetření na streptokoka mi dopadl výborně,ale za to se mi objevily kvasinky,které se musí přeléčit tabletama,jelikož vysušují sliznici a mohla bych se u porodu ve vnitř hodně potrhat,ale i to není nějak zvlašť neobvyklé,protože to PH v pochvě je kyselejší a proto ty výtoky atd..Ale musela sem to mít jen na začátku,protože žádné svědění sem neměla.Teď u tebe záleží,zda tě to otravuje svěděním a taky zápach a tak no.Vím,že je to takové intimní téma,ale úplně normální a k těhotenství to patří.Doktorce řekni co tě trápí a určitě ti poradí.
Tak zatím papa Lucie

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka