Maminky pozor

01.02.2010

Maminky pozor,chci vám napsat o šíleném chování Libereckého ALBERTA v NISE.Včera jsem tam jela nakupovat ,a u pokladny mě čekal šok a arogance.Nakoupily jsma v pohodě ale jak už to bývá naší malé Barunce je jí rok se zdálo nakupování dlouhé tak jsem ji dala ROHLÍK a druhou polku jsem dala staršímu synovi.U poklady jsem nahlásila 10 rohlíků ,v sáčku jich bylo 9 jelikož ten jeden jedli děti. V pořádku jsem zaplatila jen jsem si v duchu říkala že ta pokladní je nepříjemná,to jsem ještě nevěděla co nás čeká.Pokladní neřekla ani slovo zvedla telefon a zavolala ochranku, to jsem ještě pořád byla v klidu,jen do chvíle kdy přišel chlap a předevšemi mě tam začal vykládat že jsem z dětma sebrala rohlík který jsem nezaplatila a že to je krádež :-g( .HOLKY to byla ostuda já jim hned říkám že ten rohlik je placený protože v sáčku jich mám jen 9 ale ani tak jsem jim nestála za omluvu, naopak hroznym tonem mi pokladní zdělila že to musim hlásit 9 a 1 rohlik.No udelali z nás zloděje a ještě blbce co neumí nakupovat.TAKŽE MAMINKY POZOR KDE NAKUPUJETE V ALBERTU V NISE TEDY NÉÉÉÉÉÉÉÉ.A aby toho nebylo dost kamarádka to samé zažila před 14 dny takže žádná vyjimka asi nejsem.Omlouvám se za dlouhé psaní. :$$: :$$:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak to opravdu není normální!!! :O Moje malá taky sní vždycky něco(rohlík či sušenku) a na pokladně to hlásím nebo tam dám prázdný obal ať si to namarkují.To musela být nějaká kravka co nemá děti,ne?Já bych se tam s nima asi zhádala a už by mě tam neviděli!

no to jsou idioti, asi nějaká zakomplexovaná kráva, taky máme takový sousedy, do nich bych to řekla, že něco podobného ztropí, kdyby seděli za pokladnou, jo někteří lidí jsou fakt kteréni a ta jejich rádoby ochranka, dělá tak každej přizdisráč berou osmičku a tváří se jak mistři světa, to u nás v Albíku jsou taky takový, kteří ti chodí za zadkem když nakupuješ :00: :00: :00:
http://www.prckoviste.cz/nell

tak to je sila!!!!ja tam vcera byla a jindy tam take nakupuju ale ditko mam jeste hode male.Ale pozor si budu muset dat.Ja mam vetsinou zizen a vzdycky si neco proste otevru a neresim.Tak to teda pak u pokladny nahlasim pul litru tady a pul litru ve me :s: V dobe tehotenstvi jsem to delala bezne a kdyby se do nas nekdo tahle pustil,tak ten muj by se zase urcite pustil do nich.
Jinak to vidim casto ze deti takhle papaji v obchode rohlik a ty za kasama by o tom meli take vedet a podle toho se chovat a ne jako ta pani prodavacka krava!omlouvam se za ten titul ale nic jineho me nenapadlo...

Díky holky jak říkám kámoška tam byla je to 14 dní a měla tu samou scénu asi jsme narazily na stejnou pokladní.Pro Liberecký její popis na krátko ostříhaná hnědé vlasy asi 50roku. Výhýbejte se jí obloukem tedý já se vyhnu celýmu Albertu. papa a díky za učast :a: :a: :a:

Ahojky pááni,ti řeknu my jsme byli v pátek v Nise v Albertu (Liberci) a říkám si že tam zrovna nakoupím a to jsem tam za celou dobu nakupovala asi třikrát já totiž nejsem z Liberce a nakupuju tady u nás.Ale tak jsme nakupovali a dala jsem půlku rohlíku malé ale ta druhá zůstala v sáčku.A u pokladny jsme teda narazili na super mladou paní která se na malou smála,ještě měla rohlík v ruce a nabízela té paní taky :s: no a ona se jen smála.Teda ta pokladní na kterou jste narazili vy musela bejt nějaká....ani nevim co :O

My takhle fungujeme každý den, chodím nakupovat s dvěma dětma, takže samozřejmě mají každý svůj rohlík, občas i koblihu, někdy nutně potřebují tatranku. Ale vždycky nahlásím snědené jídlo a nikdy jsem s tím neměla problém. Je to daleko lepší než kdyby se tam děti vztekali. Ale pokud vím, tak mi moje mamka říkala, že i my jsem takhle fungovaly. Takže jestli jsi hodně vytočená, tak si tam běž stěžovat n. tam napiš email. Takové chování je naprosto otřesné. Nehledě na to si myslím, že ochranka tam je kvůli něčemu jinému, než hlídat, co během nákupu ujedlo dítě!!! Katka

In reply to by KatkaD

To víš ochranka peskuje mámu s dítětem za rohlík a za zády jim zloděj krade drahou lahev alkoholu :-D To jsou nesmysláci taková lidi,alespoň ta ochranka by měla vědět za co je placená,když už paní zahořklá musela dělat problémy :-D:-)

ty jo... no to snad neni pravda... toto jsme se szestrou a jejima klukama delali bezne a nikdy se nam toto nestalo...
ta pani musi byt hodne zlej clovek...nebo zahorklej... vubec takovou vec nechapu...
Mela jsi tam udelat bordel..nechat si zavolat vedouci atd... a chtela bych omluvu!!!!!! FAKT HRUZA.
Me se jednou stalo v nemeckyu.. je to uz teda skoro 20 let. BYla jsem s nasima a kamaradkou na nakupech v Nemecku (tak rok po revoluci) a kamoska mela rtenku co ji dochazela a hledali jsme tu samou... no a jak ji vytahla z kapsy a konfrontovali jsme barvy, tak hned ochranka a rvala ji tu rtenku z ruky... pak ji otevrel a rtenka vypouzivana.. no a take ani se neomluvili.. nic...
No tenkrat jsme byly 16 lete vykulene pubertacky , ale stat se mi to ted... udelam tam totalni coro moro..... klidne muzes zavolat i policii.... za verejne ponizeni... na to tady jsou i §.. tady si podavaci sakra rozmysli delat takovy veci...
papappapapa a byt tebou , chodila bych nakupovat jinam .. hezky den Lenka

No děs, já tedy bez toho aniž bych dala malému rohlík bych nenakoupila:) Je pravda, že mě někdy lidi dost v supermarketech překvapujou, když je vidím jak se tam cpou, aniž by si to nejprv zaplatili, ale to jsou dospělí.

Ahojky,
tak to čumím :jawdrop: jako blázen. Tohle taky děláme s malou v obchodě, ale s takovým přístupem jsme se ještě nikdy nesetkali....Ta paní pokladní asi nemá děti nebo fakt nevím.... :#o:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka