mějte se tu pěkně :-)

31.01.2010

Tak holky, mějte se tu pěkně :a: Já mám zatím křížové bolesti po 7mi minutách už skoro hodinu, tak uvidíme...Každopádně i tak jdu zítra na vyvolání, kdyby to byli poslíčci... Ale možná si to malý nakonec rozmyslel a chce ven radši přirozenou cestou :-) Buď mi zabrala cca asi štamprle vína anebo dopolední :*O*: Pohlaďte bříška a mějte se co nejlépe :-) Lucka

Ahoj, moc moc držím palce na zítra, budu na tebe myslet. Já jdu sice zítra taky na monitor a do poradny, ale moc nevěřím, že si mě tam nechají (kamarádka co pracuje na riziku říkala, že mají na zítra 9 příjmů, tak si myslí, že mi zítra doktor řekne, at přijdu v ut nebo ve st, tak uvidíme). Tak se nám z lednáčků stali únoráčci :) Přeji rychlý porod a budu se těšit na fotečky. Já snad zítra,ale spíš pozítří už taky porodím a přestanu tady strašit :)

holky moc díky za podporu, bolelsti přešly, takže nástup zítra :-) veru a tobě velká gratulka k mimískovi ;-) jsem říkala, že tím, že jdu na to vyvolání mám tu porodku aspoň jistou :-) L.

Držím palečky a hlavně ať máš co nejpohodovější porod, ten náš byl katastrofa. Patriček vykoukl na svět 25.1. a ve Vítkovicích je to fajn, persomál super, akorát jsme měli tři dny po sobě na oběd těstoviny :hu: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka