Prdíky a SAB Simlpex

31.01.2010

Ahoj maminky.
Máme chlpečka 6 týdnů.Začaly nás trápit prdíky. :^O^: Dostává MM+Nutrilon 1 HA. Prosím máts zkušenosti s kapkami SAB nebo nějakou jinou metodu,která nám uleví od prdíků?A kolik kapiče SAB mu dávat?Mě to připadne hodně těch 15,jak píšou v návodu. :$}:
Moc děkuji :cc):

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak u nás zabírali jenom kapky BabyCalm, pak cvičení s nožičkama, to nás naučili už v porodnici a prý je skvělý nahřátý pytlík s třešňovýma peckama, který se dá koupit v DM.

Ahoj, tak sab u nás byl k ničemu po týdnu přestal působit. od tří týdnů jsme začali dávat probiotika BioGaia a koupili BabyCalm a ten je lepší trvalo to tak těch 5dní než zabraly probiotika, ale od té doby nemáme problém. Jinak pokud chceš probiotika, tak je seženeš v Polsku za 300,- jinak u nás za ně chtějí 600-650kč a vydrží tak 3týdny.
Pokud bys chtěla, tak já kupuji probiotika v Polsku, tak bych ti je mohla koupit a poslat.
Jinak osvědčil se nám fenyklový olejíček na bříško od atoku. :) a teplé pecičky z DM... ohřívají se v mikrovlnce

In reply to by Pipik

Ahojky, cetla jsem tvuj clanek a zaujaly me ty kapicky probiotika? mala ma taky problemy s briskema prdikama, chtela bych jej vyzkouset, mohla bych te tedy poprosit a domluvit se stebou ze bych si u tebe jedny obednala?? :) byla by jsi moc hodna :one: PREDEM DIKY MOC.... jo a jeste ty pecicky s DM jakto prosim te, presne vypada do DM chodim nakupovat rada ale toho jsem si snad jeste nevysimla...diky moc za INFO... :a:

In reply to by Klarucha87

Ahojky, ty pecičky jsou v takovém jakoby polštářku je to v té řadě pro děti BabyLove. Když se tam na to zeptáš tak ti určo poradí. Je to polštářek ve kterém jsou pecičky od třešní, to se pak dá do mikrovlnky, nahřeje a pak to sálá teplo. Ohledně těch kapiček mi prosím písni osobní zprávu a napiš adresu a domluvíme se tam ju?

Tak my dávali v 1.měsíci jen navečer 10kapek a od 6nedělí jsem koupila Baby Calm a zdál se mi lepší,střídáme Sabíka s B.Calmem a dávám před každým kojením 10kapek.Super jsou Probio kapky=je po bolení bříška ;)

Ahojky ja mam holcicku 4.2. nam bude mesíc a kapicky SAB davam mali obden rano a vecer 15. kapicek! neni to moc je to prej normalni davka dr. mi rikala ze ji mam davat 15.kapicek a vydrzi ji to na cely den...my jsme taky na nutrilonu ale na COMFORT - proti zacpe a kolikam a zatim SUPER :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky