Tak mi praskly nervy !!!

30.01.2010

Tak mi praskly nervy !!! Už mám toho věčného čekání na něco dost!( pro ty co jsou nové,jsem 26 měsíc snažení a po dvou samovolných v 8tt a zjistili mi Leidenckou mutaci- což je hustá krev ) Ztrácím zdravý rozum. Brala jsem ted poprvé Clostík a pozoruji na sobě bolesti vaječníků už od OVU , dále mám strašně citlivé bradavky a taky nezvykle vysokou BT . Kdybych nebrala tyy hormony,tak bych řekla,že jsem těhu , ale takhle se jen pozorujia říkám si,že je to těma hormonama ( i když takové vedlejší účinky nejsou uvedeny ). MS nečekám až za 6 dní,tak se to nedá vdržet . :( Tak jsem se rozhodla,soustředit se na něco jiného. Kámoška mi už rok nabízí at si dám stúl na nehtovou modeláž k ní do salonu a já si furt říkala,že nemá cenu se do něčeho pouštět,když pak stejně budu těhotná a musela bych toho nechat. ( nechty dělám jen sobě a pár kamarádkám, tak to moc neumím na to , abych to někomu účtovala :C]]: No ale dnes jsem práskla do stolu,řekla chlapovi ,at mi udělá stůl z desek a v pondělí ho nesu do salonu a začnu dělat známým nechty a přijdu tak mezi lidi a na jiné myšlenky. Žiji totiž v zahraničí a jsem už 9 let doma :ooo: je nejvyžší čas na změnu. Sice už jsem si před rokem koupila jorka a věnovala se výstavám ,ale nějak to moc nepomohlo (doh) asi proto,že jsem neměla ovulka a snažili jsme se zbytečně tak dlouho :C]]: Tak huráááááááááááááá do nového týdne a snad už i pracovního :dance: :one:

Ahoj Tinko,moc ti přeji aby ti už konečně vyšlo to miminko i ta svatba .:) Koukla jsem na "tvé město" a ty bydlíš ve Slovinsku nebo jsem se špatně koukala? :)

To je správné rozhodnutí, myslím že je to to nejlepší co můžeš udělat, jdi mezi lidi a uvidíš že se vám mimi už brzy podaří. držím palce.

Tinečko ani nevíš jak ti rozumím já taky čekala na tohle těhu 2 a půl roku a prd až ted,strašně moc ti přeju at ti ta cesta k mimiskovy rychle uteče,dej se do práce a uvidíš,jak nebudeš ani vědět a budeš v tom ;) :one: :c:

Ahojky ja myslím že si se rozhodla správně člověk se asi opravdu potřebuje soustředit na něco jiného aby to vysněné mimi přišlo. Myslím že když přijdeš na jiné myšlenky mimi bude na to tata na cestě:) Držím palečky....

In reply to by sajma

mi to pomůže,ale fakt je to těžké na to nemyslet , zvlášt když má člověk nějaké problémy a musíš to řešit s doktorama! Ale snad to tenhle rok nám všem vyjde , když je ten kouzelný rok 2010 :w: :w: :w: Pošlu pak fotečky prvních nehtíků :w: Tak hurá na :*O*:

In reply to by Tinkapletinka

Přesně tak kouzelný rok:) letos to určitě vyjde já v to věřím. A nemyslet opravdu nejde no...snažím se nějak zabavit abych nad tím mco nepřemýšlela jenže to nejde:( Snažím se dodržovat zdravou stravu a chodit cvičit..jenže vlezu do kramu a co vidim miminka v autosedačkách na košíkách a na co asi v tu chvíli myslím? (na zdravou stravu to fakt neni) kamkoliv se podívam všude děti kočárky nebo lidi s dětma. Navíc všechny mé kamarádky mají už děti a já s nima trávím děsně ráda čas ale večer z toho pak mam trošku smutek že já nemám nic:( taky jsi takový šilenec?:) nebo jsem sama?

In reply to by sajma

že nás je tady hafo co jsou na tom stejně :s: ! Já dokonce měla i záchvaty párkrát , když jsme se z nějaké takové mimnkovské návštěvy vrátili :§) Ale ono to chce fakt se hodit do pohody nějakým způsobem , ale vím, že někdy to prostě ne a ne a nejde. Jsou taková období určitě u každé! Doufám,že ho již mám za sebou a dřív než se zas vrátí budu těhu nebo dokonce mamina :/;x: . Tak se netrap,nejsi v tom sama a všechny to JEDNOU dokážem !!! Já to mám o to horší,že mám jen 50% šanci na donošení s tou mou hustou krví,takže bude další stres ještě než porodím :w: :w: :w: Ale fakt mám aspoň tu víru,že to jednou vyjde tak či onak , tak věř taky :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka