kojení - prdíky - UM

30.01.2010

ahoj holky,myslíte .že kojená mimča trpí na prdíky víc než ta na UM ?? Jednou už jsem z toho pláče byla tak zoufalá a naštvaná,že jsem říkala že začnu raději s UM.Ale kamarádka mi řekla,že to bude ještě horší.....No, kojím dál,už je zas líp,ale zajímalo by mě to.....díky

Děkuju za vaše názory holky :-) Co se týče mé stravy, tak nejím nic co nadýmá, nepiju perlivé nápoje od jejího narození....Za chvíli nám budou tři měsíce a musím říct, že už to trochu lepší je, než ze začátku :-) Teď jsme teda měly tenhle týden horší, možná, že měla ten růstový spurt, protože se mi odtrhávala od prsu při kojení, má trochu nazelenalé kakání a večer plakala až vyčerpáním usnula, myslela jsem, že to jsou prdíky, ale moc neprděla .......... tak fakt nevím.
Jinak kojíme samozřejmě plně dál a jen tak to nevzdáme !! :-) Přeci jen je to pohoda, v noci ji jen vyndat z postýlky, hups ke mně do postele a už se saje, pak jen přendat zpátky do jejího pelíšku a spinká se dál :-) Tak snad to mlíčko vydrží a bříško se úderem třetího měsíce umoudří :-) :a:

horsi asi nee,spis zalezi asi na volbe mleka,
a co se tyce kolik a prdiku,tak vysad vse co nadyma a co by mohlo zlobit,a pak po trochach zkousej co mimcu vadi
my meli problemy asi 3m a pak to bylo lepsi
kojeni zdar :a:

ahojky to není pravda,my měli koliky i na um.mlíčku,.já přešla na um.mlíčko od 3týdnu malej celý dne jen prořval a já to nezvládla stres atd.a o mlíčko jsem přišla.Pak jsme přešli na bebu sensitiv na koliky a probiotika,je pravda,že se to zlepšilo,ale pokoj měl až od pul roka ;) se chuděra nejvíc natrápil do třech měsícu,pak už to zvládl sice plakal ale už né tak moc ;) tak,že radši koj dokud mužeš pro mimčo je to rozhodně lepší,kup si kapičky baby calm nebo sab klidně i probiotické,nebo lactobacilky baby a bud ráda,že mlíčko máš ;) protože i na um.mlíčku muže trpět,a popravdě to leze do peněz ty mlíka :00: Přeji at ti brouček nemá už takové trápeníčko a t je klidnoučké mimuško :cc): ;)

ahoj, já teda zatím plně kojím (malá má 4 měsíce) a myslím, že to záleží hlavně na mimču. Moje Emička nemá problém s bolestmi břicha. Za celou dobu měla jen 1x takový den, no, den, spíše tak hodinku, kdy nepříčetně plakala - nejspíš kvůli prdíkům. Ale jinak s tím nemá problém, prdí průběžně celý den a s kakáním nemá vůbec problém, že by ji to např. nešlo vytlačit. Já teda nepiju nic perlivého a každý den jím activii,ale nemůžu fakt říct, že by to bylo tím. Holt, už jsem i slyšela, že např. kluci mají s kolikami větší problémy.... Takže ti hlavně držím palce, ať to ještě vydržíš :one:
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka