jak brzy jde zjistit těhotenství z krve

29.01.2010

Ahoj, jsem tu zaregistrovaná díky své velmi milé a hodné Dadis už pět týdnů, ale popravdě jsem nenašla odvahu Vám napsat. Ale právě jsem se rozhodla. Mám jedno dítě ( Radimek 5 roků) , a jsem vdaná. Při prvním těhotenství jsem nějak zvlášť potíže neměla a vše probíhalo celkem v normě. S druhým mimčem jsme chtěli počkat, protože jsme před 2ma lety dostavěli domeček, a potřebovali jsme se trochu z toho všeho vzpamatovat. V létě jsme se rozhodli, že by jsme to mohli zkusit. Bohužel se nám zatím stále nedaří. Po vysazení HA jsem měla hodně nepravidelný cyklus, až to dvakrát vypadalo, že jsem těhu. Bohužel ne. Doktor mi nasadil nějaké léky na upravení a zjistil, že jsem měla nejspíš cistu. Teď mám chodit 3 měsíce na nějaké injekce, ovšem ani pořádně nevím jaké. Ptala jsem se ho, jsetli se nemůže stát, že i tak otěhotním a jestli mi pak ta injekce neuškodí . Řekl mi tedy, ať si před tou injekcí zajdu vždy na krev, jestli nejsem těhu. Ovšem problém je v tom, že plodné dny jsem měla mít od 23.1. - 27.1. a na injekci jsem měla jít dnes. Nevíte, za jak dlouho od oplodnění se potvrdí těhotenství z krve? Děkuji.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Hoja,

já osobně jsem mívala pravidelnou MS, dostávala jsem ji vždy v neděli, nebo v pondělí... v říjnu se tak nestalo a v ten týden ve středu /tedy 3dny po zpoždení/ už jsem netrpělivě letěla k doktorce, kde mi vzali krev a ve čtvrtek jsem se dozvěděla, že jsem těhu, ale pak jsem chodila jeste znovu na krev, kde se ta hodnota HCG musí min. zdvoujnásobit, aby se vyloučilo mimod. Jinak těhotenské testy mi ukazovali jen jednu čárku.
Tak at se daří a dočkáš se :a: :k: :k: :k: :w:

Ahojík, hormon HCG se začne vytvářet po uhnízdění vajíčka v děloze a jestliže dojde k oplodnění dejme tomu až toho 27, tak pár dní trvá, než se vajíčko uhnízdí. Nevím přesně jak dlouho, někde se uvádí až 4 dny a někdo tvrdí i týden.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky