váha... nepřibírám :(

30.01.2010

ahojky stávající a budoují maminky, mám takový dotazek, který mě celkem tíží.. už měsíc jsem nepřibrala ani deko.. spíš naopak :#o: teď, když by mělo mimi sílit, tak se mi to zastavilo.. přitom jím a to docela dost. vždycky se mi podaří nabrat třeba kilčo, nebo půl ale do druhého dne to mám zas dole, neli ještě méně :§) docela se bojím, aby bylo vše ok ? nabírá miminko když já ne ? sem ve 30 tt a mám nahoře teprve 6 kg.. dík moc za rady. .

za vaše odpovědi, aspon ste mě trochu uklidnili :) to já jsem na jednu stranu ráda, že sem přibrala tak málo, ale na druhou jsem prostě měla strach, aby nebylo něco v nepořádku .. ještě jednou dík a přeji krásný zbytek těhulkování.. :)

mám stejný "problém" - od začátku prosince dodnes jsem přibrala tak kilo, kilo a půl, přitom během předchozích dvanácti týdnů jsem přibrala dvanáct kilo a ještě předtím jsem pár kilo zhubla, takže rozdíl mezi váhou před těhu a ve 30.tt. mám asi 9 kilo. Ale starosti mi to nedělá. Probrala jsem to s kolegyněmi z práce a všem to přijde OK, každá z nich totiž v těhu přibírala jinak, tak z toho soudím, že je to prostě individuální záležitost a s ostatními se už neporovnávám ;-)

s tim si vubec nedelej starosti, mimi si veme co potrebuje. hlavne ze papas. ja sem od zitra 31tt a zatim sem pribrala jen 2,5kg jelikoz stale mam problemy se zaludkem a byva mi nevolno, ale mimi se ma dobre a nic mu nechybi. moji mamy znama pribrala ze cely tehotenstvi jen 4,5kila a mela uplne normalni mimco. je to individuální. a spousta zenskej pribere za tehu 6-8kilo třeba a je to uplne dostačující. Ja teda silna nejsem, to treba zensky i pak zhubnou, mam normalni postavu 164/61 a proste mit na konci tehu 15kg už asi nebudu a ničemu to nevadi:) a ono se stejne pribira az nejvic po 32tt! takže jeste to muže skočit pak nahoru klido o 5 kilo ani nemrknem. !

Ahoj Missho. Já jsem na začátku 33. týdne a od poloviny prosince jsem přibrala jen kilo, přitom před tím každý týden půl :) Myslím, že kdyby se dělo něco špatně, doktor by Ti řekl a taky že o co rychleji teď musí miminko přibírat na váze, o to víc si třeba bere z Tebe a tudíž už nezůstává tolik na Tvoje obalování ;) A říká se, že na konci těhotenství už se tolik nepříbírá. Tak si myslím, že je to v pořádku. Navíc buď ráda, že jsi přibrala jen tak málo. Ať se máte s mimískem hezky :a:

ahoj,já mám nahoře 5kg,dneska začínám 21tt,v poradně jsem byla v 28tt a půjdu za 14dní necelých,tak uvidíme...pokud rostete,,,tak si hlavu z toho nedělej

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky