Tak asi nic :-(

29.01.2010

Ahojky holky,tak jsem si včera brala tu krev a co myslíte,jak to dopadlo???????V krvi byla 17-tý den po předpokládané OVu hladina Hcg nižší než 0,1mlU/ml,takže se ve mě asi nic neuhnizďuje :-( :-( Mrcha stále nedorazila,tak nevím asi to bude ovlivněno tou 10 let branou HA,jak říkala Tinkapletinka.
Znamená to.že když nepříjde mrcha nebyla ani ovulace????????? :-?

ahoj přesně tak pokud nedostaneš ms tak nebyla asi ani ovulace.protože po ovulaci to vždy musíš dostat pokud teda nejsi těhotná a to vždy 12-16den po ovulaci.takže pokud už si 17 den od ovulace tak už bys byla nejspíš těhotná a nebo už bys dostala dávno ms.takže bud byla ovulace o dost později a nebo nebyla.jinak HA je svinstvo já jsem taky vůbec nedostávala ms a ani ovulaci jsem neměla.no jo někdo vysadí ha a hned otěhotní nebo aspon má i tak pravidelnou ms po28dnech a někomu ta HA tak rozhodí cyklus že to je hrůza.je dobré si fakt měřit bt at zjistíš jak na tom jsi. :k: :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky Jaňulko,teď to snažilkování více podchytíme,třeba se zadaří napodruhé.Hlavně že už mrcha přišla a měla jsem OVU! :-)

místě , bych si měřila BT at vidíš co se děje s tvým tělem.Ale aspoň tak 3 měsíce za sebou. Už v tom prvním ti ukáže graf jestli ovu byla nebo ne a taky holky ti poradí , když ho sem vložíš!

ahoj to je skoda....ale priste to urco vyjde....jo antikoncepce to je svina :( ja ji brala asi 5 let...a doktorka me rekla ze sem klidne pul roku po vysazeni nemusela mit ovu.Lůca

In reply to by Lula

Týýjo, já brala antikoncepci 10let, z toho jsem měla 3roky tyčinku, takže zcela bez MS. Myslím, že je to dost individuální. Po několika letech brané antikoncepce se můžou zase zahrnout vajíčka a pak můžou být dvojčátka.. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka