jakou vybrat cestovku na dovolenou?

29.01.2010

a kam máte naplánovanou dovolenou letos v létě?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky já můžu doporučit cestovní kancelář FIRO TOUR byla jsem s nimi všude u moře..Když jsme letěli tak jedině s Firo tour..Letí se s leteckou společností. Travel service.Na palubě jsou velmi ochotní.Jak jsme letěli tak v letadle byla maminka s miminkem.To tam brečelo a letušky mu dali.Nakého plyšáka._A byl v klidu.Byli jsme s nima v Egyptě v Hurghadě(nevím jak se to píše) :-D...No a ty delegátky..Byli super.Každý den se chodili do hotelu koukat..Ptali se nás jestli něco nepotřebujeme..Když jsme potřebovali .. Tak jsme jsi zkontaktovali a ona přišla..A vyřešli jsme problem ..Ahojky Míša a Maty..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

i s malym,my byly v egypte loni,to už jsme byla těhu..a teda perfekt,hned bych jela,ale jelikoz mame ted bude malymu rok,20.tak to asi s nim nehrozi,uz tak se tam v červenci skoro neda dejchat,ja jim tam loni oblila obchod,holt tehotenstvi..:(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

souhlasím,byli jsme s touhle společností na Djerbě a nemělo to chybu

já byla v Tunisu a na Djerbě s CK Exim tours a nemůžu si na nic stěžovat-ochotná delegátka vždy k dispozici na zavolání (nebo denně informační schůzky v hotelu). Pak jsem byla v Egyptě s Fischerem a děs-delegátka nebyla nikdy k zastižení,nebrala telefon,i když jsem měla velký problém (skončila jsem na kapačkách v nemocnici)-takže s Fischerem už nikdy!
Jinak letos dovolená nebude žádná,máme 4 měsíčního prcka,takže až snad příští rok :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka