Kontrola kyčlí po 3 týdením nošení třmenů

28.01.2010

Ahojky naše tetičky,

tak v pondělí jsem abslovovala po asi 2 měsíční pauze kontrolu na naurologii. Cesta byla v pohodě. Svítilo nám krásně sluníčko, maminka mi zpívala a já po cestě usnula. Když jsme doši až před dveře ordinačky, tak jsem stále spinkala. No a tak mě maminka vytáhla ze sedačky a už jsem byla hore a spustila jsem řev. Měla jsem hlad a tak jsem místo mlíčka dostala dudlíka. Si asi maminka myslela že budu z ticha ha ha ha a řvala jsem dál. Tak na mě vytáhla čajíka. No vypila jsem ho trošku - odříhla a pokračovala jsem ve řvaní, neboť jsem neměla žízeň al ehlad. Maminka byla nucena se zeptat paní sestřičky za jak dlouho asi půjdeme na řadu. Prej ještě tak za 10 - 15 nminut. Tak mamka neváhala a udělala mi konečně mlíčko. Tak jsem si dala 60 ml nutroše a byla konečně spokojená.
Zachvilku si nás paní dr. zavolala do ordinace a za to že mě nechala hezky se najíst, tak jsem byla moooc hodná. Usmívala jsem se na všechny strany, udělala jsem paní dr. radost a předvedla co všechno umím (pást koníky, přitahovat se za ručičky, že mám super modní výstřelek jménem třmeny ny kyčle) a stále jsme se řehotala. Za hračky jsem se otáčela jak jen to šlo a dokonce jsem jí jednu chtěla vzít z ruky. Dostala jsem velikou pochvalu. Pak jsem na sebe koukla do zrcadla jaká jsem krásná když jsem nahalatá, paní dr. se mnou pak zacvičila chytla mě za ruku a nohu a zvedla - no to s emi moc nelíbilo. Ale jakmile mě zase položila nahalatou na stůl tak už jsem se zase řehotala. Sem tam i nahlas. Měli tam krásný teploučko a tak jsem byla spokojená, ne jak na rehabce kde mrznu :( No a pak už se mě ujala mamka a začala mě oblíkat. To s emi ale vůbec ale vůbec nelíbilo a dala jsem to tedy pořádně hlasitě najevo. Řvala jsem dokud mě mamka nenacpala už i v kombinézce do sedačky a neodvedla do auta. Pak jsem usla a spala jak zabitá po celou cestu.

A dneska (čtvrtek) jsme zdolali s maminkou další den plný vyšetření. Maminka si moc přála abych se probudila v dobrý čas a mohli jsme vyrazit na vyšetření na nefrologii kvůli mé vánoční infekci močových cest a pak na kontrolu mých úchvatných nožiček - nebo spíše kyčlí. tak jsem se probudila oparvdu dobře, mamka mě nakrmila ale měla jsem asi nějkaý veliký hlad neboť jsem vypila 150ml a pak se teprve uklidnila a spokojeně usnula v autosedačce. No co vám budu povídat : z cesty si toho moc nepamatuji, ale vím že po pár km jsme potakli v příkopě kamion a ta silnice nebyla skoro ani vidět neboť se prášil sníh jako blázen. Na nefrologii jsem dopadla na 1 a na kontrolu pokud nebudou problémy opět až za dlouho čili údajně někdy v září. To už mi potáhne na rok :) Pak jsme to vzali s mamkou rovnou na kyčle - tety tam vám bylo lidí. Mamka mě musela vysléct na klíně - no děs :) ale zvládli jsme to. Byl ta bohužel jiný pan doktor než ten který mi ty třmeny nasazoval. Tentok mi udělal utz. zakrooutil mi nožkami a já se kupodivu sobě samé smála - už to moc nebolelo tak proč ne nesmát, že? Pak napsal něco na papír čemu však mamka nijak nerozumí a tak napsala tetě Andrejce aby nám to vysvětlila, tak snad se dočkáme vysvětlení. Ale mám pocit že už to mám lepší neboť je tam něco jako že omezení mám stále ale už mám AB 1. sin :) uvidíme.
Tak to je asi zase všechno. Jo kontrola za 3 týdny čili 18.2.2010 tak snad to bude už A1 A1 na obou nohou a ty šráky půjdou dolů - i když myslím že dolů půjdou až tak v půl roce. No uvidíme :) Myslete na nás a já jdu pokračovat ve spaní ať si ještě chvilku maminka oddychne.

Jo a ještě abych nezapomněla. Maminka mi koupila Nutrilon extra - prej zasytí ha ha ha mám po něm do hodiny hlad ještě větší než jsem měla před tím než mi ho dala. Tak přes den dostávám extra a na večer a v noci normální. Nechápu co to je za blbosti když má zasytit tak má zasytit a ne abych měla po něm hned zase hlad.

Tak páčko :)
Vaše Verunka

Ahojky Leni,
s tím Nutrilonem Extra mám stejnou zkušenost jako ty - vůbec nefunguje. My jsme už zkusili vyměnit Nutrilon za Sunar, jestli to nebude lepší a nebylo, takže jsme dál na Nutrilonu. V útrý jdeme na kontrolu kvůli zvedání hlavičky, tak doufám, že doktorka dovolí přikrmovat. Dávala bych Honzíčkovi na noc první kašičku od Nutrilonu, snad by vydržel spinkat dýl..
Jinak se holky držte a dělejte dál pokroky :)

Super zprávičky :) jen tak dál a za ty 3.týdny držím palečky ať už ty šráčky zahodíte hóóódně daleko :c: Gabča a Niky

Ahojky,no mám z vás holky obrovskou radost. Budeme s Laurou držet palečky aby na příští kontrole ty šráky šly pryč. :a:

No vy jste teda holky šikovné. To je dobře že vše vypadá lépe :) jen tak dál. :) Zdravíme Verunku. Ráďa a Tobík

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka