Chůze a botičky?Jaké??

28.01.2010

Ahojte mamky,malému ted bylo 10měsíců...už od 9měs capká...na nožky mu dávám capáčky...třeba od robeezz...ale ted už chodí skoro pořádspíš běhá...jak si říkám jestliuž nemámpořídit ty kožené kotníkové capáčky...nerada bych mu huntovala nohy:-))Jak to máte vy??

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, pokud už více chodí/běhá než leze tak určitě koupit kotníkové kožené botičky. Nejlépe značku Žirafa. Důležité je aby byla v botičce klemba. Také je důležité aby si dítě botičku vyzkoušelo-aby mu sedla.. :a:

In reply to by JaMiOn

já chci malýmu taky koupit ty se žirafou, cenově to vyjde stejně jako boty od Bati a teda nevim jak má Baťa kvalitní dětský boty, jestli má taky nějakej podobnej certifikát jako je žirafa, ale boty od Bati pro dospělý mě teda dost zklamaly. Malej už první boty má právě od Bati, ale nechodí v nich, ještě to totiž neumí, dává si na čas, parkrát v nich šel venku za ruce a jinak v nich lezl po podlaze a má úplně rozedřený špičky bot :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, tak tohle jsem už taky slyšela a říkal mi to pán co speciální obuv pro děti prodává. Tedy přesněji říkal, že pokud koupím botky s klenbou, tak v tom případě ještě jedny bez klenby a botky střídat. No já mu nevěřila a nakonec měl nejspíš pravdu

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je zvláštní že boty od žirafky tu klembu mají a jsou udávány za nejkvalitnější.... :?
tak jsem si to přečetla. Docela síla jak znás dělají blbce. Teď čemu má člověk věřit. Je pravda že botky Deichman i Žirafa když maj klembu, tak je měkoučká-takže jako kdyby nebyla. No že mě to nenapadlo dříve :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já jsem o tom taky přečetla,malý byl doted v ponožkách...vůbec jsem mu nic nedávala jak někteří dávají ty teniskya tak...to vůbec,přečetla jsem si jak90%dětí maj před nástupem do školy zničené nohy nesprávnou obuví...ty boty jsou sice dražší,ale na to se dá vždycky nějak odložit na tom šetřit nebudu:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Sorry, popletla jsem to..blbě jsem to pročetla. No vidíš a já měla za to, že ta klenba je tam duležitá. Koupila jsem malé první kožené botičky, JONAP, česká firma, atestovaný boty a ty měly klenbu docela velkou...a byly to klasický botičky jako jsme nosily my. To je děs, čemu dneska věřit

Ahojky.Tak ten náš prdolka začal chodit až ted,na 14 měsících a na doma sme koupili domácí obuv od bati za 399kč.Na tkaničky a podrážku mají jako bačkurky... Ale stejně je vetšinou bos... mame tu teplo.Ale capáčky bych už asi nedávala....

In reply to by jancek

No mu to vponožkách klouže navíc pořád chodí na chodbu kde máme psy takže boty mít musí...tak objednám kožené..bačkůrky jsem mukoupila,ale má asi nějakou atypickou nožky...všecky botičky jsou mu úzké:-))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka