Neduhy 9. mesice

28.01.2010

Ahojte.
Dlouho jsem nepsala zadny prispevek do tehotenskeho dennicku a tak jsem se dnes chtela podelit o sve pocity na konci tehotenstvi.
Vim, ze kazda snazilka by si zaklepala na celo, ze jsem blba a co by jine dali za to dopracovat se az sem.
Ja jsem hrozne stastna, ze cekam miminko, ale vstup do posledniho mesice zacina byt nad moje sily a kazdodenne upokojovani se blizicim se TP mi nekdy nepomaha...kdyz je nadej, ze se ho taky dockam, nebo i budu prenaset.
Jak mavnutim carovneho proutku jsem uplne rozlamana, moje stydke kosti a celkove kosti panve jsou jako po autonehode...vsechno pri otaceni loupe a sedaci kost a hraze boli, jako bych upadla a mnela tam pekne mono.
Po dalsi jsem se tesila, ze i napriek megabrichu...cca 114cm kolem pasu nemam nove strie a hups vcera jsem je objevila, mrchy male skryvaji se v oblasti podbriska, kam si dobre nevidim.
Vcera na tehucviceni - coz je jenom normalne protahovani a uvolnovani patere, jsem myslela, ze to je moje posledni cviceni a uz vic nedam...
Pozdni prichod vecer a jidlo po 19 hod. se samozrejme podepsalo na mem spanku, kdyz jsem se pomalu dusila natravenou stravou, protoze reflux se mi taky nevyhnul.
Aby toho nebylo malo, rano mam otekle ruce a na vecer zas nohy...zatim ne nejak vyznamne, ale desne mne svedi lytka z toho otoku , takze jsem cela doskrabana.
O kvalite pleti uz radeji nebudu mluvit.
Jinak dnesni poradna dopadla dobre, maly se predvedl, pri pohybu mu tep stoupal k 200, deloha zatim klidna.
Cipek minim. zkracen z 3 na 2cm, takze zatim drzime a ja se obavam, ze jeste nejakou dobu budeme.
Snad to nejak zvladneme a coskoro budeme s malym oddelen, i kdyz pohyby v brichu a povidani si s malym mi bude chybet.
Tak konci tehulkovani zdar :one: a prominte mi, potrebovala jsem se postezovat ako nekdy kazda tehulka.

ahoj Xen nebuj nic všechno bude O.K.Jsem sice dva týdny za Tebou,ale to co se mi honí hlavou ve dne v noci je děs.Budím se každý cca dvě hodiny vzbudí mě každej šrum.Strie mám od prsou po kolena a to jsem přibrala asi zatím 7kg a otoky mi střídaj nohy, ruce.Jedeme v tom všechny stejně a to ani nemluvím ze strachu z porodu.Ten kulminuje nad vším.Je mi šíleně špatně od žaludku reflux řádí jak šílenej a to nemluvím o horní dutý žíle,kterou mi malá neustále stlačuje až z toho zvracím.Ale říkam si,že jsme bojovnice tak to nějak zvládnem.Vždyť přece proto nerodí chlapi :C]]: Lelulka

Myslim si, ze presne jak se citis ty, se cejti 2/3 vcelek z ulu, vcetne me, takze bud uplne v klidecku, nejsi sama :) Ja se vzbouzim co hodka a pul na wc, takze se dokonale probudim, pak kazda otocka v posteli me vzbudi, a navic me berou silene kycle v leze, takze toho fakt moc nenaspim, ale rikam si, ze nam to uz brzy skonci, tak si musime vychutnat!!!! O pleti taky radsi nemluvim, pac cele tehu v poho a ted ke konci hotovej pubertos, nechapu proc, zkousim peelingy, ruzne sragoroviny a prd z toho, tak na to kaslu, a otoky? jsem odula cela, si tak prijdu, i v ksichte, takze radost pohledet, doliky celulozni vsude po tele.......tak to prestanu radsi resit, a jdu si dat coko s kafickem :s: :a: Preju prijemne a klidne tehulkovani, hlavinku vzhuru!!!!

Tak jsem si přečetla celý příspěvek i s komentáři ...přemýšlím, jestli tě chci utěšit nebo povzbudit .....:-)
ale napíšu něco co tady ještě neproběhlo :-)
Strie jsou tím nejlepším , čím nás to mimčo obdaruje nevědomky :-) protože pak , přijde porod a hemeroidy ...
čeká nás pláč s miminkem, protože bude mít prdíky a my probdíme celou noc ...
pak první odřený kolena ...první chybějící 20 koruna ... my začneme zjišťovat , že naše tělo není vyjímka v gravitaci ... ti , co si nebarvili vlasy , si je začnou barvit .....pak přichází první oficiální vzdor , že si nebude uklízet hračky, utírat nádobí a dělat domácí úkoly ....přijde první facan :-(
Přemýšlíš po kom to dítě je a svádíš to na manžela ...v lepším případě na tchýni :-)
Pak platíš za rozbitý okno a po šátračce v jeho kabeli nacházíš prak , co mu dal tvůj muž !!!!
Svěří se ti, že zkusil marihuanu a dušuješ se proč není normální a nekouří cigára ....
A po tomto všem ..si sedneš a vzpomeneš si právě na tuto dobu, kdy jste se s manželem nehádali , ty jsi zjistila první strie a opravdu moc si se těšila , že budete konečně tři :-)
Kočko , nikde se nežeň a užij si dnešek ....věř mi :-)

In reply to by Pecicka

tak já ti to řeknu jo ???? ale bude to tajemství !!!!
chlapi maj rádi buď modelky ....tzn ....hezký vlasy , hezký nohy ...třeba i to bujný poprsí .....
a nebo
holky - hold ...krev a mlíko :-) ..co mají smysl pro humor , nebo ty se kterýma se nenudí ....
a teď má realita ...modelka nejsem //// teď už vůbec ne //// po horách lozit nebudu a na tůry mě taky nikdo nedostane :-)
Pecičko ..mě nezbývá nic jinýho , než mít ten smysl pro humor :-)
a když mě to lapne , tak se směju - tomu co vymyslím - i v koupelně - na záchodě ....kdekoliv ... nejhorší je , když zrovna není nikdo u mě abych se mohla podělit ....to zas příjde ten slejvák, že sem tu sama ..ale díkybohu za internet ....vždyť tady ty lidi ti úplně dávaj téma :-)
Směju se sama sobě :-) a těším se až bude prcek na světě a budem se smát spolu :-)
těším se až mi řekne Mamko , moc tě miluju - jen tak :-) ( páč ho taky nic jinýho nenaučím :-) )
A taky se těším až ho budu ponoukat za taťkou , že mamka potřebuje to a to ......malééééj , kdeee siii :-)

že to tak cítíme asi všechny, mě teda bylo blbě celý těhotenství, takže ten 9.měsíc pro mě není až taková změna, jenom, že fakt už člověku ubývají síly. jinak hlavně, že v poradně všechno v pořádku, mě nakonec v tý porodce natočili jenom monitor, takže zase nevím, jestli se tam dole něco změnilo - a prý vyšetření a ultrazvuk až příští týden, tak teda doufám, že to už mě fakt vyšetří...

In reply to by barbusacek

Ja taky nemnela USG...ze az pri predani do porodnice, co je za 2 tydny....ozvy staci, dle CTG, coz chapu.
Takze taky nevim jaky jsem veliky, ale dnes sestricka pri CTG zhodnotila, ze dle briska to taky nevypada na male miminko.
Ja ji rikala, ze mozna...anebo velka maminka, male miminko.
Z predosle zpravy jsem teda vycetla, ze mame cipek 2cm a prostup pro spicku prstu, ale dnes nerekl nic, jenom, ze se nic nedeje...tak si priste zas prectu, co napsal do papiru.

Xeni, je docela srandovní číst příspěvky někoho, kdo má stejný termín jako já :s: ... protože je to, jako bych to napsala sama... Jediné, co mě zatím netrápí jsou nateklé nohy, jinak úplně to stejný... Pořád to byla pohoda a pak ze dne na den BUCH... a cítím se jak lokomotiva. Každý pohyb je problém. Včera jsme byli v Brně pro kočárek a tak jsme se zrovna stavili v Ikei dokoupit věci, co mi ještě chyběly do kuchyně a mamka se mi celou dobu smála, že chodím jak kačena a funím jak parní válec :s: krásná představa, jak mě vidí ostatní ....
Tak snad ten poslední měsíc ve zdraví vydržíme a za odměnu dostaneme hodné :e): :°O°:

In reply to by Rozaarinka

Mas pravdu, i kdyz ja se minuly tyden nejak drzela a vcera to na mne zas nejak padlo a hlavne mne nasrali ty male :pig: strie na podbrisku, protoze to byla snad jedina cast meho tela, kde jsem je jeste nemnela.
V puberte jsem hodne pribrala a pak zas zhubla, takze strie mam...ale ty fialove svinuchy, jeste skryte pod brichem mne malem rozbrecel( ke vsemu jeste desne svedi- potvory).
Manzel mne musel utesovat, ze jsou malickate a ze je ma taky....
Ja vcera mnela plny program a vratila se pozde vecer a kdyz jsme nakupovali v Kauflandu po 20hod. uz jsem nevladala chodit...nekdy me chytne takova bolest, ze musim zastat a pockat kym to prejde.
Chtela bych to uz mit za sebou i kdyz vim, ze mame jeste cas a musime pustit vcelky, co maji drivejsi TP.

supeeer, jsi statečná :qu: :\x: ještě vydrž :\x: za pár týdnů se tomu zasměješ ;) držím pěsti :a: :a: :a: :cc):

supeeer, jsi statečná :qu: :\x: ještě vydrž :\x: za pár týdnů se tomu zasměješ ;) držím pěsti :a: :a: :a: :cc):

In reply to by hanulka

Dekuji, akurat sama vis, ze ten konec je dlouhyyy a clovek ma uz toho za tech 9 mesicu plne kecky.
Akurat se bojim, ze bude maly veliky a ja ho nebudu vedet porodit, takze bych byla radeji, kdyby se rozhodl vykuknout driv.
I kdyz vim, ze pak to zacne a budu v jednom kole.

někdy je potřeba se vypsat.To znám.Mne v noci dělá problém s eotočit z boku na bok.V pondělí jsem byla v poradně a pan doktor mi řekl,že mi krásně kleslo bříško a čípek se otvírá.Vše je připraveno na porod.A pořád nic.Tak si říkám,že ho v pondělí zase navštívím opět v poradně.TP mám 4.2 a jak unám své tělo tak určitě budu přenášet-ach,jo.
Hlavní je,že poradna dopadla dobře.a otoky k těhu boužel patří.Tak hlavu vzhůru.Vše bude o.k

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka