Rýma 4měsíční miminko

28.01.2010

Ahoj holky.Poradíte mi co na rýmu u mimča? Nedaří se mi odsát, vysavače ani ničím.Maximálně vytáhnu z nosíku co vidím tyčinkou. Co můžu poučít,respektive co používáte? Nasivin,Otrivin,Stérimar?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by yvka

Jestli nemá ten nosík ucpaný ani nic neteče ven, může normálně dýchat a pít, tak bych to odsáváním vůbec neřešila, malej taky docela dlouho chrochtal, myslela jsem, že má zadní rýmu, ale byla to jen nedovyvinutá sliznice, mívá to spousta miminek. Doktorka říkala, ať zbytečně neodsávám, když nic nejde ven. Kapala jsem Libenar, na radiátor jsme dala zvlhčovač vzduchu, ono to samo odeznělo. Jestli ale má rýmu a je nutné to odsávat, tak musíte buď ve dvou, nebo já to dělala tak, že jsem malýho "spoutala" do zavinovačky a volnou rukou mu fixovala hlavičku. Odsávat se má jen krátce, dvacet sekund, víc ne, a přerušovaně. Musí to být hodně nepříjemný, tak aby to měla miminka rychle za sebou.

In reply to by yvka

Pokuď máte tu zadní rýmu a má jen ucpaný nosík a nemůže dýchat,tak pokuď kojíš,zkus jí tam kápnout mateřák.někdo to tu radil,je to prý dobrý i do očí,když z nich teče-já to vyzkoušela na těch očích a fakt to moc pomohlo.Jinak bych raději zašla pro něco do lékárny,co rozpouští hleny-nevím co může malý mimčo,ale určo něco je,poradí ti tam.Aby se vám ta rýma spustila a nepřešlo vám to do ouška.A radím zvhlčit vzduch,mokrý ručník přes topení a když nebude -10 a nebude mít teplotu,tak jít ven,hodně zabalit,venku je lepší vzduch a když je takhle pěkně zasněženo,tak i dobře vlhký :)

Ahoj,zrovna jsme nastydlý :r: používám Vincentku sprej a odsávám odsávačkou na lux.A děláš to správně?Nejprve vystříkat nos,aby to šlo líp a pak na věc :00:

A má určitě rýmu? Nebo mu jen chrčí vzadu v nosánku? Pokud nevysaješ nic ani po vstříknutí mořské vody, nebo vkápnutí Libenaru, tak to vůbec nezkoušej, je to zbytečný.

In reply to by yvka

Ahoj, když je nejhůř a nejde to ven, jdu k doktorce. Má super el.odsávačku, my máme vlastní hadičku (nafasovali jsme ji tam poprve, sestra ji vždy vydesifikuje a vrátí) a tou se dostane všude. Jinak aplikujeme vincentku, vlhký vzduch, ven. GL

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka