Bolesti hlavy

26.01.2010

Ahoj holky,
Moc Vas prosim o radu.Mam velke bolesti hlavy,budi me to i v noci jsem v 27tt a ziju v Uk. Mate nekdo radu :*8*: jak stim zabojovat (krome prasku).Dik moc. :a:

ráno midwife, mohl ti vyletět tlak, měla tě poučit o tom že pokud máš bolesti hlavy nebo vidíš mžitky před očima a rozostřeně tak máš volat nebo přijít. Nenech se odbít, s tímhle tě můžou poslat i do špitálu na pozorování na den, máš červený oči?????

In reply to by devilishlena

No tak to ti velice dekuji vim ze kdyz pujdu k midwife tak me posle do nemocnice a tam me hodi za plachtu a pokud se neozvu ze tam jsem tak si me nevsimnou,daji mi prasek proti bolesti a rano s tou samou bolesti me poslou domu.Vcem muze byt pro dite nebezpecne to ze me boli hlava (krome tlaku) nejsem :*8*: Ale myslim ze tlak me nejak moc netrapi.

In reply to by Majla

by tě měla poslat rovnou si lehnout na maternity oddělení a předem tam zavolat, ne tě hnát přes EA, tam by ti kontrolovali tlak po nějakých intervalech, měli by ti zkontrolovat jestli nemáš bílkovinu v moči a otoky, to jsou příznaky preeklampsie a ta je nebezpečná jak pro matku tak pro dítě když se rozvine uplně-neboj má to hodně holek ale měly by být víc sledované. Přítel je paramedik tak vím s čím vozí těhule a jaké jsou u čeho rizika. Já si taky myslela že mě tlak netrápí a ejhle beru na něj prášky jedna radost :( já bych možná ale spíš zkusila volat do špitálu přes ten triage než midwife jestli není rozumná.

In reply to by devilishlena

pockej fakt???Takze az dostanu zas migrenu ma volat te me koze midwife??? NO te pic ta me asi zabije hehe ja se ji na to teda hend zeptam az tma pujdu pristi Ct ze mivam obcas bolehlavy..ale ja ot ale mela i pre tehu,tak to muze byt oki a beru si jeden paracetamol..ale tohle mi ani nerekli v CZ :- ) no sem teda zvedava az ji zas polozim otazku ta me uz zabiuje.Sice k ni jdu po druhe ve 28ttt a je ot takova RKAVA (pradon) a jeste se ji bud ptat na ty grant pry je to jeste oki,muj tma volal tka snad mi ty papiry da ci ji uz ty vlasy vytrham hehe ;-) svaty CZ Dr ty sou snad milejsi ;-)

In reply to by Marika Burder

mně to říkali na každé kontrole i dr. a i přítel by mě osobně okamžitě odšupajdil do špitálu mít větší bolesti hlavy rozmazané vidění atd. takové stavy těhulí normálně vozí do špitálu... já tam tak jednou byla přes noc díky bolesti hlavy taky......jinak bys měla mít v notes napsané číslo na Triage nurse z Antenatal clinic kdyby se ti něco nezdálo tak cinkni tam rovnou.....změn midwife pokud máš nějakou kozu, nemá smysl se s něma rozčilovat, na ten grant ti jenom vypíše jméno a příjmení zbytek má určo nachystaný dopředu tak nevím co jí činí takový strašný problém! Já ted narazila na nebeskou krávu dr. a k midwife se tu dostanu jednou za 2týdny páč ona končí a začíná kolikrát v době kdy já musím pro malého do školy, no vzhledem k tomu že mám rodit to je celkem sranda ......

In reply to by devilishlena

;-D zrovna vcera v posteli me zacala hlava :_) koci ja uplne zacal histeracit hehe ja se tka bojim..ale pak to prestalo..Ja se ji na to hned zeptam.NO je silena na poprve sem mela tak prijemnou,ale u 16tt sla do duchodu,takze mam tu novou a ta JE NA ZABITI!!NO reknu ji to a uvidim,snad bude prijemna ;-( pry si o te papiry na ten grand mam rict.tak snad mi ho da!To by tka pomohlo na kocarek..KOupila si tu uz kocar???Je mozne si ho vyzkouset???JA potrebuji pro dvojcata a libi se mi to Obaby a take potrebuji si ho vyzkouset a take da je to dobre pro novorozene..vim,ze se tamda koupit takak taska,ktera ma tu vytuz na zadicka a co je jak korbicka.Vim ze ot mela sestra (jen ja koza do te tasky nesahla,zda je ot opravdu vhodne) tak envim zda ho mohu vyzkouset ci ne ;-( pry setu ma vse objednaavat???
NO jo!Ty uz to mas kaz dou chvilicku!!JEste mi pisni kdy presne mas termin!AT NA VAS MYSLIM!!AT DRZIM PALECKY!!!!

MOC SE OPATRUJ!!Teda ja uz chci take!JA su teprve ve 27tt ;-( a porad se bojim a kontroluju zda mimi kope ;-) a pokud ne sem tak nerovozni!A to sem si rikala,ze druhe tehu je lepsi!Ale je stejne jak u Hely ;-( zas ten strah ;_(
pohlad brisenko a DEKUJI!!! xxx

In reply to by Marika Burder

já třeba o tom grantu vůbec nevěděla skrz to stěhování se na mě v Mcr vykašlali a posílala jsem ho až ted, to samé mateřskou jsem řešila až tak pozdě. Kočár jsem kupovala přes net a nikdy jsem ho předtím živě neviděla protože nikde nebyl, prolezla jsem mothercare a pak jeden obchod s kočárkama a spíš jsem koukala co jo a co radši ne, s těma dvojkočárkama netuším jak to je ale viděla jsem jednu paní co měla mimi v korbičce a vedle měla jako ve sportáku cca2letého klučinu a vypadalo to super. termín mám 18.2. ale podle midwife i dr. mám čekat každým dnem páč malý je o dva týdny větší a podle břicha jsem i o tolik dýl těhotná, no uvidíme, se bojím že mě to chytne jak budu sama doma a co pak udělám s dětma netuším :( Já měla první dvě těhu super, za to ted jsem jak mrzák. Neboj neboj, už to máš taky za pár :)
Helenka se těší na mímo? :) pozdrav taky mimouška v bříšku

In reply to by devilishlena

AHOJKY!Ja ani neznam tve jmeno!!Mi pisni at te take mohu oslovit :_D

ppockej to ti ani nerekli o tom grandu??JA bych o tom take nevedela az kaamradka mi to napsala,ze pry ma o tom zadat je nve 25tt a pak mi to nedaj ;-( jenze ja ma midwife az ted ve Ct pristi a Steve tam volala a vse je tedy oki,tak sem zvedava a pry ji to musim rict...KOci myslis,ze bych az budes mit cas a chut no az bude oki!POradila jak a tak ten rodicak tady???TO mame take volat pak to roho MRC ci ma rict pak ke konci tehu midwife???JA to PORAD NECHAPU!MAterkou mit nemuzu na ot nema narok ani v CZu Hely beru rodicak z CZ,ale u druheho uz chci tady,ale ma z toho uyplnou hlavu..vim neco ze muz mit 180 liber rodicak,ale jak o to zadat a ka msi zavolat??Myslis,ze ma midwife povinost mi to vysvetlit???Mam se ji na to ptat???Ja vubec nema paru ted vim ze ten grand a to je 190liber vid?A myslis,ze to fakt dostanu?JA tomu moc neverim hehe a sand i ty!!ZE TI TO VYJDE!!!ZASLOUZIS S ITO! ty vago ja te tak obdivuji treti tehu a tkak krasne klidna!JA ma druhe a sem tak vynervovnaa :-( silene se bojim,Steve si rika ze sem uz blazen..ale prestava ze e neco stane uz ted ;_( no mlcim!Nemyslim o tom!
NO ja take videla,ale ten je prave desne veliky!Ja prave premyslela o tomhle kociku mrkni na to

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?store…

ta sedatko co je dole jde na horu a ten sportak se polozi a musi se koupit taka tasticka ka mse da to novorozenatko,ta taska by mela mit vytuzene spodek na ty zadicka aby to byla jak korbicka a ja prave potrebuju zjistit tu tasku jak vypada a zda je orpavd udobra pro novorozene (ja novorozene do sportaku NESTRCIM ANI NAHODOU) Vim ze moje sestra ma podobny kocar Phill and teds a mela tu tasku je nja v tu dobu porodila Helenu a o druhym nepremyslela sem ji nestudovala a ted ji potrebuju prohlidnout zda je ot orpavdu oki a nenicic se zadicka :-( tak snad aspon tu tasku muzu prohlidnout jink kocare se mi moc libi zda se mi i vic lepsi nez ten drazsi co sem chtela,ael jen teda snad se juknu na tu tasticku co by mela byt jak korba (snad se to podari)
NO to se ti nedivim,ze jsi unavena..to musi byt uz se i tesis az pujde broucek ven vid???? NO o tom sem take premyslelal jak to udelam,az to na me prijde v Dubnu a Steve bude v praci!Co s Helou!NO co sem vymyslela je,ze zavolam sanitku a Steva a pokdu by steve neprijel do te doby co sanitka tka bud ji vemu sebou ci sousedi...ale muj mi slibil,ze si veme tyden pred terminem volno (ale to se mi zda blbost)Muuz prenaset ci rodit o par dnu drive..takze asi to bude jak sem vymyslelala hehe.To mi PAK PISNI!!Jak si dopadla.MOC NA VAS MYSLIM!!At je vse oki a miminko zdrave a i ty!!To je nejduluzitejsi!!URcite se tesis vid..ja uz tak moc chci take!To moje bricho je taketka velike!Tkaove sem mela u Hely ve 33tt a to sem teprva 27tt zitra hehe tka sem hodne zvedava.UZ mas nejake poslicky??
NO ja ti nevim ja s Helou o tom hodne mluvim,ze ceka sestricku a tak ukazuji brisko uz i vi,kde je pupik a vyhrnuje mi triko na bricho.(jeste ze uz nekojim ja prestal kojit ve 20tt (MRZI ME TO) ale ted bych to nezvldla navic me vzdy u toho kojeni tvrdlo a bolelo bricho ale kojila sme hodne dlouho ji bylo snad 16mesicu.ALe silene mi to chyba hehe tesi mse na druhe ;_) tak asi a konci bude to bricho obrovitanske ;-D

OPATRU JSE!!A pisni mi az budes mit casik az se broucinek narodi! :-) se uz tesis vid a co deti,ty budou pomahat :-)

In reply to by Marika Burder

Mari ja jsem prece stejne tehu jako ty v 27tt a termin mam na 22.4. tak mozna budeme rodit spolu az na tu kilometrovou vzdalenost.Trochu me zarazylo ze s bolesti hlavy mam jid k DR nevim vcem by to melo byt pro dite tak nebezpecne citim se dobre jen me chytne sem tam silena bolest hlavy tak na 5min a potm je zase dobre,tak na to prdim nikam nejdu protoze jsem si jista ze to dopadne jako s bolenim bricha jsem mela takovou bolest ze jsem ani chodit nemohla bylo to asi tak v 20tt poslali me do nemocky vzali krev a dali za plachtu a tim to zkoncilo vecer jsem si vyrvala neco na bolest a rono stou samou bolesti jsem sla (no lezla) domu.
Nemam jeste nic koupene pristi patek jedu na vikend do Londyna tak tam neco nakoupim je tam super trh s hadrama pro male i velke a na tom obleceni jsou super srandovni napisy tak se rozsoupnu kocar budu kupovat az se maly narodi jen si ho zamluvim.A pokojicek koupime az se proda auto mame jedno navic tak doufam ze do te doby neodmaturuje.Dik za foto. musim jid do mesta :///:

In reply to by Majla

pockej ty jsi 27tt a termin ms 22.4?TAK TO JE HUSTY!Tak ja uz tomu nerozumim ;-( mne zas dali 29.4. jako prvni termin a zitra jsem 27tt presne!Ty umi fakt paradne pocitat!Ted sem uplny vul :-( ach jo ted jsem zas z toho jelen hehe no uvidime zase v CZ mi dali snad 4 terminy!NApred ze jsem taky tyden,pak taky tyden no ja pak panikarila,kdyz sem prenasel!Abych nahodou nebyla 43tt!!Ted se zas bojim....NO to se take muze stat ze rodime spolecne!Si dame telefoni cisla!A az pojedes do porodky tka mi pisni a az ja pojedu tka pisnu a treba fakt pojedem stejne a muzeme pred telefon hekat :-D NO vem si paracataml ten urcite muzes a pomuze,ale pokud by ti ta hlava opravud bolela dlouho a kazdy den,tak uz za Dr.POkud to mas jen jednou tydne tak je to oki,jen to rekni midwife ja e ji na to hendka zeptam ;-) ale ja to mela drive ted mi to konecne prestalo.JEn ja ksem to vcera cetla tka sme to hned mela heh ja sem taky .....moc se bojim o to male.Uz at sem aspon ten 36tt a uz muzu klido rodit.
vid ja take kocar az nekdy ke konci.NO TO MI PAK POSLI FOTECKY CO SI KOUPILA!!!To se juknu!JA si rikam,ze az pudju na UTZ ve 32tt a vse bude oki,tka ja i muj koupime jedno body ci neco pro prckaa,le az po tom UTZ,tak sem zvedava.
JEe to bude krasne to koupite stejny nabytek a tak vid??To sem vzdy chtela ja,ale ja uz to nema kam dat :-( v jendom je HEla a za chvili tam bude mit sestricku az ji bude 6 mesicu,ta mi podekuje!!
NO az ty si vyfots brisko tka posli at se juknu mas vesti ci stejne???
POHLAD BRISENKO!!!

opatruj te se!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka