mrcha jedna

26.01.2010

tak dneska ta :spid: doeza :§) . A ještě s takovou bolesti že je to na pos.... Tak se nám to zase nepodařili. A to mi dr. vysadila clostík že už ho brát nemůžu. Tak jsem zvědavá coo nas bude čeka ted. Jsem si řikala ze bych se uz na to vykaslala a zkusila tomu nehcat volný průběh. ale nvim jestli by i toto pomohlo.
Všem snažilkam preji // mějte se krásně

Reni, to mě štve, že ta mrška zase dorazila. Vypadalo to s tebou nadějně po tom co jsi tušm včera psala. Jinak já brala clostík jen měsíc a pak jsem už k dr. nešla, protože byly prázdniny, ale můžu říct, že i ten jeden měsíc pomohl. Předtím jsem nikdy nevěděla, kdy je ovulace a od doby kdy jsem měla ten clostík podle bolestí poznám ovulku. Tak se neboj, zkus to bez clostíku a určitě ovulku poznáš. Moc ti přeju, aby se vám to už koečně podařilo.

:spid: bohužel nešetří nikoho. Netrap se tím a vklidu si odpočiň .. uvidíš, že bude líp.
Držím palečky

Ahoj Renat,to mě mrzí :( Ale,podívej já taky měla pasu od clostíku a dokonce podle utz ten měsíc se nechystala ani ovu,že prý bez clotíkuasi nefunguju..no a jsem 23+4tt ;) Zkusila bych tomu nechat volný průběh..já si vždy po několik měsících kdy jsme do toho daly vše..dala měsíc dva pausu a když už nic tak jsem si aspon odpočinula a nastartovalo mě to dodalšího snažení..a právě ten poslední měsíc kdy jsme to neřešili a říkali,si,že když tak půjdeme na umělí a když ani to nevyjde tak začneme řešit svatbu..tak to vyšlo :one:

To je mi líto, že mrcha dorazila, ale nevěš hlavu, ono se jistě zadaří příště, věř tomu :dance: . Ty bolesti jsou šílené, mám je každý měsíc, až kolikrát musím z práce domů a nahřívat dečkou. Ty bohužel musíš přetrpět. :(

Reni to mě moc mrzí-ale zkusím ti trošicku zvednout náladu.já v říjnu dostala ms takový bolesti že jsem až brečela-za prvé jsem byla moc zklamaná že dorazila a další měsíc už nepřišla:-) říká se že po bolestivé a silné ms se dobře otehotni-jinak ti posilam moc tehu bacilku ať už se příští měsíc povede!přeju moc štěstí vím jak to bolí když mrcha dorazí ahoj Evik

Ahojky to je mi líto. neboj podaří se to. mi taky dorazila :spid: a taky s bolestí. Zatím máme volný průběh, jen uvažuji o tom kontryhelovém čaji.

Moc moc ti držím palečky at se další měsíc zadaří :\/|:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka