Nechce chodit!

26.01.2010

Ahojte všichni, jsem už z toho nešťastná. Naší Adélce už bylo 16 měsíců a pořád sama nechodí. V chodítku nebo za ruky, kolem nábytku atd to chodí, ale jen tak sama se asi bojí. Když vidím, že mladší děti už chodí tak mě to mrzí. Nechci jí zase moc nutit,aby se nezasekla a nechodila nikdy. Prosím poraďte jak jí donutit samu chodit. Ahojky Věrka

Ahoj, my ještě taky nechodíme :r: . (15mm). Už mě to docela trápí!!!!!! A nejvíc ty řeči kolem, "my ještě nechodíme, my jsme takoví leniví, maminko dělej s tím něco......." :|:

Ahoj, neboj ona se rozchodí. Babička mi vyprávěla, jak ona učila děti chodit. Prý dala dítěti vařečku do ruky a chytila za druhý konec a když šli tak pustila vařečku a než si toho děti všimli tak udělaly pár krůčků samy, tak můžeš vyzkoušet :a: http://www.prckoviste.cz/nesquicek

Neboj, však ona začne brzo. :///: Syn mi taky tenkrát nechtěl začít sám ale pak se přece jen nechal ukecat. :s: Dcera mi tedy začala chodit v době kdy tenkrát syn začal teprve objevovat že má nožičky. ;) Každé dítko je jiné... neboj, bude to brzy. :k:

Ahoj, tak já bych ji asi nedávala do chodítka, chodila bych s ní jen za ručičku. Jinak ale nezoufej, holt každý to má trošku jinak...asi je bojácná, ale ono ji nic neuteče. Mně začal syn chodit před 15 měsícem, taky to nebyl rychlík. Každopádně v tom chodítku vlastně chodí, dostane se kam potřebuje a přitom se nemusí bát, že spadne....tím jí to zjednodušuješ. Na pár dní ho schovej a třeba se odhodlá i sama. :a:

vyhoď chodítko a dej jí prostor, ať může strach překonat. neboj, jednou se od toho nábytku pustí a půjde sama ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka