Růst zoubků, pomáhá něco proti bolesti???

22.01.2010

Ahojky holky, našemu Kubíkovi bude 8 mšsíců a minulý týden se mu prořízl zoubek nahoře,ale teď mu roste nahoře druhý zoubek a hodně pláče :r: To nemluvím o tom, jak vypadají noci :00: Nepomohlo vašim dětičkam něco na bolest, když jim rostli zoubky?Já malýmu mažu zoubky Calgelem, ale to mu nepomáhá. A co říkáte na homeopatika, které se dvají právě při růstu zoubků?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Na bolest zoubků dávám dětem jedině nurofen, pokud to jde tak sirup, ale většinou používám spís řípk. Od bolesti jim vždy pomohl. :a: :s: :s:

tak homeopatika zkusit muzes,ale musis vybrat spravny lek,podle profilu...
Treba chamomilla vulgaris 9ch-
- dítě podrážděné, vzteklé, vrtošivé, uřvané, chce být nošeno, neutišitelné, nedůtklivé, rozmarné, naříkající, trpící nespavostí
- velká přecitlivělost na bolest
- jedna tvář červená a horká, druhá bledá a studená
- zhoršení od 21 h do půlnoci
Nebo Pulsatille:
- pocit opuštění, touha po pozornosti
- mírnost, poddajnost, proměnlivá nálada, velká citlivost, umazlenost
- bez žízně
- zhoršení teplem, v teplé místnosti
...podavej jednu kulicku rozpustenou ve vode strikackou..kdyz do 20 min. nezabere dej dalsi davku amuzes dat i treti po dalsich 20 min..ale kdyz to nezabere,tak lek je urcen spatne a musis vybrat presneji jiny profil..kdyz se stav zhorsi,horecky a tak,muzes podat jiny lek...
...jinak tady holky napsaly vse,klidne dat i panadol nebo paralen kdyz ma horecky

http://kacirecek.rajce.idnes.cz/

In reply to by Lucinky

Nam to zabira-taky mame chamomillu,ale ja davam 9,aby to rychlejc zabralo:))..vecer si pripravim dve davky, jednu dam pred spanim,pak jdeme koupat akojit,spinkat(cca. 21 hod),pak hezky usne a do hodiny je vzhuru a strasne krici,tak ji to dam a do deseti minut krasne spinka bez problemu:))...Kdyz ti rekla pet tak pet,ale je to neekonomicke a o nic vic ucinnejsi,jelikoz nejede o pocet gulicek,ale o cetnost davek a potenci...my jsme taky davaly nejdriv tri a tak,protoze jsem to nevedela,ale ta jedna zabira uplne v poho(ale nejsem homeopat-takze nechci davat moudra)
http://kacirecek.rajce.idnes.cz/

Ahojky my jsme na tom teĎ úplně stejně. a pokud teda pláče hodně tak dám nurofen čípek a přes den mažu gelem - Mundosal. ale je to boj se mu do té pusiny dostat, tak když zrovna žužlá nějakou hračku tak mu jí s tím namažu. jinak včera jsme v lékárně objednali homeopatika VIBRUCOL tak pro ně za chvíli poběžíme a uvidíme jestli zaberou. no snad jo :)

Mě v lékárně doporučili Kamistad gel, je to mírné anestetikum, takže se potřou dásně a ono to jakoby umrtví. My teda měly vysoké horečky, takže jsem dávala Nurofen, protože na čípky taky nemá ještě 9 kg. 10-ti letá dcera si tím gelem mazala bolestivou podrážděnou dáseň od el. kartáčku a chválila si to, tak to snad funguje.

nám pomohl gel na zoubky z lékárny ale bohužel už si nespomenu jak se jmenuje.Mají ale myslím dva nebo více druhu,tak to zkus

ahojky s homeopatikama nemám zkušenoust.ale zkus oupit v lékárně pokud už hodně pláče Panadol sirup nabo ibalgin sirup.je to i na bolesti při zoubkách.a dáš ho když bude nejhůře.mimičo se po tom uklidni.dát mu to na noc a uvidíš.

In reply to by bobulkamodra

Tak já odpoledne zkusim skočit do lékárny a zeptám se. Máme doma Panadol čípky a tam píšou, že jsou taky na bolest při růstu zoubků, ale jsou až od 9 kg a malej má 8 500g, tak nevím. Zkusím se zeptat na ten sirup.Díky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

všechny ty sirupy jsou podle váhy a mají tam své tabulky.mám doma oba.záleží jen co si vybereš.a tak nějak oblíbíš.my měli doma nurofen čípečky.jinak obsahově je Nurofen a ibalgin složením skoro stejný.Nurofen obsahuje ibubrofen.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka