Monitor - pomalé srdíčko // Hlášení z kontrolního monitoru!!!

26.01.2010

Dnes jsem se opět dokulila do porodnice na pravidelný monitor a poradnu (38+1). Madlenka se krásně od rána vlnila, tak jsem se těšila na pochvalu od sestřičky na monitoru, že nespinkáme, ale ouha .... Pořád u mě stála a zadumaně koukala na ten graf co z toho leze, i mě se zdálo že malou málo slyším než obvykle, ale říkala jsem si že to mají třeba stišené. Pak doměřila a povídala že se mnou půjde rovnou k dr. na ambulanci/poradnu, že se jí to nějak nezdá, že srdíčko utíká pomalu :#o: Protlačila mě narvanou čekárnou rovnou k dr., který na to kouknul a vydal rozkaz jít na monitor znovu - ještě mě tedy prohlédl, když jsem tam už byla (vše ok - stále naléhá hlavičkou, ale já mám zavřeno), zkoukl výsledky z kultivace (kok tam není, ale mikoza ano, takže jsem dostala nějaké tbl na zavádění). Vyptal se mě jak se cítím - pravda, že dnes pěkně unaveně :'zz): a poslal mě znovu na ten monitor. Výsledek druhého měření byl stejný jako ten první - pořád pomalé ozvy (max do 105), tak to dokonce konzultoval s dr. primářkou, která doporučila, abych zítra naklusala na monitor znovu a že se uvidí... Nevím co se bude dít, když to ani zítra nebude dobré a co to vlastně znamená - byla jsem tak poplašená, že jsem se ani nezeptala. Tak nám tety držte zítra palce, ať Madlence srdíčko zase utíká normálně a mě ať z těch nervů neklepne... Vám všem přeji samé dobré zprávy a posílám pohlazení pro mimísky :h:

Ahoj tety, je vidět že jste nám všechny držely palečky co to šlo :) Malá se dneska na kontrolním monitoru přeci jen umoudřila a rozjela srdíčko na větší rychlost než včera - uff. Sice to ještě několikrát zkusila zalomit pod těch 105, ale paní dr. co to kontrolovala měla radost, že je to o poznání mnohem lepší než včera a že si nás tam tedy nenechají na pozorování a případné vyndání Madlenky. Když nebudou komplikace, tak se se mám dovalit zase za týden na klasický monitor a poradnu. Holky - hrozně se nám všem ulevilo, že to dneska takhle dopadlo... taky jsem jí celou noc domlouvala ať neblbne a maká jako dosud. Jsou ty naše dětičky, ale pěkní rošťáci, že?! Takže :+^*: Vám všem co jste na nás myslely a posílám Vám i mrňouskům mnoho pozdravů a pohlazení :h: :h:

tak Madlence se taky nechtělo fofrovat... Uvidíš, že to bude zítra dobré. Kdyby se jim něco nezdálo, tak si tě tam nechali na pozorování. Budu na zítra držet pěsti a nedávej si před kafe nebo černý čaj :§: :n: :a:

za moc milou podporu :dance: Taky si říkám, že to bude OK - celé těhu jsem neměla nic a teď ke konci je to jedna jobovka za druhou. No hlavně aby byla v pohodě a už brzy jsme jí měli u sebe. Všechny předchozí monitory vypadaly dobře, jen dneska se jí prostě nechtělo nějak spolupracovat. Tak zítra dám 100% vědět... Vy se všechny opatrujte a pozdravujte svoje mimísky :h:

ahoj, vím, že tě to neuklidní ..ale kdyby s Madlou něco bylo, tak si tě tam nechali ... takhle budeš s Madlenkou celičkou noc doma, v klidu a zítra ti řeknou , že je to v poho . :-) já tomu věřím :-) a zítra mi to potvrď , jo

Ahoj, neboj, určo to bude ok, jen je mimčo líný. Pokud by se dr. něco nelíbilo, tak by tě možná víc hlídali, nebo by vyvolali porod dřív. Ale neboj, vše bude ok!! Držím palce.

tak vám držíme s marcelkou pěstičky!!at je vše v pohodě a dej vědět co a jak to budou řešit kdyby náhodou to bylo jako dneska

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky