Vyhrožuje mi právníkem.

26.01.2010

Holky co jste nedávno mou první zpověď o příteli, od kterého jsem minulou středu odešla...

Pominu, že mi snad 100x volal, i jeho slavná máti, kupu smsek, že se nedokáži ani ozvat, a že se mám do čtvrtka rozmyslet jestli se hodlám "chovat konečně jako máma a postavit se zodpovědně k našemu dítěti a jeho výchově". Napsal mi dnes, co jsem to za P....! opět použil hysterka a podobné výrazy, a že jestli se prý NESROVNÁM už má právníka. To mě tak dopálilo, že jsem mu vzteky napsala, že koukám nezahálel a jestliže má právníka, já budu mít potrat (což mít nebudu a dost možná že je i pozdě), na to mi samozřejmě napsal, že se chovám jako sobecký prase, a že jestli půjdu na potrat udělá cokoli, abych toho ppořádně litovala.
Taskže shrnuto podtrženo mi vyhrožuje a nutí mě se TAM vrátit pod pohružkou PRÁVNÍKA. Tak mě zase tak rozsekal, že mi je ze všeho akorát ještě hůř.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky... ani nevim, co vlastně psát... všechno už tu bylo od holek řečené.. Udělala jsi dobře!! A toho chudáčka se určitě neboj. Máš obrovskou výhodu v tom, že on pije, nechodí pořádně do práce a byt má v takovém stavu, v jakém ho má. Tímpádem co se bude týkat návštěv, tak pro něj budou úplně minimální, jestli mu teda vůbec nějaký povolí. Vzhledem k tomu, že se o malé zajímá, mohl by to dát k soudu a je možné že ty by jsi to pak musela zaplatit, takhle když ho do RL uvedeš, on na malé bude muset platit. Ted bych opravdu jen zahodila starou SIMku, koupila novou a s ním vůbec nebyla v kontaktu. A co táta? už to ví? Užívej si těhu a takové řešení máš ještě čas.. ted se tím netrap... ono ho to časem přejde dělat ti problémy a ty budeš mít klid...

Hele a vy ste se jako vzali nebo jak je to mezi vámi??Jestli ne ,tak máš právo odejít,nemusíš ho uvádět jako otce a můžeš dělat,že ho neznáš!!!Pá Vendy a Simonka

A co jako jeho právník konkrétně udělá? To by bylo první, co by mě zajímalo? Jinak bych se s ním už vlbec nebavila, co jsi psala v minulém příspěvku stačí na to, aby ti bylo jasné, že to není tatínek pro tvoje dítě. Ale vyhrožovat mu potratem je pitomost, já teda nevím, ale nikdy bych tímhle slovem nemávala jen tak. Pokud budeš mít zázemí pro miminko, tak ti ho vzít nemůže.

ahoj, právníka může mít 100x. Nechápu nač ti právníkem vyhrožuje :n: . Jinak mě trošku zarazilo jak jsi napsala že pokud on pošle právníka tak že ty půjdeš na potrat-trošku divné, ne? řešit vaše problémy přes miminko-to je dle mého odporné :( . Pokud si správně pamatuju, tak jsi ve 12tt-což už na potrat nemůžeš.
No nevim nevim. Zdá se mi to všechno šílené :jawdrop:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to je možné, ale já bych tohle ve vzteku nikdy neřekla a to se stekat umim ;)

Ahojky...tak já bych byla v klidu, když se podíváš, kolik běžný obyčejný právník stojí, tak si myslím, že je to pouze vymyšlená hystorka, nic více. Když nemá ani na to, aby vedl spořádanou domácnost, tak na právníka stopro nemá.
Jsou to jen výhružky. Vyhoď simku a kup si novou ( u operátorů, kdekoliv, stojí stovku:-) ), neozývej se mu, neodepisuj mu a prostě nereaguj..ať se třeba picne a je vzteky bez sebe, on je minulost a tohle je Tvůj život a nějaký chudáček v něm nemá co dělat.
Neboj se :-) Kdyžtak písni do zprávy:-) Budu moc ráda

Ahoj,

tak jsem přelouskala tvůj předešlý příspěvek a musím říct klobouk dolů, že jsi neodešla dřív. Právníka bych se nebála, stejně ho nemá z čeho zaplatit :00: . A miminko ti sebrat rozhodně nemůže. Pošli ho definitvivně do háje, takový čkověk se nikdy nezmění. Když ho do rodného listu neuvedeš, musel by se s tebou soudit a to je spousta peněz, které ona pravděpodobně nemá a taky času. ;) . Držím ti palce, abys to ustála, dodělala si školu a narodilo se ti zdravé miminko, které tě udělá šťastnou a určo se časem najde i nějakej taťulda.

Kiki cetla jsem az ted tvuj pribeh a myslim, ze se nemusis bat niceho jineho nez vyhruzek. Je to neschopny blbecek, co nikdy nic nedotahne do konce a kdyby ti chtel sebrat dite, tak k tomu musi mit padne duvody a navic spoustu odhvahy a jeste vice trpelivosti a vydrze. Coz on urcite nema.
Urcite to nebude jednoduche, ale neboj se. Byt tebou tak na telefonaty nereaguju a klidne bych nechala jejich cislo/cisla zablokovat a pak ti nebudou chodit ani SMS. Myslim, ze ten clovek po tobe nemuze nic chtit. Ty ses tady ta co muze chtit a to platit na mimiska. On muze mit milion pravniku, ale co by chtel vysoudit????! Je to jen chudacek co se ti snazi vyhrozovat, ale sam vi, ze nic nezmuze.
Hlavu vzhuru. Nenech si kazit tehulkovani takovym magorem. :girl:

A vlastně by mě i zajímalo, co teda může a nesmí udělat... Vím, že když ho neuvedu do RL a on si za tím bude stejně stát, tak to nějak bude řešit soud a nejspíše budou testy a otcovství se stejně uzná. No a co pak? Když mi ho bude chtít vzít....???

In reply to by Kiki20

Tak předně pokud se rozhodneš ho neuvést do rodného listu je to tvá věc, nikdo tě za to nemůže trestat, naopak pokud on tam chce být uveden je povinný už před porodem ti přispět na výbavičku pro malého, takže asi bych to řešila tak že pokud chce být otcem at platí, myslím že si brzo rozmyslí právníka, po porodu pokud by došlo na určování otcovství, musí o něj požádat on a opět, zaplatit testy, pokud si pamatuju z prvního příspěvku psala jsi že má s penězi docela problém, takže pochybuju, ale ikdyby tak dosáhne jen toho že bude uvedený v rodném listě a bude muset až do osumnácti platit, první roky bude moci chodit na návštěvy jen v tvé přítomnosti, pokud nebudete bydlet ve stejném městě nemá nárok ani na střídavou péči, tobě mimi nikdo nevezme pokud neuděláš nějakou fatální chybu, takže pokud ses rozhodla to malé mít, uklidni se a užívej si těhotenství

In reply to by Kiki20

Čekáš miminko. ;) Já s tim teda zkušenost nemám, ale nedovedu si představit, za co by Tě zažaloval. Žes ho opustila? A i kdyby došlo k určování otcovství, tak si myslim, že mu vyměří, kolik Ti bude platit a bude moct dítě vídat. Ale jsem přesvědčená, že vzít Ti malý nemůže. To se neboj. Jestli ses definitivně rozhodla, že s nim nechceš žít a máš kam jít, tak je to v pořádku a nebála bych se. Boj o ještě nenarozený dítě? :n: Každý novorozeně je závislý na mámě a to jsi Ty. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka