napuchlé nohy v 35tydnu

26.01.2010

Ahoj holky,kukám že se mi nějak špatně chodí..vydělám nohy z papučí a hledím.Normálně mám šíleně napuchlé nohy.Už se mi stalo že mi napuchly ruky a musela sem si proto zdělat všechny prstýnky a náramky ale teď ty nohy mě vážně vyděsily. Nevíte co na to pomáhá? Nebo bych měla raději zajít k dr.?Ani vnitřní kotníky nejdou cítit jak to mám napuchlé.Pak mě napadlo jestli to nemůže být třeba z maliníku,začala sem ho pít včera,ale to je asi nejspíš nepravděpodobné.Nebo myslíte že mi pomůže octanová mast?
Děkuji za rady holky.Moc mi pomůžete.Mám jít odpoledne do školy na dálkovou ale ty nohy do bot vážně nedám.Tak papa

ano,ano,nohy nahoru,já jsem si je začala podkládat i na noc,sice zprvu nezvyk,nic pohodlnýho,ale někdy to pomáhá a já mažu chladivou Koňskou mastí,prodává se teď i od Elati-Q nějaký speciální gel pro těhotný nohy :///: asi za 150,- . Tak přeju úspěšnou pátračku po kotnících :a:

ahojky, no nechci strašit, ale možná bude hůře.. taky mi začly děsně natékat nohy. Dneska mám termín porodu a musím říct, že se to poslední dva dny krapet zlepšilo. Pomáhá mi si je dát do studené vody a pak taky hodně pít. Poslední dva dny jsem více pila a ty otoky nejsou tak hrozné, aspoň byla vidět ta kůstka na kotníku, což byl úspěch :-) přeji ať brzko splasknou ;-) Lucka

tak já bohužel na otoky trpim od nějakého 20tt, ne nějak moc,ale prstýnky jsem sundala dávno a nohy mám nateklé pořád a když jdu na procházku, tak pak ještě víc. Doktor mi na to na kontrole řekl, že s tím se bohužel nedá nic dělat. Jedině si dát nohy nahoru,ale že se to prostě stává, takže já radu žádnou nemám :00: A co vím, tak z maliníku to určitě nebude. Tu mast podle mě můžeš skusit a pak dej vědět, jestli ti to pomohlo.

Ahojky,taky mi natékají nohy.Pomáhá je dát nahoru .Někdy přemýšlím,v čem dojdu k doktorovi,když si ani boty neobuju :$$:

In reply to by lucka.jip

No právě,taky přemýšlím jak dojdu do školy..když se do bot nevejdu. No budu muset se tam nějak narvat.Nic jiného mi nezbude,teď nemůžu zameškat.Stačí že 14dní před porodem a šestinedělí budu doma :-) Ach jo,co mě ještě čeká....:-) už se těším až porodím :-)

In reply to by Lenca.C1

Já jsem na štěstí doma od 3.měsíce.V létě by bylo líp,pantofle větší by se šikly,ale v zimě a ve sněhu??????????? :n: Tak ať to brzy přejde a ať to máme rychle za sebou. :||): :cc):

In reply to by lucka.jip

to si holky taky říkám, to by se vlezlo do pantoflí a pohoda. Jenže sestřička na kontrole mi říkala, že v létě se mnohem víc otýká a má pravdu, kamarádka měla 8kg jen v nohách a byla chudinka hrozně nateklá :( Buďme rády, že nejsou pařáky ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka