Citlivé vaječníky

25.01.2010

holky co ste braly Clostík,kolik dní po OVU jste měly citlivé vaječníky ? Já jsem ho brala 5-9DC a ovu byla 10 DC a většinou mě bolely vaječníky jen v den ovu a to jen občas mě v něm píchlo během dne.Ted je to již 5 dní po ovu a bolí mě čím dál více a to celý den. Hlavně při sedání nebo jízdy autem apod.. Může to být třeba cysta ? Jak se ta cysta projevuje ?

Ahoj Kočeno, nevím jestli cysta, tu jsem neměla. Třeba já jsem dnes 24DC, teď o víkendu mě hodně bolelo v podbřišku, dokonce mi bylo zle, noc z pátku na sobotu jsem probděla v nevolnosti. A celou sobotu mi bylo děsně zle :sick: a bolelo bříško. A celý ten týden po Ovu mě pořád bolelo v podbřišku, někdy na levo a někdy na pravo, spíš takové píchání (silnější a slabší) :?
Brala jsem taky clostík a teď duphaston. Jinak dnes mě nic nebolí, BT 37. Ani prsa, prostě nic, jen si připadám nafouklejší.
Minulý měsíc mě to po ovu tak nebolelo jako teď, ale myslím si že rozhodně to cysta není :n:
Holt teď musíme vydržet, ty hormony s námi dělají pěkný divy.
Třebas se ti vajíčko začíná pomaloučku uhnizďovat, držím palce aby MS nepřišla a mělas na testíku krásné // :c: :a:

In reply to by martulaasek

u tebe to vypadá slibně :w: No já mám teprve 5 dní po ovu tak na uhnízdování by to bylo asi brzy , protože mě to bolí už od té ovulky,tak to asi ono nebude. Nevím právľ jak se projevuje ta cysta.Ale stejně by mě asi bolel podbřišek a né ty vaječníky.Tak to snad bude ještě od toho Clostíku! No uvidíme co se z toho vyklube. Dej vědět , jak jsi dopadla s // :one: Pa

In reply to by Tinkapletinka

no to by asi bylo brzy, ale já to taky tak mám. Hned po Ovu mě to tam dole pobolívá, píchá napravo i nalevo. Určo to dělají ty hormonální prášky, můžou bolet i prsa.....tak nám ještě vydrž, dokud :spid: nepřijde je to na dobré cestě. Hodně štěstí ..... :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky