Už vím kdy budu maminkou:)

20.01.2010

Tak jsme dnes byli na ktg v porodnici a hned jsme naplanovali cisare protoze je malej otocenej hlavickou nahoru..Chrobacek nas vazi jen 2400g tak snad jeste neco nabere..Budu rodit ve Sternberku nastupuju 28.1. a malej vykoukne na svet 29.1. Nejdriv jsem mela z cisare strasnej strach ale kdyz jsme to dnes sepsali a vsechno mi vysvetlili tak to ze me nejak spadlo a ted se jen tesim :dance: . V porodnici byli strasne hodni a mily tak myslim ze bude vsechno v pohode..Pak vam napisu jak probiha cisar ve sternberku :) ..tak preji krasne tehulkovani vsem :a:

jéé ahoj, jsem ve stejné situaci, akorát mně budou dělat císaře 28.1.:-) nástup den předem. Akorát já ti teda klid závidím, docela se bojím:-( Tak se těším, až si písnem, že vše dopadlo ok:-)))

In reply to by markketa

:) Urcite to bude v pohode..myslim ze je to lepsi nez porodni bolesti ikdyz to bude bolet potom, ale radsi at me boli jizva na brise nez nekde jinde :00: ..aspon nebudem muset tak nutne dodrzovat 6nedeli :s: ..teda kdyz bude vse ok..

In reply to by Bianca

jo,já vím:-) jsem zbytečnej plašan. Hlavně, že budem mít ty malé prdelky u sebe...už za pár dní! ty máš kdy původní termín porodu?

myšulka
Ahoj, tak my jsme na tom podobně, malý je otočený KP a už se nezadaří , takže taky pomalu vymýšlíme termín a taky ve Štenberku. Už jsme se tam byli podívat, a moc se nám to líbilo. Určitě pak napiš, jak ti to vše dopadlo, budu držet pěsti. Papa M

Tak jsem myslela, že budeme rodit společně a ty mě chceš takhle předběhnout?
No budu se snažit domluvit malinké, aby vykoukla na konci ledna :a:

Kolik budeš přesně v den porodu? Já budu asi taky domlouvat císaře (myslím, že se nic nezmění). Kontrolu mám v porodnici když budu 37+4tt tak jsem zvědavá na kdy budu mít termín. Budeš moct mít doprovod u sebe při zákroku? Hodně štěstíčka!!!!!!!!!!

Ahojky, tak držím paleček, my zatím taky nejsme otočení, tak mě to možná čeká taky... ;) tak hlavně ať jste oba v pořádku :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka