Jak na chlapa??

25.01.2010

Ahoj holky potřebuju poradit,vybrala jsem si kočárek abych si s ním mohla jezdit na bruslích,protože ten co máme nemá brzdu a myslím že by časté jízdy nevydržel.Dokonce jsem ten kočárek sehnala na slovensku za poloviční cenu než je u nás,ale můj chlap na to téma nechce slyšet.Vím že dodělávámě barák a brzo se budeme stěhovat,ale já nechci celé jaro a léto trčet doma kvůl tomu že nemám kočár na brusle. Poraďte mi jak ho šikovně přesvědčit, aby mi ten kočár schválil?? Díky za každou radu.

:s: ..když se na to koukám s nadhledem tak je to vážně s těma kočárkama prča.. Švagrová měla asi 4 a já se vždycky divila na co je panebože potřebuje!!?? Jeden jako druhej a všechny mi přišli na prd :s: No a hle..najednou mám princezničku a jsou tady chutě na kočárky :\x: Musim říct, že přítel to taky nikdy nechápal a ještě jsem mu o mých úmyslech ještě ani neřikala :s: :s: Ale brzy už mu to budu muset začít naznačovat..mám teďka buzzíka se všim (korbu, sporťák, autosedačku) a hodlám si ho nechat do konce léta maxim.podzima. A právě chci pořídit prostornější sporťák s brzdičkou. Máme tady do města od baráčku pěkný krpál a neměla jsem prostě zkušenost jezdit to tady s kočárkem a teď vim, že bych si sakra potřebovala přibrzdit..uplně mě to táhne a to má malá pár kilo.. No a asi bych začla nějak přes auta. To je prostě jeho láska a pořád by měnil a plánoval jaký si pak koupí a stále je někde na netu na bazarových a tak..takže se mu budu snažit vysvětlit, že jako on je ujetý na autí a stále hledá to, které by mu nejlépe vyhovovalo tak ať se snaží pochopit mě a mou "úchylku".. tak nevim, snad to u nás projde :s: protože já ho prostě MUSIM MÍT!!!!
Tak to třeba taky tak zkus (nebo přes něco na co má on slabost..)..a dej vědět jak to dopadlo!

Já jsem jezdila i s kočárem bez brzdy... Jen jsem nejezdila moc z kopce. Prostě jsem si jen musela dávat větší pozor, ale jezdila jsem každý den. ;) S tou brzdou se asi budeš cítit bezpečněji. Já bych tedy na tvém místě prodala ten kočárek co máš teď a koupila rovnou ten s brzdičkou. Hodně štěstí a bezpečno na bruslích. :a: :k:

In reply to by X-PA

No jenže já když vyjedu do baráku tak jedu právě trochu z kopce a nejsem na těch bruslích úplnej profík,tak jsem chtěla s brzdou,abych měla jistotu že se nám nic nestane. Jenže když prodám ten co mám,tak nebubu mít s hlubokou korbou na druhé mimčo.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jo jenže mě nenapadá,kde ty prachy ušetřit,já už si teď skoro nic nekupuju,dřív jsem měla oblečení a všeho hromady a teď si na sebe skoro nic nekoupím. No řekl mi že mi na něj něco dá,tak to holt nějak zakamufluju s našima a bude.já ten kočár prostě chci :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No my jsme čtyři,ale z toho je jedno dítě z jeho prvního manželství.taky plánujem ještě jedno dítě,tak ty kočáry určo využiju a pak je chci prodat. Přemýšlím že bych radši oželela letos hory a měla ten kočár.asi mu to tak řeknu :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka