Můžu ven???

25.01.2010

Zdraví maminky prosím můžu jít na chvilku ven s 3-měsíčním miminkem když je u nás -8 děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, tak já to dodržuji těch -5stupňů, byla jsem párkrát s malou i když bylo -7,ale max na 20minut a pořádně zachrout.

ahoj já musím do školky tak vyrážíme i s 6 měsíční dcerou , dala sem jí pře korbu deku at jí jde do kočáru co nejmín mrazu( ráno bylo -16) amalá spinkala a neměla ani červené tvářičky,bylo dobře.

Ahoj, já jsem s Gabčou chodila až do -10, protože u nás je tu zima pořádná, takže kdybych měla jen do -5, seděli bychom pořád doma...a až dosud neměla Gabča nikdy ani rýmu, takže jestli jste zdraví a mimi netrpí na rýmy a kašel, nebála bych se toho tak moc... když je pořádně zababušíš, aby na ni nefoukalo a nebyla mimču zima, tak bych šla... pěkně fusak, deku přitáhnout až pod nos a nánožník na kočárek a mimi bude v teploučku... a já dávala deku i dospodu pod fusak, aby jí nebyla zima ani odspodu...

Ahoj, tak s dítětem se může opravdu jen do -5. Dělala jsem ve školce a s dětma jsme mohli maximálně do -5. Nejde o to, že je pořádně oblečeš, jde o to, že dýchají ten ledový vzduch a všechno to sedá na průdušky. Já mám doma skoro osmiměsiční dítě a ven s ním bohužel nechodím. Tohle bych si nelajzla.

Ahoj maminko, když se s mrnouskem oba pořádně oblečete na chvíli se můžete jít vyvětrat.Miminku čerstvý vzduch udělá dobře.A tobě procházka taky. :/;x: :cc):

Ivete jojo ake jen na chvíli mělo by se jít do -5 dej přes kočárek plínku nebo přes nosánek třeba mazlíka malá to má ráda když spí zakryje si celý ibličej nesmí se toho nadýchat

In reply to by Arguss

Naše Gabča má 16 měsíců a tento víkend jsme objevili kouzlo sáněk... jak jsme sjížděli dolů, když to jelo pomalu, tak nic, ale jak se to trochu víc rozjelo, řehtala se na celé kolo... jinak doma ji nejvíc zabaví moje stará peněženka, kam jsem jí dala staré karty, účtenky a obrázky a jak se na ni vrhá... myslí si, že je to ta moje a cítí se děsně důležitě, když to z ní vytahuje, prohlíží si a dává zpět... vydrží tak docela dlouho si s tím hrát... ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky