Káva

25.01.2010

Ahoj holky, jak jste na tom v těhu s kávou? Pijete jí nebo jí radši vynecháváte?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nu me kdyz propousteli ted nedavno po otresu mozku z nemocnice, tak mi dokonce rekli at kafe piju, ze mam tak neskutecne nizky tlak. ze je lepsi pit kafe nez ublizit miminku. Dokonce me tim i v nemocnici lecili. Vzdy donesli hrnek kafe, ktery jsem musela vypit a pak dalsi.

Ahojky já když jsem byla těhu pila jsem kávu bez kofeinu,ale jen protože piju kávu celkem hodně a normální jsem se bála pít. Vypiju denně i 8 hrnečků a to je myslím dost.Pa

ahoj, jsem silna kafarka a cele tehu jsem kavu pila. Pila jsem dve a ke konci i tri denne. Vetsinou instankt s mlekem, obcas turka. Probrala jsem to se svou lekarkou a ta mi to nevymlouvala. Tlak mam spise nizsi. Dite se narodilo velice klidne, nikoli zlobive, jak by se po kofeinu mohlo cekat. Porad se s Dr., ta te zna v tehu nejlip. A taky zalezi, kolik jsi jich pila pred tehu. Ja jsem na tech dvou tri byla na dost velikem minimu, predtim jsem se kafem nalejvala.

ahojky ted kávu nepiju ale jen proto že mne smrdí ale zas si dám colu takže to vyjde na stejno asi ten kofein potřebui ale minulé těhotenství a to jsem kafe moc nepila jsem ho musela mít každý den asi do 4 měsíce sice rozpustné s lmíkem a hodně cukru ale tělo si to žádalo. :s: :s:

Ne, kávu nepiju, ale já ji moc nepiju, ani když nejsem těhu. Když dostanu chut na něco kávě podobného, tak si udělám radši Caro nebo meltu. :a:

Ahoj,já kafe jako takové nepiji,ani když nejsem těhu,ale dávám si takové ty sáčky NESCAFÉ 2 v 1...jestli to znáš a ty si dám i 3 denně.. :a: :a: :a:

Ja piju kafe cely tehotenstvi...sice min nez pred, ale i tak-musim, bolela by me hlava. Piju rozpustny s mlikem, takze nic hroznyho...

Ahojky,
já protože mám pořád nízký tlak, tak si dávám kávu každý den ráno, vyjímečně i odpoledne. Dělám si ale slabší ;)

Ja jsem kafe pila 1 maximálně 2 deně. v malim množství to prý nevadí.já zastávám názor že nic se nemá předánět. (jako nákým omezováním)ale kouřit jsem přestala okamžitě. ale s tim kafem mě nedošlo že po porodu ho pít už nedudu moct.tak jsem teda byla dost unavená.

In reply to by Mimiska

Tak já piju kafe i po, nijak jsem nepřestala, asi bych to nepřežila. a nevím, nemám pocit, že by se to na malým nějak extra projevovalo, že by byl nespavej. spí krásně. Líp jak spavala holka a u tý jsem kafe moc nepila.

Já pila kafe skoro celý těhotenství(jen na začátku ne, nebylo mi moc dobře, tak jsem neměla chuť. ) Pila jsem celkem dost, ale teda rozpustný s hodně mlíkem.

Já jsem před otěhotněním pila 2-3 turky denně. ;) Teď jsem kávu omezila, dám si jen ráno rozpustnou s mlíkem, potřebuju se probudit. :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky