Zase je mi na blinkání.

23.01.2010

Tak je mi zase pěkně šoufl. Já už nevím co mám dělat. Nejvíc mne to ničí když vylezu z postele a pak večer. Já už bych chtěla mít celé těhotenství za sebou. Je mi jen mizerně. :r:

Tak to znam ladi,mě bylo blbě do 14tt,ale věř mi odezni to a budeš moct uživat těhu,a pak ti to přide jako malichernost.v kolikatym jsi už tt,kolem 8-9?

In reply to by ludinaml

Se musím podívat v kolikátém jsem. To nestíhám sledovat, se to furt mění... :///: Už to vím, jsem 9+0 dneska. :one: :c: Jé, to už mám 2 měsíce za sebou, jupí!!! Už jen něco málo přes 200 dní. ;) To už snad půjde k lepšímu. :one: Jak se máš? :k: :a:

In reply to by nevimnic

Mam se skvěle co se tyče Vikči,doma to je nic moc,ale Viktorka mi ten život oslazuje,akorat čas od času bojujem s kojenim(občas malo mleka),ale snad!!!!!!Mam nove fotečky,jukni...
Ty jo to teda leti už jsi v 10tt,neboj nevolnosti za chvilku zmizej,a budeš jen uživat,sakra ženska jak dlouho jsi na to čekala?! :s: (no až na nevolnosti) :c: ,ale to pomine...Uteče to :00:

In reply to by ludinaml

Toš čekala jsem 30 měsíců, tak snad těch posledních 9 těhotenských nějak přečkám. :00: :///: Vlastně už jen 7. :one: Člověku je blbě, že celou "věčnou" hodinu nic nesnědl - než jsem z práce dorazila domu. Tak si dám rizoto a je mi pro změnu blbě, že mne to jídlo prostě strašně tlačí v žaludku, jako šutr. Asi se mi to nemá kam dál posunout. :? :s: No a do toho málo železa, tak dlabu práškové železo a z toho pro změnu mám zácpu. :00: To je kombinace. A švestky na to nepomáhají. ://: Ale není to ještě nejhorší. Tohle rizoto alespoň ve mne zůstane, teda snad, podle pocitu. Tak jsem se asi najedla. :///: :a:

In reply to by nevimnic

Pamatuju si, jak jsem měla kolem 200 dní před sebou a Tys mi psala, že ne, ať to počítám :s: Hrozně to uteklo :) a bylo to krásné, přes všecky problémy. Tak ať je líp :k: Teď mám před sebou jen už nějakých 14 dní :)

In reply to by Andělína

A pořád to počítáš? Však mimčo má stejně svou hlavu a půjde na svět až bude chtít. Třeba zítra, třeba za 14 dní a třeba jindy. Nejlíp až budeš chtít alespoň něco sledovat v televizi či si naplánuješ něco. Tak ti zhatí zákeřně plány. :s: :ww:

Mě to moje škvrně zatím docela slušně mává s "plánama". Jak je mi všelijak, tak nic neudělam, nejsem schopná ani dojet koupit dárek mamce k narozkám (včera je měla). Ještě, že mamku uvidim za necelý týden, že mám čas k dobru. Ale jsem ostuda největší. :( :\/: Když já prostě padám na ústa po práci a navrch je mi ble blé.

Za chvilku budu mít 1/4 za sebou, tak snad budu líp fungovat. :one:

PS: Pozdravuj všecky malé i velké chlupatce a pohlaď bříško a vůbec, měj se moc moc krásně, Andělíčku. :k: :a:

Ahoj, já tě chápu ;) Teď si vem, že mně bylo takhle zle, takže každé dopoledne zvracení a to jsem to od rána držela, abych nemusela :00: a do toho špinění a každý týden návštěva pohotovosti nebo mého dr., takže opět zvracení už jen z té jízdy autem :jawdrop: Jo a co teprve nechutenství. To je kouzelný. Zhubla jsem 6 kg a za poslední týden jsem asi 1 kg získala zpět. Jsem v 16tt a když mi někdo řekne, že nejhorší jsou 3 měsíce, tak si ťukám na čelo a ptám se a který??? Neexistovalo nic, co by mi pomohlo. Byla to metoda pokus omyl. Už mi začíná být lépe, ale neni to pořád ono. Jo a jelikož je ze mě teď spíš jen bíložravec, tak jsme dneska koupili odšťavňovač a několik kg ovoce a zeleniny. Tyhle ovocný šťávy můžu furt. Nebo třeba jen kousat mrkev jak králík. Když se najím, tak z toho má manžel radost a chválí mě. To je co? Tohle bych nikdy nečekala ;) A furt tyhle stavy zvládám, protože vím, že může být i hůř :a: a to miminko v sobě miluji a tyhle stavy mu prostě odpouštím ;)

In reply to by Mija

Tý jo, to máš teda "odtučnovací kůru"... A s tou mrkví, mi povídej. Akorát včera jsem si zase nakoupila. Do práce alespoň jablka, doma mrkvu, řepu, zelí, rajčata, okurku, papriku, no co potkám, to zbouchám, i celer. :00: A prokládám to krajankama, ty mi celkem pomáhají od blinkání. :00: :a:

tak to mi mrzi ale jsem na tom stejne ale me je tak cely den uz jsem z toho taky nestastna a to jsem minuly tyden k tomu mela i nejakou vyrozu a nemohla jsem se pomalu zvednout z postele..., doufam ze nas to brzy prejde tyhle zacatky nic moc vid ale stoji to za to :a:

Holky všecky, moc vám děkuji. Každý řádeček mi zvedl náladu. Kujů :k: děkujů :k: všem. :k: Mějte se fajn. :a:

Ahoj, ja jsem ted v 17 tt a zrovna jsem se nedavno rozpomnela, jak mi bylo ty prvni 3 mesice strasne a to celodenne a prijde mi, ze to bylo tak pred 100 lety. Priroda je milosrdna, velmi rychle na to zapomenes. Ted sice porad nejsem uplne OK - holt jiny stav, ale je to mnohem lepsi!!!! Byly dny, kdy jsem chtela radeji umrit a myslela jsem, ze uz mi nikdy v zivote nemuze byt dobre :s: Takze vyderzaj pijanjer, vsechno pomine a jeste budes vzpominat, az do sebe budes ladovat treti veceri :C]]: papa

Neboj vsechno přejde.Mě taky bylo zle,i kdyz jsem zvracela jen jednou a to jeste nez jsem si udelala test,tak to jsem mohla byt tak ve cca 4tyden.Ale pak mi bylo taky zle,pořád me natahovalo a ja stejne se nemohla vyzvracet a uz me z toho bolel hrozne zaludek z toho natahovani.
A pak já mela jedine stesti,ze v te dobe mi moje mamka vařila,tak to bylo super.Ale kdyz jsem ja neco delala doma,no taky se mi zvedal kufr a nadobi jsem myla se šátkem na obličeji :s: ,at necitim to jidlo.A me treba delaly spatne i reklamy na jidlo,jako je na ty maggi a tak,vzdycky jsem to nemohla videt ani slyset.Ale to nejhorsi je fakt tak do 4 mesice,pak te spise trapi uz neco jineho,je pravda,ze mi zabylo zle v celem tehu treba jen chvilkove me venku nebo v obchode polil horky pot a já myslela,ze se vyvratim mezi regály,ale vzdycky jsem to vydrzela a myslela na to,že nosim pod srdičke dve moje holčičky :°*°: :°*°: .
Treba já,pokud jsem se nenajedla,tak mi bylo hodne zle,tak aji kdyby trosku,tak se nasnidej a nenechavej to bez jidla,treba i oplatek nebo neco,kdyz nemas na nic jineho chut.Taky jsem to tak delala.
Neboj vsechno nude vpohode,to obdobi prejde,jeste chvilku vydrz,verim ze to je neprijemne,i já i kdyz uz nejsem tehu,tak kdyz se najim navecer,kdyz nestiham s holkama a vecerim treba az v 8 hodin,tak mi je v noci zle,a vzpomenu si na tehu,ze to nebylo prijemne ty nevolnosti,ale ver,že jsou i horší veci.Nech se opečovavat chlopem a máš to a lež a odpočivej a zaspi to ty nevolnosti.Přeji at maš zravoučke mimi a tobe,at je lip.

ahoj uvidíš že okolo 4-5 měsíce tě to přejde, měla sem to samé, možná o něco horší, jelikož jsem se problinkala do nemocnice na kapačky. Teď jdu do 6 měsíce, ale párkrát si ještě ublinknu, ale už jsem si zvykla, hlavně ráno. papkej jen to co ti chutná, já jsem měsíc byla na ovocných čočkách:-) a teď luxuju všechno se vším.

In reply to by kykouška

Tý jo, chudáku. Tak to jsi se fakt problinkala pořádně. Chudáčisko. :k: Je dobře, že je ti už líp. :k: Teď už si to budeš užívat, když jsi si to už vybrala. :one: :a:

První 3 měsíce jsou nejhorší se zažíváním ...to je pravda , ale jakmile se zvládneš nasnídat, tak to přejde . Já mohla jen bílé pečivo , buď suchý nebo s máslem. Veškerý vůně mi zvedali žaludek . Dokonce i obědy jsem si brávala ze školky . Taková jsem byla ostuda. Vaření se mi příčilo . No a v druhém měsíci mého těhu se mi narodili 3 malé čivavy , které se budili po dvou hodinách na krmení- i v noci !!!! (nechtěla jsem čivavky ale ty starší si cestu k sobě našli) Mamina neměla moc mlíka ..tak jsme je dokrmovali . Já zhubla 2kg a všeci mi nadávali, psíci řvali co chvíla...manžel chtěl mít navařený ....žádný kastrolky ...
Po 3. měsících štěňata šli konečně na tužší stravu , a já se musela odnaučit spávat na břiše - doteď mi to nejde , ale malej se vždycky ozve
Po 7 měsících zjišťuju, že obleču jen manželovy hadry + těhukalhoty
V 9. měsíci ( což je teď ) se raduju, že mě minuly strie :-) dobrala jsem krém na strie od Dermacolu a zvažuju , který si koupit . Manžel to vyřešil za mě a koupil stejný za 300 kč v DM . Po namazání mě to začalo pálit , tak bříško znovu umyju a namažu sklidňujícím krémem od Vichy ..druhý den namažu Dermacolem zas ale s tím, že už jsem se po něm osypala ...takže jdu znovu do sprchy , znovu mažu krémem od Vichy a následující 2 dny mažu obyč krémem -pořád , páč se nám nechtělo kvůli krému do obchodu .
Ráno se mi objevilo tolik strii, že je ani manžel nedokáže spočítat , hlavně na bocích .
teď je manža v makru a kupuje mi Elastic Q a budu doufat, že se po něm neosypu . Páč do porodu máme ještě 3 týdny a nechci vědět, jak bych vypadal,kdyby mě toto nezabralo ....
Kočko , užij si těhotenství - těš se , že budeš ukazovat bříško v létě v nádherných šatičkách a ne jak já v bundě xxxl .
Držím pěstičky ať to zvládneš

In reply to by enny

No, už aby to bylo. Ty šatičky v létě. Je blbý, že zatím tady kvůli práci nemůžu nikomu říct, že jsem těhula, tak si to ani neužiju a jen na mne blbě čučej, že si nedam ani alkohol, kafe, skoro nic s ostatníma. A čaje se mi začínají hnusit (pomerančové a jablečné džusy, ochucené vody a minerálky taky). Chtěla bych moct v práci prostě jít se projít na vzduch, nebo jen tak na minutku "vypnout", že by mi nebylo tak mizerně pak. Ale jak se to zatím nesmí provalit, tak akorát maskuju břicho, snažím se tvářit, že je mi dobře a přitom bych omdlela a nebo blila. To je děsné. Začínám si říkat, že taková nemocenská by bylo to pravé. Ale zatím nemůžu. :\/: Navíc se děsím toho, že nestihneme ani udělat bydlení pro mrně, pokoj vymalovat, pouklízet stěhovací krámy z toho pokoje, vyhodit sporák, dovézt a ponakoupit všechny věci na mimino, natož aby byla průhledná okna - ještě od dělání nové fasády. Jiřina se k ničemu nemá, dost času. Já bych řekla lempl jeden. Nebo třeba koupit lux či smetáček s lopatičkou, ten se mu nelíbí, ten prej tolik nepotřebujeme. Kopnout do prdele ho s tímhle. Fakt už mne to štve. :( A hormony pracujou...
Jinak od dermacolu mi přijde takovej divnej krém. :? Smrdí mi to i. Teď byly ve slevě za 139 Kč z 200. No, zkusila bych ten elastic q. Je dobrý?
Já už bych si tak chtěla užívat to těhotenství. Ale nejde to a do toho škola, práce, dodělat to bydlení a vyřešit i toho nespolehlivého Jiřího... :00: Chtěla bych si jen užívat těhu a zatím tu mám "depky" z toho všeho kolem... :r:

No, ale ono bude fakt dobře až bude vše kolem kvést :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: a nebo v létě či napodzim. :k: :a:

In reply to by nevimnic

ojojoj , nejhorší je chlap, který má na všechno čas !!! sem tě nepotěšila, co ???
Vypadá to, že budeš muset být ve vztahu ten hnací motor , který bude říkat ..no tak já si to udělám sama, když ti to je za těžko ...a oni se přidaj .....
Já mám za 3 týdny termín porodu a taky nemáme dětský pokoj ... stejně ..malej bude spát v ložnici , pro můj klid a pak se mu ten jeho postupně dodělá , až budu vědět , že může být sám v pokoji . Místnost na to mám , jen si nesmím zvyknout , že není pro mě :-)
Tak u Vás je ten krém tak levnej ?? Mám v plánu ho nabídnout někde na vývěsku , aby se nemuselo platit poštovný , třeba některé kočce pomůže ...
Proč to nemůžeš říct v práci ??? Stejně od tama odejdeš ....
A úklid postupně zvládneš i sama - ze začátku , věř mi, že ti pomůže :-) . Zkus se jakoby osamostatnit a on na to zabere :-) sázím na chlapský majetnický sklony :-)
Elastic Q jsem dostala v balíčku od doktorky , když mi gratulovala , že jsem těhotná a vyhovoval mi . Takže jsem ho dobrala , koupila si Dermacol , vydržel do 9.měsíce a teď jsem se po jiné šarži osypala ... manžel volal , že v makru ten Elastic není , tak musím vydržet do zítra do lékárny ..no to mi jich zas přibyde :-(
Neměj depky, mimčo to cítí, přeci nechceš mít uplakaný mimčo ..
Mysli pozitivně ..když tě něco bude štvát , tak si řekni ..je to tvůj problém , ne můj ..vůbec mě s tým neobtěžuj ......a ty si to neber k srdíčku ...kup něco mrňouskovi , když budeš mít depku , to zabírá ..nebo si běž do Tesca a ošahej si ty mini věcičky ..to zabírá na 1000 %
A vůbec ..kytky sice začnou kvést ale až bude teplo..čítám +25 tak stejně nevylezeš, protože budeš mít návaly horka .
Já se složila i v řeznictví ....vylezla jsem z klimatizovanýho auta do vedra ...pak do studenýho krámu a byla jsem dole ....
Takže tak ...mysli na hezký věci , kočko naše :-) . My tě podpoříme , neboj !!!!!!

In reply to by enny

No, chlap je na zabití. V práci to zatím nemůžu říct, že jsem tam 3/4 roku na poloviční úvazek + denní studium VŠ a teď od 1.2. mám mít normální plný úvazek a školu na kombinované studium a ještě si budu muset nadělávat to, co tam ten jeden den nebudu, takže 4 dny po 10 hodinách a jen telefonování a vnucování firmám krávoviny. Fuj práce. Snad ta nejhorší co bych chtěla dělat víc jak brigádu. Zatím jsem to dělala, že potřebuju prachy na školu a sebe. No, tak teď abych měla alespoň nějakou nemocenskou či mateřskou či rodičák, tak potřebuju plný úvazek. Takže dokud nebudu mít smlouvu, tak to nesmí vědět. A zároveň jak tam pracuje i Jiří, tak se snaží, aby se jim to neřeklo nejmíň do března/dubna. Blbeček. A to mám po začátku prázdnin jít na mateřskou. To si fakt nikdo nevšimne do té doby. Blbej chlap no. Zatím přijdu z práce a padnu na hubu, natož abych šla vyhodit sporák starý a nebo vymalovat ten pokoj. Jinak, jak vlezu někam, kde prodávají věci na mimi, tak se tam sice ráda kouknu, ale dostávám vzteka na Jiřího, že má moc času na vše. :jawdrop: :?

In reply to by nevimnic

Kočko , já myslela, že jde jen o úklid ..s ničím se netahej , jo ??? a hlavně se nedoporučuje umývání oken, aby ses nenatáhla ..někde sice říkají , že je ten zákaz až na konci těhu aby se mimčo neomotalo šňůrou ..no já nevím, radši jsem se nikde nenatahovala celý těhu .
Vidím, že to nebudeš mít lehký ze začátku ... manžel nechtěl abych to nikde říkala aspoň ty první 4 měsíce , že by mu chodili do práce lidi a chtěli by- zapíjet .....no a teď zas od toho čtvrtýho měsíce nesmím říct pohlaví mimča ..aby byli překvapený ..čekáme syna , což je pro chlapy další důvod k popíjení . Takže zas nic. Říkám, že se nám mimi neukázalo ..ale strašně mě mrzí, že to nemůžu říct .....ani rodině !!!!
Kočko a co ti říká, když mu řekneš ..pojď vyneseme ten sporák...samozdřejmě to nebudeš tahat , že jo ???
a nebo : pojď , namícháme barvu ..... nečeká on na první krok ??? třeba opravdu čeká na tebe ..
Něco jinýho je, kdyby ti řekl ..nemám náladu , mě bolí tohle a tamto , jsem unavenej..že by hledal výmluvu ...
to bys pak musela prvně říct ..bolí tě něco ??? Seš takovej jinej ....on ti řekne , že NE ..a už ho máš :-) pak mu řekni že jdete na ten sporák :-)
není to manipulace :-)

In reply to by enny

No, tak třeba tu barvu musíme teprve koupit. Taky nějaké igelity - je tam lepený koberec. Sporák sám po schodech asi neunese. No, asi mu začnou chudákovi "galeje" v makání doma. Když má čas jít do hospody 2 krát za týden za kámošema a jednou někam za sportem s nima, tak si musí udělat i 2 krát za týden čas na nachystání něčeho na mimčo. Je to holt lemplík z mamahotelu. :00: Ho z toho už léčím pár let. Tak je nejvyšší čas na doléčení. :s: :a:

In reply to by nevimnic

nechci nějak radílkovat , ale ..já už jsem prostě taková ..kupte si na to malování i roličky zakrývací folie s lepící páskou . Opravdu ..super věc . Páskou oblepíš co potřebuješ ,třeba okna ... a pak tu folii odruluješ směrem dolů ... prodávají se od 20cm - třeba na parapety do 2m - a to je na ty země . Jo a jsou 2 druhy, ty který víc a míň lepí na té žluté lepící pásce ..no a folie drží sama osobě , protože je tenunká a má tam tu přichytávající energii ..s fyzikou jsem nebyla nikdy kámoška ..ale snad víš, co myslím.
Držím palce na doléčení :-) já jse takovýho chlapa nikdy neměla, tak nevím, co na ně pomáhá ...snad až uvidí bříško ...se třeba obrátí a bude už pomýšlet na rodinu:-)
no a ten sporák potřebujete ????Nejde ho jen skutálet dolů :-) ..dělám si srandu ..ale kéž by to šlo , viď ??? Myslím, že máš tolik energie, že bys ho i sama žduchla :-)

NO já Ti rozumím. Vím, jak jsem si kolikrát říkala, že vy snažilky můžete být rády, protože člověku je fakt někdy strašně špatně - ale vydrž, stojí to za tooooooo :k: Mně pomáhaly kanály, kde se vaří - paprika a pořady o vaření - nevím proč.

In reply to by Andělína

Jé, tak takové pořady bych nedávala, to tak leda s kýblem na blinkání. :sick: Jak jsme měli od práce ve čt raut, kolega tam rozloupnul škebli a vycuc to. A šla jsem :sick: Jinak takový věci jako projít potravinama kolem rybiny, to se musím nadechnout a než se potřebuji znova nadýchnout, tak už musím být za smradem. Ale je fakt, že celkově bych mohla držet ústa. Chodit můžu, svéprávná jsem, teda zatím než z toho těhu zblbnu úplně. :s: Jen když je mi fakt mizerně, tak nejsem schopná se postarat o sebe, třeba 3/4 dne. No hrozný. A nejblbější je, když mám křeče a nevím který konec sebe mám strčit do záchodu. Ble blééé. To si říkám, že bych chtěla, aby mne někdo odstřelil až do října. :one: :c:

Hele, Laďuš, ne.er mě!!! Tak dlouho jsi čekala až budeš těhotná. Teď je ti blbě, ale to je v těhu normální, alespoň víš, že je všechno v pořádku. Víš co bych já dala za to, abych blinkala z těhotenství??? Vydrž to ještě chvíli, pak se to bude zlepšovat. lepší blinkat, než nemít žádný příznak a nebo špinit a bát se, jestli se mimi vůbec udrží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neblbni a buď ráda, že jsi těhulka :). Mně je taky blivno prakticky celý den, v práci bych se složila, žaludek jak na vodě, ráno do sebe nic nedostanu, jím prakticky hlavně večer, ale jsem šťastná, že mám v bříšku miminečko, vždyť jsme dlouho čekaly a konečně se dočkaly, tak se takovouhle maličkostí nenecháme rozhodit, ne :). Alespoň víš i bez kontroly u Dr., že je mimísek v pořádku a bere si z Tebe to nejlepší. Ještě tak 4 týdny a nejhorší máme za sebou a budeme si užívat rostoucího pupíčku. Za 7 měsíců si na nějaké nevolnosti ani nevzpomeneš, až budeš chovat svoje miminko.
Jo a jinak babské rady jako zázvorové bonbony mi fakt nepomáhají :(, bléééééééééééééééé, je mi po nich snad ještě hůř. Ale pomáhá mi po ránu kousek banánu (nic jiného nepozřu), v průběhu dne sním tak 4-5 banánů, až se miláček ptal, jestli nebudeme mít náhodou opičku :s: . Zkoušela jsi banán? Jo a banány se doporučují i pro lidi s nemocným žaludkem, mají plno minerálů a stopových prvků, takže mimískovi určitě neublíží a taky jsou prý dobré na psychiku (kterou my těhulky máme taky asi trošku rozhozenou...), jukni třeba sem http://www.vareni.cz/trendy/banan-zdrave-mlsani/, http://www.novinky.cz/zena/zdravi/163221-banany-jsou-chutnou-a-nezbytno….
A neboj, bude zas líp, pohlaď si bříško a pamatuj na to, že tam máš krásné miminko, které budeš v létě držet v náručí. To jsme přece všechny chtěly a konečně máme mimísky v bříšku, jsou tu ještě snažilky i dlouhodobé - podívej např. na Andíska, Verunku a další, které zatím nic, ty by určitě rády vyměnily nevolnosti, klidně i po celých 9 měsíců za toho broučka v bříšku.

In reply to by KackaTP

Jo, banány jsou snad to nejlepší, co teďka jím. :one: Ale snažím se do sebe nacpat i něco dalšího, aby mělo z čeho brát i ostatní vitamíny a tak. Jo, jo, kontrola to je. Jak je mi šoufl, tak je fakt, že mne uklidní, že si řeknu, že alespoň vím, že je "špek" OK. Jinak zázvorová lízátka jsou pro mne jen záchrana a jak dolížu, tak je mi ještě hůř. Takže zatím odloženy na nejhůř. Ale maso na zázvoru je dobré. Ještě musím zkusit i čaj s medem a zázvorem a citronem. Prý je dobrý a chutnává i netěhulím. :one: Skorotchýně si ho taky dělá, tak ji musím pumpnout o poměry. Kolik čeho, aby to bylo dobré. :one: :a:

In reply to by nevimnic

No vidíš, tak zas není tak zle :). A ještě zvládám den starý rohlík s Kiri sýrem :). Já mám teda nevolnosti skoro celý den, ale večer můžu zbaštit všechno a to mi zle není, takže si celý den vynahrazuju večer :). Jo a zjistila jsem, že mi je taky docela dobře, když si dám v poledne polévku :). Drž se, bude dobře, hlavně, že máme mimísky v bříšku ;) :a:

to bude dobre uvidis tolik sis prala a ted tohle ale mysli na to ze tohle odbobi prekonas a pak se budes jen radovat :)

jsem na tom stějně... někdo mi říkal, že těhotenství je nejkrásnější období života.... heh to bych chtěla vidět :)

In reply to by simei

Já si připadám jako nemocná nakombinovaná s tím, že si vymýšlím to, co mi je. To snad není možný už mi přijde. A ono to je možný. :00: :a:

"Holky, já už chci taky konečně být těhu.." ... tohle jsou tvá slova z 29.června loňského roku :!k: Neboj, nevolnosti za chvíli přejdou a budeš si to už jen užívat. A pak zase bude hůř ... budeš se cítit jak velryba, budeš otékat, budou se ti dělat strije atd atd .... no všechny ty "radosti", co těhu přináší. Ale i přesto - stojí to za to !!!!! Tak nefňukej a vydrž, odměna bude sladká :cc):
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky