Nevím, jestli to vydržím..

21.01.2010

Od 23h pořád jenom papáme... :§)
začala jsem to řešit tak, že přes den jakoby na oběd mu dám prso, potom dokrm 120ml a večer dám prvně 180ml a potom prso. Vždycky ho chce, ikdyž už nechce flašku. Jenže včera byl vzhůru zase ve 23h a do 5h jsem kojila 6x. Vždycky totiž usne třeba za 3 minuty. Jsem KO, takže asi budu dávat dokrm ještě v noci, aby pak spal dýl, nebo nevím. Mlíko mám, tak mi přijde škoda to zabalit s kojením..A na příkrm bych počkala ASPOŇ do konce 4 měsíce..
Co vy na to?? Včera jsme byli taky poprvé ve městě a bylo to peklo!! Dostat se do šaliny? Nehrozí. Až do té 3. Pak se ke mě hrnula stará paní s hůlkou, tak jsme jí držela takovou tu skláoěcí židli a ona mi seděla cca 5 minut na ruce a potom se počůrala :$$: Nemohla jsem nic..Už nidy nechci do města a to jsme jeli domů v 15h. Ty lidi nechodí do práce?? A o pomoc si musím říct, nikoho to nenapadne. To já vždycky letěla hned, jak jsem viděla kočárek pomáhat. Asi jsem blbá..

přesně vím o čem mluvíš, nám pomohla první kašička na noc, udělala jsem jí o něco slabší a míň, Nelča vypije kaši a zapije to mlíčkem ode mě a krásně spinká do pěti.

ahoj s kojením neporadím. :( Ale s těma lidma máš pravdu. Mimochodem, ta babka musela být humusácká. :sick: u nás šaliny naštěstí nemáme a většnou chodím pěšky, ale to taky chytám nervy. Lidi mi vždycky lezou pod kočár a vzrušuje je, že se jim musím vyhýbat. Mám docela velký kočár, no minule jsem se už zařekla, že když tahám takovej kolos, tak nebudu složitě uhýbat a co myslíš jak to dopadlo? Místo aby udělali jeden krok do strany, tak mi vráželi do kočáru a tvářili se jako bych na chodníku neměla co dělat. Záměrně požívám množné číslo, protože tohle dělá většina. :\\: A taky jsem přesvědčená, že gentlemani už vymřeli... Párkrát už jsem měla problém s vjetím do dveří a přitom kolem mě chodili chlapi a nikoho nenapadlo mi ty dveře jen chvíli podržet. Člověk aby se o maličkou pomoc dožadoval jak o nevím co... Je to smutné.

myslim že to nebude hladem, prostě se jen vzbudí a nechce spát, kojit stačí opravdu nejdřív za dvě hodiny, v noci klidně za tři, pokud se opravdu teda pořádně napije a ne že si jen párkrát lokne a usne u prsa :e): , dáváš mu dudlík nebo ne? pokud se po těch třech minutách zase vzbudí tak určitě ne hladem, dala bych mu dudlík a skus si přečíst tuhle přílohu : http://www.mojetehotenstvi.cz/spani-miminka-0 , nám to teda hodně pomohlo. tak hodně zdaru :a:

Ahojky ohledně kojení ti asi neporadím .. mám 1miminko a ta moje malá taky večer furt papka a přijde mi že moje mlíko snad nestačí...člověk musí vydržet a kojit co to jde přece je to zdravější jak sunar.A co se týče hromadné dopravy tak někdy je to fakt hrůza a lidi jsou sobecký a nepomůžou ženě s kočárkem!Už jsem i zažila že nepustily sednout těhotnou ženu a to měla velikánské břicho...

In reply to by Avani

Ahojky tak to znám,že lidi nepustí těhotný sednout na vlastní kůži. Jsem byla v 9měsíci a otáčeli hlavy stranou a dělali že tam nejsem jen aby mě nemuseli pustit a nad jejich hlavami cedule jak kráva aby dali přednost těhotným. Mno a s kočárkem v poho. Protože bud mi někdo pomůže a když ne tak 5letej syn je v pohotovosti a když vidí že nikdo nejde tak houkne do trolejbusu at jde někdo mamince pomoc s kočárkem :-D to pak vstane víc lidí a já si můžu vybírat :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky