Slzy v očích pro děti z HAITY

23.01.2010

Ahoj holky nedá mě to nenapsat-ráno jsem si pustila telku a koukám na ty ubohé malinkaté dětičky ,co jsou bez základních životních potřeb a bez rodiny.Je to něco strašného a vím,že na tyhle věci koukat nemohu,trhá mě to srdce.Nejhorší na tom je ,že je to holá skutečnost a né špatný film,kdybych měla tu moc,adoptovala bych všechny a dala jim to teplo a lásku ,co tolik potřebují.Je mě jich hrozně líto a kdybychom s Tomem jen trošilinku mohli,vzali by jsme si aspoń jedno,ale není to v naších silách........posílám všem mimískum štěstí,aby našli teplo rodiny.... :h: :h: :h:

Ahoj,je to vazne hruza,mam rocni holcicku a cekame druhe ale kdyby to slo taky bych si urco vzala nake deti k sobe,je to des :r: neumim si predstavit ze by tak dopadla treba nase mala :r: Jinak ja na to moc nekoukam,nedela mi to dobre ale mamka mi vzdycky vypravi co kde bylo

Ahoj taky jsem na to koukala je to hrozné neštěstí.Těch dětí je mě hrozně moc líto :r: :r: :r: .A holky myslíte že je nějaké šance pro maminky s CR že by mohli adoptovat tyto děti???Já sama bych na to asi neměla prostředky ale je spousta rodin co by na to prostředky měli a dokázali by jim dát vše. :h: :h: :h:

jj, taky na to čučím,slzy mi tečou proudem, jako kdybych byla těhotná, přála bych všem dětem aby našli rodiny, které jim všechno vynahradí. Lidská pomoc je neskutečná, všem držím pěstičky. Snad i s naší malou pomocí se ty malé dětičky budou mít líp a líp.

Jo,jo.My to taky zapnuli akorát ve chvíli,kdy tam byli ti sirotci.Já na to taky nemůžu koukat,člověku z toho jdou slzy do očí,a od té doby,co mám děti,je to ještě horší.A teď jsem těhu,tak to už ani nemluvím.Ale co člověk nadělá.My jsme poslali nějaké peníze,je to sice kapka v moři,ale zase když to udělá každý,nějakou pomoc to dohromady dá.Teď zbývá jen doufat,že se to k těm potřebným dostane.Díky bohu,že tohle nemusí prožívat naše děti.Je to nespravedlnost na světě :r: :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka