prosim radu,jsem v pr.... :-))

22.01.2010

Holky,mate nektera kocarek DEMU s prehazovaci rukojeti??
Popravde receno me se libi NURSE COOPER ale stve me ze nema prehazovaci rukojet. A taky stoji 5130kc. Coz je taky palka.Co myslite?? mala ma za tyden ROK a premyslim jestli ma cenu kupovat na jare tak drahy kocarek?? Jsem uchyl do ruzove a ten nurse cooper je zeleno ruzovy :#~: Ale za cenu 5130 :( Dema ma prehazovacku,ale je v oranzove barve! Ach jo..Nevim co delat :) Furt smejdim a nevim..Poradte. :+^*: Jestli mate chut mrknite na kocarek cooper.Chci jen sporotvni verzi (teda chtela bych) :+^*: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Kočárek ještě 2 roky určitě využijete, takže pokud máš nějakou těžkou Demu, určitě se ti bude lehčí sporťáček hodit. Jen ta přehazovací rukojeť je dle mého zbytečná, hlavně u těch starších dětí. Nikdy jsem ji neměla a ani mě nenapadlo toho litovat. Těch kočárků s přehazovačkou se už vyrábí minimum, pokud se ještě vůbec vyráběj (zřídka jde přehodit alespoň celá sportovní sedačka). Nurce je trochu dražší ale dobrá značka. Jen tak pro zajímavost koukni třeba na Chipolino Rapido (4 000), Baby Design Sprint (do 3 000), Zopa Fusion (3000)...anebo už něco jako golfky Zopa Viper a Chipolino omnia - oboje je v úžasný růžový :usmev: a oboje do 3 000 lehoučký kočárky hlavně do města.

Tak my teda kočárek už skoro vůbec nepoužíváme...chodíme všude po svých..max. občas někdy vytáhnu sporták (něco jako golfky)..já už bych na jaře do toho moc neinvestovala..ale vaše věc..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka