poradna pro rizikové děti??

22.01.2010

Ahoj maminy.
Mám malý dotaz, dnes mi přišla pozvánka na 29.1.2010, že se mám s prckem dostavit v Brandýské nemocnici do poradny pro rizikové děti. Co to znamená? Nevím nic, od své dětské lékařky, že by s ním něco bylo. Je naprosto v pořádku, řekla bych že ve vývoji trochu dopředu. Jen se narodil císařským řezem. Tak proto? Že mi naše doktorka nic neřekla, když jsme byly na 2 měsících v poradně...(teď mu je 10 týdnu)...to tak budeme muset docházet pořád?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky já s malou taky chodím do rizikovky v Brandýse nad Labem,zvou si vás tam kvůli tomu císaři a pokud bude vše ok budete tam docházet do roka.jinak paní doktorka je skvělá:-)

In reply to by elca274

tak jsem tam volala a pry je to kvuli zloutence...meli jsme fototerapii, to je fakt. Ale stejne je to obvodni lekar, jako nase detska ke ktere chodime, tak jsem zvedava, co tam zjisti jineho nez ona sama. Zbytecny vylet se mi zda, ale tak ho absolvujeme:))) volala jsem i nasi dr. a rikala ze to nechape, ze se na nej jen podivaji, poslechnou a to je vse....asi opravdu potrebuji nekoho, aby meli odvedenou praci...

In reply to by elca274

my takhle jezdíme na výlety do písku (z prahy) za panem primářem nedonošeneckýho oddělení a je to tam fakt stejný jako u dětský doktorky... ale my tam teda jezdíme rádi, máme tam příbuzný a i ráda vidim pana primáře a sestřičky z oddělení.

my chodíme do rizikové poradny jednou za 3 měsíce, ale z důvodu, že je Kačenka nedonošenec (narodila se ve 36+2tt, což by tak nevadilo, ale měla nízkou váhu, než v tomto týdnu bývá) a vlastně se tam děje naprosto to samé jako na běžné kontrole u dětské doktorky. ale proč vás si pozvali, to netuším, tak tam zavolej a zeptej se.

Ahojky taky bych tam nejdřív volala o co jde... a není to nějaká univerzální pozvánka? Nám totiž taky jednou taková přišla. už teda nevím co tam přesně bylo ale byla jsem z toho docela vykulená. a pak když jsme teda do nemocnice došli, tak nám řekli že malej má zvětšenou pánvičku na ledvině a že se to musí sledovat. a o tomhle nám taky nikdo nic neřekl. nebylo to ani ve zprávě z porodnice pro dětskou dr. takže ta taky nic nevěděla. tak snad to taky nic nedude :a:

co to je?o tom jsem nikdy neslyšela :00: přesně tak zavolej doktorce a nikam nechoď. Chudáček malej 10 týdnů a chtěj z něj udělat rizikový dítě,co to je za hovadinu,nedělá si z tebe někdo prču?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka