Obleček na svatbu pro ročního prcka

16.01.2010

Ahojky, maminky co jste se vdávaly s ročním prckem, kde jste mu sehnaly obleček popřípadě co jste mu daly na sebe? Mám chlapečka, při svatbě mu bude rok, přítel má syna (18) a chtěla jsem ty dva nějak sladit, ale nechat jim něco šít by bylo hrozně drahý...Jak jste to řešily vy? Kdybyste měly třeba nějakej odkaz ať si udělám obrázek..... Děkuju moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem šaty pro Jeníka půjčila ve svatebním salonu. Měl kalhoty, košili, vestičku a motýlka. Vyšlo mě to na 150 Kč

Tak ja teda take resim to same dilema,pac se v cervnu vdavam :\r/ a nasemu Misankovi bude 1rok a 5mesicu.Ale asi nakonec oblecek pujcim ve svatebnim salonu,slitala jsem celou Plzen a je jen jediny salon kde maji na tyto prcky a to je ORNELA.Ve svatebnim salonu co jsem si pujcila saty a pritel oblek,tak budu pujcovat i memu 6letemu synovi a jeho 9lete dceri oblecky,ale na ty nejmensi tam bohuzel nemaji. :#o:

http://www.prckoviste.cz/misanekkudlik

In reply to by Terka1980

Terko, že se vám do toho vměšuju - u Pětatřicátníků je salon Miriam (to jméno nevím na 100%, ale je to naproti Peklu). Paní je strašně ochotná, na malinký prcky mají šaty. Dokonce jsem kdysi na svojí svatbu potřebovala šaty na holčičku, ale aby byly jednoduché a ne přeplácané, tak mi je ušila. Půjčovné jsem platila standardní. Vřele doporučuju :)

In reply to by Terka1980

A dívala ses dole na ten odkaz? Mě se to moc líbí a myslím, že to vyjde asi skoro nastejno cenově jako to půjčení, nebo ne? Kolik to stojí cca v půjčovně. Já si dole vybrala, maj moc hezký oblečky :-)

In reply to by white_tie (neověřeno)

Domčo, já vím. Ten odkaz dole je super, ani nejsou nějak příšerně drahý. Velkej má přesně oblek, jakej tu prodávaj v malým, takže do toho jdu. Kupoval si ho loni do tanečních :-D Myslím, že se tam určitě bude líbit i něco tobě ;)
Do HM jdeme taky, už jsme s Jaňulíkem domluvený, to zase bude jízda :///:

In reply to by white_tie (neověřeno)

Domčo, my se tam chystáme příští týden... No o penízkách mi ani nemluv, ta mateřská byla o dost lepší, nějak nevycházím. Malýmu jsem udělala stavebko, musela jsem tam vložit penízky, do toho prevenar a jsme na 5000,- Tenhle měsíc nemám ani na dálniční známku, musím počkat do února, pak začnu šetřit :s: :s: :s: ;)

white_tie (neověřeno)

In reply to by Martta

No jo, my nemáme ani na to stavebko a prevenar. Kuba se bude ptát strýce (dělá provozovatele jedné restauračky), ejstli bych tam nemohla chodit, protože fakt vůbec nevycházíme. Nejhorší je, že nemůžu jít nikam dělat, protože Kuba nemá pevnou prac. dobu, tak nemůžu jistě nastoupit v určitou hodinu. Jednou se vrací třeba ve 12, jindy ve 2 či ve 4....

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

In reply to by Martta

Nemáš zač, koupila jsem tam malé šatičky na svtbu švagra a pak jsme je využily i na křtiny. Kupovala jsem tam i vybavení pokojíčku pro malou a vždy vše v nejlepším pořádku. Jsem ráda že jsem pomohla :\x:

In reply to by Jaja10

Koukala jse na ty stránky celkově a moc se mi líbí, už je mám nahoře na liště, koukám, že tam mají i věcičky na nedonošený miminka, fakt věci, co se jinde hodně těžko shání. A ty šatičky, nádhera.... Hned bych brala ještě holčičku, když to vidím :c: ;) :a:

In reply to by Martta

:C]]: :\x: jinak šatičky už nemáme, prodala jsem je svatebního salonu(měla jsem k tomu i kápě a botičky) . Paní to vykoupila za 9OOkč a já zato všechno dala 1500kč a to jsme je malá odnosila. Paní byla s těch šatiček nadšená a ještě na tom sama několika násobně vydělá, že ;) Takže super.

In reply to by Jaja10

To jo, super :one: :) U nás budou v létě svatby dvě, takže to jen jednou na sobě mít nebude a mám kolem sebe ještě několik adeptů, kdo to bude nosit pak ;) S tím salónem by to pak šlo možná taky, nic tu u nás nemaj :)

Ahojky, nevím, odkudpak jsi, ale teď prodávají spousty hezkých oblečků alá společenská událost v obchodech jako je např. H&M, Mothercare, v Tescu - F&F a Cherokee apod... Kolikrát jsou tam ještě věcičky ve slevách po Vánocích... Já ještě sháněla nějaké drobnosti pro broučka, než se vyklube a zírala jsem na to, jak je to prďácký a roztomilý! :)

ahojky,u nás v brně jsem viděla,že v půjčovnách mají i oblečení na svatbu pro děti....jinak nevím jak na kluka,ale na holčičky jsem taky viděla oblečení na MMB ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka