kakao

22.01.2010

Ahoj holky chtěla bych se zeptat od kdy může mimčo kakao. Četla sem tady o domácím termixu tak bych ho chtěla zkusit ale tak se dává granko, tak proto se ptám. A ještě jeden dotaz dáváte malým do ruky třeba sušenky nebo něco na okusování? Já sem malý koupila sušenky od sunaru a ona si s tím spíš hraje. Ale když jí rostly první zoubky tak sem jí dala kousek salátové okurky (takový delší hranolek) z ledničky a to jí dělalo dobře. Kousátka totiž nechce. Tohle mi poradila kamarádka a je to super.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,tak ja klasicky kakao davam od roka,ale jen obcas ze ji posypu treba krupicouvou kasi a jednou sem ji udelala myslim i na piti trosku z UM,ale nechtela to :D JInak granko zatim nekupuju,takze sme nezkouseli.A ja mysto susenek davala takove ty kukuricne krupky jak se prodava velky pytlik a stoji asi 15kc,mala je milovala :s: Sou teda trosku slane,ale me prisli bez chuti..Jinak sem davala zuzlat kurku a na okurkach mi taky desne ujizdela a nijak ji to neublizilo :one:

Ahojky,
kakao se dětem nemá dávat snad do dvou nebo tří let (kv. alergiím). Ale musím přiznat, že by Kačce dáváme kousíček čoko nebo tatranky už docela dlouho - teď je jí 20 měsíců. No do roka jsme určitě nedávali, až potom.
Ale ty dětský sušenky jsem jí dávala určitě dřív jak v roce - asi kolem osmi devíti měsíců. Jenom se musí hlídat, aby jí nezaskočil drobeček. O trošku dřív jsem jí dávala rohlík na žužlání. Jj, salátová okurka jí taky chutnala - když byla malá, tak vždycky vyzobala ty semínka:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky