Při kojení.. káva bez kofeinu nebo normál???

20.01.2010

Ahojda,
mám prosbičku, jak je to prosím s pití kávy při kojení?? Může se pít káva normální, nebo jen bez kofeinu??? Díky moc..

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

prosím a čeho se bojíš konkrétně?Já v tom nevidím problém,pokuď jí nevypiješ dvacet kelímků denně.Ta automatová má stejně toho v sobě minimum :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: takový neošizený presíčko je často silnější než turek :s:

Já jsem pila celé těhu 2 kávy denně (trošku slabší než normální). Pak jsem je pila i při kojení a malý úplně v pohodě, žádné problémy se spánkem nebo tak. Ze začátku se budil jedenkrát za noc a od 3 měsíců začal spávat celou noc ...zlaté miminko :-) Myslím, že všechno co říkají, že je nebezpečné při těhu a kojení je až moc nafouklé.

to máš těžký. já třeba pila (a piju) kafe celý těhu a pila jsem ho i při kojení....ráno rozpustný s mlíkem, odpoledne turka, pak jsem pila bezkofeinovýho turka (když jsem měla pocit, že potřebuju ještě jedno kafe). klukovi to nikdy nevadilo a neměl problémy se spaním x nespaním. ale taky jsem si pohlídala, abych kafe pila bezprostředně po kojení...
a přiznám se, že sem tam si dám večer ještě jedno rozpustný

Ahoj,
já už mám doma asi 14dní Nescafe bez kofeinu a je k nerozeznání od kofeinového :one: , takže u něj asi zůstanu i až přestanu kojit :///: .
:a:

Tak já dnes dopo latéčko a odpo výjmečně rozpustný s mlíkem,jinak mám tak 1dopol.miliju turka,ale nedávám ho radši každý den,malá usnula dnes v 10,jako obvykle :00: a neklidná není,tak nevím jakže je to stěma kafíčkama ://:

Ahoj,já si dávám tak jednou denně s kofeinem a jinak piju caro.Já piju vždy s mlékem.Ale snažím se,aby to nebylo před kojením.Spíš po něm,aby se ten kofein stihl zpracovat do dalšího kojení.Našemu malýmu to nic nedělalo,asi to budeš muset vyzkoušet,jestli na to tvoje mimi třeba nebude reagovat :)

In reply to by Ditus

No tak nějak-prostě bude roztěkané,nebude moct usnout-ale fakt to není pravidlo,vyzkoušej a uvidíš.Já piju caro ráno a kávu odpoledne,pěkně ke sváče,dám si nohy nahoru,malýho hlídá taťka a já mám chvilku klid.Je to báječný a já se na to pokaždý těším :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka