Poloha

03.02.2008

Holky chci se zeptat v jake poloze spavate a v jake se ma spat?Tak aby to neskodilo mimi,ja vetsinou spim na boku,ale usinam na zadech jinaj bych neusla.

Zuzi já spávám na boku,ale převaluju se z jednoho na druhý pač mě tlačí kyčle a někdy skončím na zádech,ale ne jak prkno to se mimískovy už nelíbí tak na třištvrtě zádech,ale jen nachvíly.A na bříšku jsem nespala od začátku těhu.

In reply to by miky

No já spím na boko-břiše :s: a vetšinou mám pod sebou plyšovýho oslíka abych neležela plně na tom bříšku což už je teď nepříjemný ale spím ta na obě strany, na zádech si lehnu chvíli ale rozhodně neusnu!!

In reply to by miky

No já jsem takle usínala i před těhu a asi bych jinak ani neusla,ikdyž teď už je to víc na boku akorát mě podpírá ten oslík Iáček aby tam bylo místo pro bříško, jinak asi neusnu...na zádech jsem usla jen když jsem měla v krvy nějakej alkohol, takže možná na závěr těhu se ze mě stane alkoholička :s:

In reply to by foxi

No já bych se tak moc neradovala, až budeš kojit tak se na bříšku taky moc nevyspíš nebo budeš mít tím mačkáním prsíček pěkně mokrou noční košilku, taky jsem se takle radovala a známá s dvěma dětma mě vyvedla z omylu :s: no uvidíme třeba to půjde?!?

In reply to by terinka

Nejsi blbka proč.Já akorát vím,že je dobré jak čekáš na porod střídat polohy a ležet i na tom biku kde má mimi zádička že rychleji sestoupí a že se tak i dobře rodí a vesměs to je pravý bok,ale je to jak u které těhulky samozřejmě.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka