Nitroděložní tělísko??

20.01.2010

Tak včera jsem byla na kontrole po šestinedělí :*8*: Všechno je v pořádku...navrch mám 3 kg :) Takže sem v porodnici nechala 9 kg z 1ě...před těhu sem měla 53 ;)
Po vyšetření se mě :*8*: jakou antikoncepci bych chtěla?? Protože by sme s přítelem chtěli ještě holčičku :girl: , tak do 5 let nabídla mi nitroděložní tělísko Mirena:#o: všechno mi vysvětlila atd..a domluvili se na únor, že by mi ho zavedla.
Pak, ale když sem šla domu..tak sem o tom nějak přemýšlela...a říkám si, že je mi teprve 20..a tělísko se doporučuje starším ženám :#o: Navíc k tomu ještě kojím...tak sem te%d na vážkách jeslti mám :*8*: zavolat a zrušit nebo ne??

Máte nějaká s tělískem zkušenosti a mohli ste po vyndání normálně otěhotnět? Jakou ste měli menstruaci...a pro ty co kojili-kojíte...máte nějaké problémy??

5.2.2010
tak už "jí" tam mám :) . Dneska jsem byla na zavedení Mireny...
V čekárně bylo plno těhulek, až mi bylo tak trochu líto, že už nemám bříško :||): Protože jsem byla objednaná, tak sem nemusela ani dlouho čekat :n: a šlo se na věc. S :*8*: jsem si dobře pokecala, takže se se ani moc nebála :s:
Zavední bylo trošku nepřéjemný, ale dalo se to vydržet :) Břicho mě nebolí, jen slabě špiním :spid:
Jsem zvědavá jak silnou menstruaci budu mít a jestli vůbec :?
Jinak se mějte fajn, opatrujte svoje bříška a mimísky pohladte :)

tak ja jsem si hned po 6-nedeli dala zavest telisko, ktere je na 3 roky, platila jsem 1000Kc a mohu si ho nechat vyndat kdykolik a hned pak otehotnet, mam ted sice uz druhe mimi ale mela jsem ho i po prvnim a bez problemu jsem otehotnela, ale je pravda ze jsme s manzou cekali az mala pujde do prvni tridy :-) Bohuzel ale nevim, jak se jmenuje...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já si myslím, že záleží na tom jak tělísko tělo příjme :? ;) a určitě velký plus...aspoň pro mě...je, že nemusímkaždý den myslet na to jeslti jsem si prášek vzala nebo ne :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Určitě, je to pohodlný :)
Já sem kdysi prášky brala, ale fakt se mi kolikrát stalo, že sem na ně zapoměla a pak ten strach :spid: ...Takže asi do toho tělíska půjdu :)
Jinak to zavádění bolí??

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No uvidíme ;) Já sem měla měsíčky dřív tak normálně...jak tady píšeš...dokonce je teď i mám..a to na chlup přesně jako před těhu ;)

ja sem si ho dala po porodu :-) ale pak sem ho chtela vytahnout ponevac sme se rozhodli pro druhe hehe,ale urcite az ted porodim,tak jdu do teliska!JE to tu zadarmo a halvne je to tak lehke a i kdyz kojis tka ho muzes mit ja sem jim to rekla to mi delali jeste v CZ a pry je ot oki a tdy pak v Anglii ze take a je ot tu zadarmo,takze urcite do teliska!Ale pak mas ty injekce,ale to nevim kuli kojeni..ja ji mit uz nemuzu sem krvacela po tom jak..takze ja jen telisko a pak sou naplasti,ale ty ne pokud kojis a pak zase je nejake telisko co se dava pod kuzi..ale me to telisko prijde nej a pry po porodu je ot oki ne pred ale po :-) JA do otho urcite jdu,ale muj Dr mi tu rekl,ze je to jen na 3 roky dle to a pak maji nejake novejsi coz bych chtela...ale to se porad

In reply to by barushe

Moje mamča chodila na inkejce rok...a když pak zjistila, že prodělala ve 40 letech zamlký potrat, tak už na ně nechodila. Po tom co je vysadila tak půl roku neměla měsíčky....No pak po tom půl roce je dostala, ale v takový míře, že kolikrát mohla jít na tranfuzi :O
Jinak já bych do injekcí nešla už z toho důvodu, že mám panický strach z jehel :spid:

In reply to by Chiquitkaa666

Tak to jste mě teda holky pěkně vystrašily. :$$:
Ještě bych určitě jedno díťátko chtěla. :°O°:
To se na to teda budu muset příště Dr. pořádně poptat. Říkala jsem si jak je to super, že nemusím myslet každý den na prášky, ale kdyby to bylo tak jak říkáte tak bych radši zobala.
Ale kojení to určitě nevadí, protože proto mi nedal třeba pilule co jsem měla před těhu. Ty bych nemohla.
Ach jo to je práce, pořád nějaký komplikace. :#o:

Ahoj to je nějaké divné,že ti dr.nabýdla tohle,když jsi tak mladá a máš jen jedno dítě.Mě dr.nabídnul injekci na tři měsíce. Dal mi jí hned na kontrole po 6 nedělí a je to super.Protože taky kojím tak nemůžu mít jen tak něco, ale tohle jo. Bohužel ti nepovím jak se to jmenuje, protože to nevím. Ale mě to vyhovuje, protože nemusím myslet každý den na nějaký prášek. Stojí 400kč na ty 3 měsíce, Už jsem dostala druhou mám 4,5 měsíčního klučinu.
Do toho tělíska bych asi radši nešla. Zkus se jí zeptat na tu injekci.

telisko po prvnim diteti? no mne ho dr nabidl, ale uz mam 2 deti a nesla jsem do toho. Segra s tim mela velke problemy, nejen ze krvacela hodne ale dostala infekci a muselo to ven a ja chci dite do 2 let jeste jedno. Rikal mi cenu 1800 obyc a 5000 lepsi, ale i tak.. ja se toho docela bojim takze jsem na pilulkach po 3 porodu se uvidi treba zmenim nazor

ahoj, taky bych potřebovala poradit s tímto, protože mi dr. dává na výběr, buď za cca 600Kč na 5 let s tím, že můžu otěhotnět a MS je silnější, bolestivější a delší, nebo za 6000Kč a menstruaci nebudu mít vůbec. Moje mamka má tu dražší a prý než si to tělo na to zvyklo, tak asi půl roku jí bolel pěkně podbříšek, že už se to nedalo ani vydržet a chtěla to vyndat, ale pak se to nějak ustálilo.
Otěhotnět prý pak můžu kdykoliv, když se to výjme.

Ahoj maminky, jsem tady nová.Rodila jsem předčasně 31.8.2009 , takže mám doma 4 měsíční dceru Terezku

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka