intimní záležitost

21.01.2010

ahojky, mělA bych intimní dotaz. jak je to s holením intimních partiích? před porodem mě vyholí,že? a co během těhotenství. přes bříško to asi moc nejde,že? díky a pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,tak ja se holim sama ale tak kazdych 14 dni az 3 tydny,fakt me to neba pres ten pupek.A kdyz sem sla poprve rodit tak sem sla do nemocnice lezet,tak sem se ani neholila kdyz sem vedela ze tam budu lezet 14 dni a nakonec me ani neholili pred porodem a rodila sem s jezkem :s:

kačenka1711

no bříško obrovský zatím nemám, ale moc si tam už nevidím. já se holím zatím sama ve stoje a jednu nohu na kraj vany. když to nepůjde, tak manza se toho rád ujme, je moc hodnej. doufám, že před porodem se zvládnu oholit sama

ahojky tak ja jsem se az do porodu holila sice to byla fuska ale clovek uz se trochu zna a jde to horsi nez intm. partie pro me byly nohy ty mi delaly vetsi problem ale zvladla jsem to taky jsest rano 20 miinut pred odjezdem jsem se holila a to u mi bylo ouvej mela jsem co 5 minut kontrakce neboj zvladnes to

Ahojky,
tak já jsem se holila celý těhu zatím sama, teď (29. týd.) už to jde hůř, spíš jdu po paměti a po doteku. S tím co mi tam zbyde mi pomůže manžílek. Nemohla bych být zarostlá, to by mi vadilo :a:

Já jsem se též holila celé těhotenství-postavila jsem si zrcátko na vanu a bylo to v pohodě :) nesnesla bych být dole zarostlá :)

:smich: No fakt to jde hodně blbě, ale jakž tak jsem to zvládla sama až do konce. V porodnici to kdyžtak vyřeší :papa:

... A jak tu holky píšou, že manžel....já bych se fakt bála :smich: asi bych se bála i v porodnici, kdyby nad citlivýma partiema stál někdo s žiletkou a já na to ani neviděla :smich:

ja to taky cele tehu zvladala sama clovek to ma nacvicene a i kporodu z kontrakcema po 3 minutach jsem to zvladla tak se neboj ono to pujde :a:

Ahojky, tak já jsem se v těhotenství holila pomocí zrcátka, docela jsem se to naučila! A do porodnice jsem se oholila sama předem, protože jestli by mě tam někdo oholil, tak si dovedu představit jak!!! :00: Taky na to někdy nebývá čas!! :a:

já jsem se celé těhotenství holila i k porodu sem to sama zvládla.Někdy po paměti a někdy taky za pomocí zrcátka!!Pá Vendy a Simonka

Ahojky, mě holí manžel průběžně, opravdu si tam přes bříško už nevidím. A co se týká porodnice, určitě minimálně měsíc před porodem se budu holit(manžel) na čisto. Kamarádka má jeden z nejhorších zážitků z porodnice, jak ji sestra dřela tupou žiletkou na sucho.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

teda, tolik odpovědí za chvilku,tak to je cvrkot :00: abych řekla pravdu,tak já jsem se nikdy úplně neholila,vždy jen tak na "půl", "bojím" se aby mě to průběžne nesvědilo,ale to je asi o zvyku,že? no,asi budu muset pomalu začít. manžel teda na mě nesáhne :s: ,to bych po něm nemohla chtít,a on by to asi taky nedal. :n:

In reply to by jaruskaa

No neřekla bych, že to svědí, já se holím obden a problém mám jen se zarůstajícíma chlupama :usmev:. Spíš je to protivný a zabere to dost času. Už jsem si tak zvykla, že bych chlupy nemohla, i když manžel už několikrát říkal, ať se na to vykašlu :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka