Oblečení..jaké?

20.01.2010

Ahoj maminky,těhulky a snažilky :) ...vím,že je to ještě brzo,ale už tak pomalu se dívám na těhu oblečení a tak...V inzerátech je toho spoustu a moc hezkých.Chtěla jsem se zeptat jakou kupujete velikost třeba ryfli a tak? O jednu větší?nebo stejnou akorat,že jsou těhostenské???Já mám 38/40 no spíš 40 :C]]: myslíte,že mám si koupit stejnou velikost těhotenských?mám jedny vyhlídle krásne....děkuji Monča

Ahojky, a muzu se zeptat odkud mas vyhlidle, je to nejaky eshop? Ja mam prave taky tak 38/40 a bojim se nakupovat na netu, aby mi to pak nebylo male. Jsem prave v pulce 9 tt a svoje kalhoty uz nosim s rozepnutym knoflikem :///: protoze me skrti a pres to pasek, abych to zamaskovala :) zitra jedu do Prahy tak se asi podivam v tom HM nebo CA tam by taky myslim meli mit tehu oblecky.

jsem 11tt a už nosim těhugatě, se nějak nevejdu do normálních kupovala jsem 38->48, měla jsem původně 38 :a:

Moni, já jsem kupovala těhu kalhoty v HM. Do 22.tt jsem se vešla do svých kalhot, pak jsem koupila první těhulkovské vel 36. Byly o 1 velikost větší, než jsem nosila normálně. A moc krásně sedly! Bohužel jsem z nich ale vyrostla :r: Už mi začaly být docela dost nepohodlné na bříško, tak jsem koupila před týdnem další. Zase v HM, jiný střih a jsou vel. 40! Nemůžu si je vynachválit, máme tam spoustu místečka! Teď jsem 33tt, tak snad už nám vydrží :) Každopádně kalhoty bych si určitě vyzkoušela, než je koupíš. Je to jako s normálními - každá značka to šije trošku jinak.
No a vrchní oblečení já jsem moc neřešila - přímo těhulkovský topík mám jen jeden - taky HM :) Jinak ostatní trička, svetříky, mikiny mám normální - pružnější materiál, delší přes bříško, svetříky propínací nebo zavinovací. Pa pa a užívejte si těhulkování! :a:

Jj, o tomhle jsem taky přemýšlela u prvního těhu:-) Já si koupila normálně svoji velikost, jenom v těhu provedení.
Ale třeba u kalhot záleží na střihu a na výrobci - mám dvoje ve stejné velikosti a přitom každé mají jiné místo na bříško. Zatímco jedny už mi jsou skoro malé, tak druhé jsem si musela ze začátku zúžit, aby mi nepadaly.

Určitě si kup o nějaký to číslo větší...Já si koupila o 2 čísla..Měla jsem taky 40 velikost a kupila si 42. Kalhoty jsem nosila od 15tt do konce těhu...A byly mi akorát na konci těhu tak jsem byla za to moc ráda že jsem tenkrát v 15tt měla sice krapet větší ty kalhoty ale to mě bylo fuk, hlavně že jsem se do nich vešla s 18kg navíc :s:

AHOJKY! Ja koupila prvni tehu kalhoty v 16tt co mi vydrzely az do konce a ke konci sem v tom uz no byi mensi..ted sme si je musela koupit v 10tt ponevac brisko bylo vetsi a ja sem size 8 coz je asi 30 u vas a moje veci mi nebyli,tak sme si koupila o cislo vetsi a ted sem 26tt a porad mi sou a i padaji,ale sou to ty bokovky kde ta guma je v bokach a ne na tom brisku!U prvniho mi ta guma na brisku vadila na kocni tehu a ted sme tema bokovkam na miru spokojena a je ot jen o cislo vetsi a porad mi je....ale jnak pyzama a tak si uz kupuju size 14 protoze vsechna mi sou mala,ale moc tehu veci nekupuji je to blbost.MAm dvoje vytahane teplkay dvoje tehu trika a pak triko manzelovov a to staci ;-) na kocni tehu zas na to budu alregicka :_)

Tak tohle jsem ještě neřešila, ale je to dobrá otázka :-) Za pár měsíců to budu také potřebovat. A mám také jednu otázku když jsem 5+2TT tak jsem v 5 týdnu a nebo v šestém. Stále v tom tápu tak mne prosím omluvte. Jinak TP mám mezi 20 až 25 září 2010 na každé kalkulačce to vychází jinak a jak to máte vy?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky