dnešní kontrola 39+0 tt

19.01.2010

ahoj holky, dneska jsme vstoupili do 40. týdne, tak snad už tady taky nebudem dlouho strašit. V poradně mě pan Dr. celkem potěšil, protože mi řekl, že porod je na spadnutí, že čípek už není skoro ani 1 cm, i když to, zda se otevírám mi sice neřekl, ale dneska tomu ještě chceme krapet s manžou napomoci :-) Tož se budu modlit, abych porodila zítra, protože to zítřejší datum se mi moc zamlouvá a už jsme se na tom i s malým domlouvali, že by mohl zítra vykouknout :-D Akorát musím jít opět zítra dopoledne na záznam, protože malý opět šíleně řádil, takže pak Dr. chce ještě pro jistotu jeden záznam. Někdo má problém, že miminko spinká na záznamu a já zase ten, že ten náš tam šíleně jančí :-) Jinak ale malý dle ultrazvuku má 3600 gramů, tak šup šup ať už je prďolka venku! Hezký večer všem ;-)

holky, diky vám všem za podporu, ale asi to dneska neklapne, sice mi tvrdne břicho, v pipce píchá, ale to mi tam malý tlačí na pánevní dno či co a tím to hasne :-) můj podbříšek i záda jsou zcela vklidu... i maliník mi došel včera večer - vidíte, další signál :-D no nic nejsem blbá, prostě si dneska koupím v lékárně další :-) jsem zvědavá, jak to bude na monitoru, zachvíli tam běžím.. tak mějte pěkný den ;-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj Klárko, no tak ozvy jsou vpořádku, i když tam zase malý pěkně lumpačil, ale jinak včera jsem tam ty kontrakce měla akčnější než dneska, dneska úplný klídeček :-) dokoupila jsem maliník, tak začnu pít tři denně, třeba se něco stane... a co ty, jak se cítíš? pořád stejné? Lucka

dnesni datum se mi taky zamlouva a nezlobila bych se kdyby mimi uz konecne prislo a mela bych ho u sebe mazlika :|P: ,me :*8*: rekla,ze to vypada na porod po novem roce a vidis jeste jsem 2+1 uf...... :00: ,ale neboj mimi vi kdy se :||): na svet,preji rychly porod a brzke :°O°: u sebe v naruci :a:

jenom si prďolu užívej ještě v bříšku a věř mi, že vím o čem mluvím a po bříšku se mi stýská. Pak ti půjde hlava kolem a od porodu už se nevyspíš.
Zátka ti může odejít klidně 14 dní před porodem, pár hodin nebo o tom ani nemusíš vědět a bude to při porodu. Mě odešla zátka v 13:00 a 2:00 mi praskla voda a malá se narodila v 10:50.
http://www.prckoviste.cz/superhrn

teda maličký je pěkný macík!!! Už se těším až vyrazíme na tu procházku.
Držím palečky ať je hezky všechno bez problému. :h: :a:

Tak to moc gratuluji k nálezu. Já byla dneska taky v poradně (39+1). Čípek mám pořád 1,5 cm a na porod to nevypadá. V so jdeme na monitor a pokud bude v pořádku, tak za týden zase do poradny. Prý mi dávají 14 dní a když neporodím, tak malou vyženou. Ach jo a já bych tak rodila :) Zítřejší datum je super a navíc pozítří 21.1. mám narozky já, tak jsem si říkala, že by se mi mohla malá narodit pozítří a dát mi tak dáreček. Tak uvidíme, naděje umírá poslední :) Tak moc držím palce, ať prdola brzo vykoukne :)

In reply to by terezas

děkuji, no sama jsem zvědavá a vsadím se, že to zítra určo nevyjde, prostě se mi to datum líbí :-) jinak to by bylo pěkné dát si mimi k narozkám, přesně tak to vyšlo totiž mé tchýni, která porodila manžela v den svých narozek, a to navíc KP... to se pak totiž dobře i pamatuje ty narozeniny :-) a hele, někdy řekne Dr. že to na porod vypadá a ženská přenáší a někdy že nevypadá a rodíš za dva dny, takže uvidíš ;-) držím pěsti... Lucka

Ahoj Luci, tak to je fajn už to budete mít za sebou a doufám že to bude pohodička. Hlenová zátka muže odejít až u porodu. Tak se držte přejeme mnoho sil pro oba. Papa Jana

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no uvidíme, protože třeba zátka, ta ze mně ještě nevylezla vůbec... prostě mám takové smíšené pocity...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak tos mě potěšila s tou zátkou, protože já si myslela, že když neodejde zátka, tak se nemám z čeho zatím až tak radovat - no prvorodička amatérka :-) tak uvidíme, kdy na náš malinký vykoukne.. přeji ti ať se čípek zkrátí co nejdříve a taky už máš mimi u sebe ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka