Pes mi skočil na břicho :(

20.01.2010

Holky co myslíte, včera jsem seděla na sedačce se svým psem, je hrozně mazlivá, pořád se chce tulit a najednou chtěla jít na svý místečko a jak se odrazila, tak mi plnou váhou skočila na břicho. :( Bolelo to jen chvilku. Jsem úplně na nervy, pořád hledám na netu, jestli se něco může stát. Má 30 kilo. Nevím, jestli nemám zavolat doktorovi a jet tam, nebo myslíte, že to bude dobrý? :?

No nejsem doktor, ale selský rozum mi říká, že když tě nic nebolí tak mimís je v pořádku. Když by na tebe skočil i bez mima, tak by tě to taky chvilku bolelo. Miminko je tam jako v bavlnce. Ja jsem upadla a miminku taky nic neni. Při prvním se mi stalo taky dost věci a náš Bobís je zdravá, někdy až moc :)

Holky děkuji moc za podporu. Jelikož jsem pomalu začínala panikařit, tak jsem sedla do auta a jela jsem k dr. Ten mě prohlídl ultrazvukem - všechno bylo v pořádku, mimísek se kroutil a mával nohama. Říkal, že je lepší zkokontrolovat, jestli se třeba neodloučila placenta, nebo neudělal hematom. Vše je tedy ok, ale je hrozný, jak máte strašnej strach ještě o nenarozený dítě... Ještě jednou děkuji, pohlaďte bříšenka a snažilkám brzké dvě //. :k: Papa Markéta

Ahojky, myslí že jestli nemáš komplikace bolesti, krvácení, tak to bude dobré.Mimčo je v tomto týdnu jakoby hodně ještě zahrabané uvnitř.Bude to dobré.

ahojky stalo se mi něco podobného máme dobrmana a když jsem byla v 16tt tak se blbec venku rozběhl a plnou rychlostí mi narazil do bříška protože to neubrzdil, nemohla jsem ani mluvit jak jsem byla vytočená, ale bylo mi vysvětleno že miimi je hluboko chráněno plodovými obaly, takže se tím nemám stresovat, všechno O.K. už máme 4 měsíce
http://www.prckoviste.cz/nell

Ahoj Marketko, miminko je ted ulozeny opravdu hodne nizko, skoro az dole u pipky, tak je otazka kam ti skocil? Pevne verim, ze prckovi to nemohlo ublizit. Ale samozrejme, ze jediny, co jde pro tvuj klid doporucit, je navsteva :*8*: Ja bych k nemu zasla, klidne mu rekni, ze vas pes ma 80 kilo:) Stejne jinak nebudes mit klid. Drzim palecky :one:

Ahojky Sucham...máme také doma pejska, 10.měsíční štěně, váží 53 kg, když jsem byla v 16tt, tak na mě skočila a plnou vahou se opřela o bříško. Naštěstí to bylo v poho. Ale má rada je, také navštívit doktora. Budeš aspoň klidnější.

jojo, taky bych raděj zavolala k doktorovi, protože 30 kilo není žádnej drobeček a má už sílu. Hlavně když se odzarí :-( pak dej vědět, co ti dr. řekl :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka