SEZNÁMEK LETŇÁTKA 2008

20.11.2009

Maminky léta 2008,pojďme se shluknout :///:

Michaluska - Terezka Zatloukalová *4.7.2008, 2960g, 51cm
ve 22 měsících má 14kg a 86cm
Je to kalamityJane :s: pořád dělá vylomeniny,miluje knížky,zvířátka,společnost dětí a lidí :hearts:

Blue Jane - Gabriela Mádrová *26. 8. 2008, 3820g, 53cm
v 15 měsících odhadem 11,5kg a 85cm
Je to zlatíčko.

Ricky - Kristýnka *2.7.2008, 3760g, 53cm
v 17ti měsících cca 12,5 kg a 82cm
Je to sova, co nechce v noci spát a ráno vyspává, neposedí, nepostojí, nezavře pusu, všechno musí vyzkoušet, vykramařit, prozkoumat a okecat... prostě správná ženská :girl:

Bublais - Kubíček *1.8.2008, 3210g, 52cm
v 16.měsících má 11,5kg a 82cm
Jinak už měsíc ťape, miluje zvířátka, auta, má 12 zoubků a je ZDRAVÝÝÝÝÝ!!!!!!=)

jana.re - Janička *18.8.2008, 2490g, 46cm
v 16 měsících má zhruba 10,5 kg a 76 cm
Je to naše permanentně se usmívající sluníčko, ale taky pěknej čertík

Rogerka - Lukášek *9.7.2008, 3630g, 50cm
Teď je mu rok a půl a má 12,65 kg a 81,5 cm.
Je to typický chlap - rád se povaluje v postýlce , vymýšlí vylomeniny a zbožňuje autíčka. Přece jenom má jednu ženskou vlastnost - je zvědavý jak opica

Malena - Yasmine Velgosová *8.7.2008, 4007g, 54cm
Teď má 11,20kg a 85cm
Yasmínka je úžasný sluníčko,i když na nás ted asi leze vztekací období(no co se dá dělat) Mele pořád pantem,pusinku nezavře,poslední dobou nejradějí řve mamíííí,tatíííí na plné pecky a stále dokola.Umí už toho spoustu,to by byl dlouhý seznam,však to znáte u svých šikovných ratolestí

Marika Burder - Hela *15.7.2008, 3500g, 50kg
v 15 měsích měla 9350g, 75cm
Je nam rok a pul a STALE NECHODIME!!Jen po kolinkach a dve ruce volna ;-( takze se ani nebud divit,kdyz moje HEla tu bude uz jedina,ktera z vasich prcku nechodi ;-( Jinak je to užasny zlatičko a od malička úplný andílek hodný.Je to moc hodné dítě,zvědavé a také nezávislé (což mě teda mrzí)vždy jsem si přála,jak za mnou bude jen a jen lézt a nic ;-(

luccil - Jurášek *10.6.2008, 3100g, 50cm
v 21 měsících máme 11,2kg a cca 83cm
Máme doma Juráška raráška, který chvíli neposedí. Je to malý zvědavec a u ničeho nesmí chybět.

Ei.lin - Benedikt *22.8.2008, 3,49kg, 49cm
v roce a půl 11,85kg, 85cm
Je to malej vzteklej šikulka, rád má maso, hudbu, mašinky a zvířátka:-)

Beruska.Janka - Nelinka*12.6.2008, 3,16kg, 51cm.
Nyní jsme oslavili 2. narozeniny a míry jsou: 10,8 kg a 81cm.
Nelinka je vášnivá čtenářka, pořád jen číst číst a číst. Oblíbené jídlo: špagety. Oblíbené pití: kakao a bílá káva. Nemá ráda spinkání, stříhání ofinky a když ji někdo šahá na ručičky. Je to naše zlatíčko, ale umí to být i pořádný vztekloun.

petrasek01 - Nikolka*26.8.2008,
Její míry jsou 84cm a 11 kg
je to pěkný zlobidlo - doma ,ale když jdem někam na návštěvu tak je to stydlín a docela jí trvá než se rozhoupe,ale pak nakonec ano...nemá ráda spinkání a nudu,jinak je to to zlatíčko ale umí se taky pěkně už roztekat.

---------------------------------------------
Nick mamči/jméno děťátka/datum narození/míry po porodu/aktuální míry/něco o dítěti

Beruska.Janka - Nelinka*12.6.2008, 3,16kg, 51cm.
Nyní jsme oslavili 2. narozeniny a míry jsou: 10,8 kg a 81cm.
Nelinka je vášnivá čtenářka, pořád jen číst číst a číst. Oblíbené jídlo: špagety. Oblíbené pití: kakao a bílá káva. Nemá ráda spinkání, stříhání ofinky a když ji někdo šahá na ručičky. Je to naše zlatíčko, ale umí to být i pořádný vztekloun. Všechny maminky a jejich letňátka moc moc zdravíme :).

In reply to by Beruska.Janka

Ahojky :)
vítáme další letňátko :a:
S tím čtením to máme stejné :hearts: každymu předstrkává knížky a chce číst a číst...
Máme jednu velkou knížku a pohádkama,která má papírové listy,ne ty tvrdé :wink: a Terinka tam měla oblíbenou jednu stránku na které si Karkulka chtěla utrhnout jahůdku.Terinka si ji strašně ráda prohlížela.No a předevčírem si prostě utrhla jahůdku jako Karkulka :bab: :evil: Prostě si vytrhala z té stránky jahůdku :oci: Dostrala chuděrka na zadek...Červenou Karkulku jí teda už nepřečtu :(

In reply to by Michaluska

Ahoj,

jo máš pravdu, ta moje taky cpe knížku do ruky každému kdo si jen na chvilku sedne. Taky už má jednu knížku s papírovým listem ale zatím na takovou vychytávku nepřišla :)). To jsem se docela nasmála. :s: Teď dostala k narozeninám jednu magnetickou, tam se vkládají takové magnetky a do ji úplně vzalo, koukala jsem se na net a dělá se ji docela hodně tak budu muset něco přikoupit ale chtějí za to kolem 200,- :( vydřiduši...

In reply to by Michaluska

My máme tuhle:http://www.hokynarka.cz/product.php?id_product=14. ale koukala jsem, že zajímavé jsou i tady: http://www.detske-knihy-andrea.cz/knihy/69-knizky-s-magnetky.html?p=1. Oni ty magnetky jsou docela ohebné, třeba jako máš v kostících takže už některé máme zohýbané a úplně extra na té knížce nedrží ale dá se to. A je to taková změna. Tu co máme my, tak tam se vlastně v těch magnetkách snaží najít stejné obrázky jako v knížce a pak je na to přikládá, no ale ona ve výsledku naplácá všechno na jednu stránku hlava nehlava ale je u toho hodná :s: :a:

Ahojky, tak se dodatečně také přidáváme:-)
Benedikt 22.8.2008
3,49kg a 49cm
v rce a půl 11,85kg a 85cm
Je to malej vzteklej šikulka, rád má maso, hudbu, mašinky a zvířátka:-)

Dodatečně se přidáváme.
Máme Juráška 10.6.2008, 3100g, 50cm
v 21 měsících máme 11,2kg a cca 83cm
Jsme drobečkové. Máme doma Juráška raráška, který chvíli neposedí. Je to malý zvědavec a u ničeho nesmí chybět.

In reply to by Marika Burder

Neboj, oni mají opravdu dost času!!!! KUba se začal otáčet skoro v osmi měsících, posadil se v 10..Ze začátku jsem z toho byla špatná, ale postupem času mi došlo, že se opravdu není čeho bát..Kuba začal chodit v 15 měsících, a všechno už dohnal, ale máme známou, který začal klučina ťapat až v 18 měsících a bylo to v pořádku!!!
Držím palečky

In reply to by bublais

DEKUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOC!!!Ja si to take myslim..nekdy mam ztav,ze sem v panice zda je to fakt oki,a nkedy sem v klidu..ale vubec se nesnazi ;-( uz ani za ruce echce chodit ;-( rodina rika porad ze je neco spatneho ;-( a tady Dr V Uk se ani na nohy nepodival a rekl,ze ma cas..tak opravdu ma te snad pravdu!Moc se toho bojim hehe
DEKUJI!! xx

In reply to by Michaluska

JA vim,jen mi vsichni z rodiny uz lezou....porad ze nechodi a ze nechodi a ze je neco spaten a to a ono a ja uz!!Ale Dr tu rikala,ze je vse oki ze ma jeste cas a jak JIM TO MAM UZ VYSVETLIT!Uz uplne penim hehe.NO snad je vse opravdu vporadku!Tvoje Beruska urcite u chodi vid??? Ja jsem bohuzel v ANglii ;-( v Zari to bdue 7 rok ach jo!UZ bych tak rada do CZ!!Ja rodila a odnosila Helu prave v PRaze,muj se chtel juknout,ale nejak se mu u nas nelibilo a tak sme ve 3 mesici prcka jeli zas zpet a ja se tak rozmazlial v CZ,ze ma tezke si tu zvyknout!HAlnve tady neni moc kamaradu ;-( tak jako mam v PRaze s prckama tkaze uz silim :-) no snad az pujde mala do jeslicek tka snad se nekdo uz najde.CO pak Ty??Jcekate druhe ci jeste si uzivas prcka?My uz cekame na dalsiho v Dubnu,tak sme desne zvedava jake to bude!No bude to za hul,ale reknu Ti JA SE TAK TESIM!!!To je super tay ten klubik :-) skoda,ze nemuz s VAma na srazy :-( Ti tak zavidim,ze si doma a mas jidlo cz a to a ono..ja ted nejak nemuzu presvedcit miho zas to vyzkouset :-) od kud jsi??

In reply to by Marika Burder

Terinka chodí od 14 měsíce...No a chodíš s malou na nějaké cvičené nebo tak něco?To dětem taky pomáhá :wink: Každopádně si můžeš užít klidu,když nechodí.Pak si nesedneš :oci:
Tý jo,to jste dlouho v Anglii.My jsme byly rok a půl v Irsku a stačilo mi!!!!Ještě že u nás je mateřská takhle dlouho,nedokolážu si představit dát Terinku do jesliček :n: O druhé mimuško se teďkom "snažíme" nebo tomu spíš necháváme volný průběh :) My jsme z Olomouce :)

In reply to by Michaluska

TO TI ZAVIDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tak doufam,ze bude chodit nez se to druhe narodi..to pak si nedokazu predstavit jak to bud delat :-D asi nosit oba v ruce hehe. NO nechodim!Mne ot nikdo tady nedoporucil nic!JA kdyz sme sla na kontrolu k Dr na 24tt (tady neni gyndar tady je vse dohromady...vsak vis) tka mi rekal,ze je ot vse oki,ze ma cas..tak ja ti uz nevim asi teda orpavdu ma porad cas (ALE ME SE TO UZ TEDA NEZDA) mne se to uz asmotne nelibi a kdyz holt tady ta koza Dr rekne zeje to ok a ani SE NA TY NOHY NEPODIVA! tka ja uz nevim..ja se desne modlim,ze je vse oki,ona chodi po kolinkach a ma dve ruce volne a ted mi zas mama napsal ze muze mit ty nohy deformovane tka ja uz nevim ja radeji na to uz ani nemyslim....jinak se....verim,ze je lina!Za rucky se snazim ALE JI TO NEBAVI!!ma ty svy (promin) blby kolena a ta uz na nich umi behat a rukach drzi hracky!. Fakt v IRsku???Se vAm nelibilo vid se ai nedivim!DOMA JE DOMA!!!JA mit cecha tka jedem uz davno domu ;-( no ja prave nemla zadnou praci ;-( jak sme rodila v CZ a rok a tk tam me uz nechteli zamestnat ze sem tehu..takze sme doma a budu az do 2 let druheho prcka jen uvazuji,ze bych ji dla na 4hodinky kazde PO a PA do nursery a pokud by se ji tam libilo byt s detma tka bych v tom pokracoval a pokud ne tak bude doma..ale jak se znam tak asi ji tma nedam se mi bude styskat!Jen tomu nech krasne cas ono se to objevi a buse tehulinka ;- ) a halvne to nebude tak hekticke!Az HEel bude 21 mesicu tak se narodi prcek a to bude!JA se desne tesim,ale bude to poradny zahul ;-) takze si to mimi moc neuziji ;_) ale tesim se!!!

ja se zkusim podivat tu na netu zda je tu nejake cviceni,ale pochybuji ;-( tady to neresi..my byli na posledy u Healt visitor kdyz ji bylo 8 mesicu!!!Pak teda v CZ v 15m...ale rkenu ti ja ma chut si jit stezovat!ANi mi nebylo vysvetleno jak s prikrmama!Vse sem nasla tady,na netu a od mami ;-( Ja bych si to tak vymenila s Tebou ;_)

Jee my jsme take letnatka 08 :-)
15.7.2008 rano v 9.23h vaha 3500 a 50kg :-) tej je nam rok a pul a STALE NECHODIME!!Jen po kolinkach a dve ruce volna ;-( takze se ani nebud divit,kdyz moje HEla tu bude uz jedina,ktera z vasich prcku nechodi ;-( urcitre chodite a my porad a porad nic!A to tak potrebuji ponevac v Dubnu prijde dalsi holcina! tak snad do toho Dubna zacne uz chodit! :-) JInak je ot uzasny zlaticko a od malicka uplny andilek hodny,takze ted se muzu pripravit co vlastne zname byt nevyspala :-) ale je mc hodne dite,zvedave a take nezavisle (coz me teda mrzi)vzdy sem si pral,jak za mnou bude jen a jen lezt a nic ;-( Kolik ma ted v 18mesici nevim a uz nikdy vedet nebud,ponevac tady v blby UK na nas kaslou ale v 15mesich u CZ Dr mela 9.350 as 75cm,tak asi muze mit kolem 10kil :-)

Malena/Yasmine Velgosová/8.7.2008/4,07kg a 54cm/11,20kg a 85cm/Yasmínka je úžasný sluníčko,i když na nás ted asi leze vztekací období(no co se dá dělat) :s: Mele pořád pantem,pusinku nezavře,poslední dobou nejradějí řve mamíííí,tatíííí na plné pecky a stále dokola.Umí už toho spoustu,to by byl dlouhý seznam,však to znáte u svých šikovných ratolestí.Musím zmínit i její starší sestřičku(Sabinka 23.12.1999)je to holka šikovnám,hodně mi s ní pomáhá,hravě hlídá,přebaluje,krmí a hraje si s ní :one: S oblibou všem vykládá,že je Yasmínka celá po ní :s:

Milión let jsem tu nebyla, tak snad si na mě ještě někdo vzpomene ;) .... Jsme taky letňátka 08 - Lukášek se narodil 9.7.2008, 3,63 kg/50 cm. Teď je mu rok a půl a má 12,65 kg a 81,5 cm. Je to typický chlap - rád se povaluje :~!: , vymýšlí vylomeniny a zbožňuje autíčka. Přece jenom má jednu ženskou vlstnost - je zvědavý jak opica :///: :a:

Ahojda maminy, skvělý nápad!!!!
Tak já jsem BUBLAIS, mám KUBÍČKA, narodil se 1.8.2008 (3 týdny před termínem), vážil 3210g a měl 52cm, teď v 16.měsících má 11,5kg a 82cm, jinak už měsíc ťape, miluje zvířátka, auta, má 12 zoubků a je ZDRAVÝÝÝÝÝ!!!!!!=)

Ahoj, hlásíme se taky k letničkám 2008 :a:

Ricky + Kristýnka narozená 2.7.2008, 3760g a 53cm, aktuální míry v 17ti měsících cca 12,5 kg a 82cm (je to jen odhad, nevydrží chvíli v klidu)... no a stručně o dítku? No, tak je to sova, co nechce v noci spát a ráno vyspává, neposedí, nepostojí, nezavře pusu, všechno musí vyzkoušet, vykramařit, prozkoumat a okecat... prostě správná ženská :girl:

In reply to by Ricky

Tož my se máme taky fajn...moc fajn...Já teď Terinkou úplně žiju :hearts: mám pocit,že je to TO proč tu jsem :) starat se o Terinku..o svou rodinu... a maximálně mi to vyhovuje :)
Terinka je plná neskutečné energie a tak mi občas dá zabrat :oci: neustále vyžaduje nějaký program,takže mám vystaráno :///: poletujeme buď po kámoškách nebo po dětských centrách :one: nebo je někdo u nás ...
Teď jsme nemocné a je to masakr :oci: Fakt nůůůůďoooo :evil:

In reply to by Michaluska

Tak ať jste brzy fit :h:
Ale máš pravdu, taky mám takový pocit, že s Týnkou je všechno úplně jiný :c: Je to taky takovej balík energie a furt musí něco dělat, ale je to naše sluníčko :c: A je úplně neuvěřitelný, jak roste, mění se ze dne na den a je moc šikovná... poslední týdny se naučila spoustu nových věcí, tak všichni koukáme, co umí:) Chtěla jsem s ní znakovat, ale prdí mi na to, raději se naučí rovnou mluvený slovo :C]]:

Takže Gabriela Mádrová, *26. 8. 2008, 3820 g, 53 cm, v 15 měsících odhadem 11,5 kg a 85 cm... ta váha je odhadem, v roce měla 10,5 kg a 80 cm, ale ta délka je plus mínus cm, protože se pořád vrtí a nenechá se pořádně změřit...

Už se shlukujeme... ;) :00: ://: }:) Ježíš, já mám v hlavě samý ptákoviny, a portské víno je mezi nima... no, už se nemůžu dočkat srazíků, nejlépe toho bez dětí... tak co chceš do seznámku? Jméno, datum narození, míry, váhy, nebo i něco jiného?

In reply to by Blue Jane

Jméno mimiška,datum narození,váha,délka po narození,aktuální váha,výška..speciální dovednost nebo tak něco :bab:
Já jsem všera zahnula Portskému a dala jsem si s kámoškou růžové :oci: Pepan nebyl přez noc doma a tak jsme měly mini dámskou jízdu :one: Šla jsem spát o půl druhé a bylo to bájo :potlesk:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka