Dneska pádím s malým k doktorce :-(

18.01.2010

Ahoj tetičky.
Tak dnes musím s malým k doktorce :r: Obávám se, že máme tříměsíční koliku :r: Kubíček je celý den spokojený, krásně hamá a v noci po 11 hodině se po krmení začne strašně kroutit, máchá ručičkama, zvedá nožičky a hrozně brečí....... Zkoušeli jsme všechno možný. Kapičky SAB SIMPLEX, masáže bříška, teplé obklady..... Nic chudinkovi nepomáhá! Trvá to tak do 4 do rána.... Jinak v ruce mi usíná a je vidět, jak je hrozně unavenej. Jakmile ho ale položím na zádíčka, začne to kroucení a zvedání nožiček a pláč na novo... Vím, že by na bříšku usnul, ale bojím se ho nechávat spinkat na bříšku.....Máte některá radu?? Bojím se, že nám doktorka moji hypotézu potvrdí :r:

Ahojky, u nas teda opravdu zabirala tepla plinka na brisko, masaz briska Pupikem a cviceni nozickama. Nekdy jsem v koupelne travila opravdu vecnost, ale malemu se opravdu na nejakou dobu ulevilo. A jsou pry lepsi nez kapicky Sab Simplex, nam taky nezabiraly :n:

Jani preju at je Kubickovi lepe, nas sice taky trapi prdiky, ale dyl jak hodku nerve, momentane se mi krouti v lehatku a asi tam zase neco ma, ale nastesti spinka , ale taky nas to nejvic postihuje vecer....Jani dej vedet jak jsi dopadla a malymu Kubickovi preju at uz ho to netrapi, chudinka malej a samozrejme ty s nim, musi to byst hrozny ho videt tak dlouho se trapit, ja bych se z toho zblaznila litosti ..........

ahojky, taky trpíme tříměsíční kolikou, i když teď už je to o něco lepší....Do 4 do rána tedy nikdy neplakala, ale klidně vydržela tři , čtyři hodiny skoro v kuse plakat :-( Pomáhá opravdu nejvíce jen to nošení.....Vyzkoušeli jsme totiž úplně všechno...Sab simplex, homeopatiky, rourku, teplou plenu, Pupík, teď dávám probiotické kapky už druhý měsíc, tak si myslím, že po nich je to lepší....Teď dva dny po sobě usnula malá v osm hodin večer a sama v postýlce :-) Jinak jsem ji uspávala v náručí, nejlépe skákající na míči :-)
Jestli půjdeš k tý Dr. tak dej vědět, jestli ti něco poradila...Podle mne moc rad není :-(
Držím palce !

In reply to by WeWerka

probiotické kapičky se dají normálně koupit v lékárně?? Koupila bych je..... stačí říct jen probiotické kapičky?? Aby jich nebylo více druhů. Já taky uspávám v náručí.... Usne většinou opřený o rameno, to je spokojenej! Ale jakmile ho prostě položím na zádíčka je zle......

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky