Tomáškův nemocniční zpravodaj...aneb marodíme zase a opět

14.01.2010

Ahojky všem tetám, nejen dubnovým....

tak se tradičně hlásím z nemocnice. Vážím 7655 gramů, měřím cca 71 cm.

A jsem nemocný.....schvátil mě nějaký bacil a já mám zápal plic. Jsem na infuzce, beru antibiotika, do žílky. Kontrolují mi ABRo i několikrát za den, aby veděli, jak to mé plíce zvládají. V úterý jsem měl RTG plic, přijeli ke mně až na box a já to prospinkal....tento RTG potvrdil ten zápal plic.

Včera jsem začal moc kašlat, tak se trápím, dostal jsem dithiaden navečer, ráno jsem po inhalaci Antroventu začal zase tak moc dráždivě kašlat, ani mi nepomohlo, že jsem byl na rukou ve zvýšené poloze. A po obedě jsem dostal další čtvrtečku dithiadenu a od 13-ti hodin spinkám.

Příští týden jsem měl jet do Ostravy, na kontrolu te trachči a připadnému zavedení toho PEGu a taky se mi musí podívat na tu moji hlavičku makovičku kvůli zvětšené levé komoře, mám tam toho celkem dost.....a jelikož jsem nemocný, tak nevím, jak to dopadne, ale nejspíše tam nepojedu....

Díky nemoci jsem na 80-ti procentech kyslíčku.....ale až budu zase zdravý, tak se budu postupně lepšit.

TO je u mne nového....

Z nemocniční chodby zdraví maminka a Tomášek

Milý Tomášku,
často na tebe myslím a posílám ti sílu aspoň takhle na dálku. Modlím se za tebe a věřím, že se brzo vše obrátí k lepšímu a ty už budeš moci jet s maminkou konečně domů. Kdybych měla moc ti nějak pomoct, kdyby to jen nějak šlo.... Držím ti palečky, ať se brzo uzdravíš. A svoji mamince vyřiď, že je neuvěřitelně statečná a moc se jí obdivuji. Přejeme Vám oběma to nejdůležitější v životě - zdravíčko, teta Šárka s Šimonkem

Ahoj Tomášku a maminko..
snad ti prášečky zaberou a bude dobře a do té Ostravy pojedeš a budete zase o něco moudřeší... držíme ti moc palečky... jsi bojovníček, určitě to zvládneš!!

Martina, Ráďa a Matyášek

držím Vám palečky ať jedete do té Ostravy co nejdřív, moc na Vás myslím a Tomášku bojuj tak jako jsi bojoval vždycky!!!!

ahoj Kacenko,moc me mrzi,ze Tomasek zase marodi :( je to porad dokola ze?uz jsi mluvila s tim primarem?rekl,ti nejaky podrobnosti jak to s malym vypada do budoucna?Drzim moc palecky at je mu co nejdriv dobre :k: :k:

Tomášku, ty se z toho snad nevyhrabeš... já vím, že nevíš, co tě venku za zdmi nemocnice čeká, ale neboj, je to tam úžasný :one: tak se honem uzdrav a už "nic nesbírej" a hybaj se uzdravit, ať můžeš jet na to OVA (což furt nevím, co je :? ). Držíme tobě i rodičům pěstičky, ať je ta nemoc za tebou a je vše v pořádku :h: :h: :h:

tomje mi mocinky lito ze ste zase marodi,moc drzim at uz se na vas stesti usmeje
preji brzke uzdraveni a uz konecne propusteni
drzime palecky :a:

tak to je mi moc líto, že zase marodíte, jak to, že vás ani v nemocnici neuchrání
když se konečně mělo začít něco dít a vy mít ta důležitá vyšetření, tak se to musí pokakat, ale nejdůležitější je, aby se bobíšek brzo uzdravil
myslíme na vás, držíme pěstičky, a´t už je konečně líp
------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/kubicek09

Tomášku posíláme s Julinkou velikej kus zdravíčka...neboj prášky pomůžou a bude zase líp a do té Ostravy pojedeš o týden dýl, to už je jedno...a tam pro tebe mají určitě schované jen dobré zprávy..!!!Tak se drž moc na tebe myslíme...!

je mi strašně smutno :r:
Copak vás to štěstí nemůže najít, nebo co????
Je mi strašně líto, že je Tomášek zase nemocný, že má zase víc kyslíčku....a že musí zase víc a víc bojovat :r:
Držte se, všichni tady vám strašně moc přejeme zlepšení :h:
Ani nevím, co mam napsat víc......je mi to tak líto...... :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:

Jéje, to je mi moc líto, žě tě zase dohnal nějakej zmetek bacil. Ale jak už víme, tak jsi silák a zase se z toho rychle dostaneš a bude líp :c: Držíme palečky a posíláme pusenky :a:

to mě mrzí, že Tomášek zase chytl nějakej bacil. Snad se to konečně zlepší a bude v pořádku. Hrozně obdivuju jak to zvládáš já bych to nezvládla.

Ahojky nevím přesně proč je malý tak dlouho v nemocnici ,ale pochopila jsem že je to vážnější .Přejeme moc ať se všechno obrátí v lepší dny a prcek bude zdravý :\/: Tomášek je statečný a ty taky ,snad ho brzy nemoc přejde a konečně se to pohne k lepšímu a nebudete muset být v nemocnici.Obdivuji tě :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka