Ahojky holky moje

17.01.2010

jakpak se vsechny mate??My nic moc od vcerejska jsem nejaka psychycky zdeptana,jsem precitlivela a veci a lidi co mi driv vadili mi ted vadeji jeste jednou tolik a uz jsem to nejak neustala a pekne vcera vybuchla....do toho asi oslabena imunita a neco se o me pokousi dneska jsem se vzbudila s bolesti celeho tela a krku,delam si zabaly a cajuju...kdyby ste meli jeste nekdo typ jak to co nejdrive zahnat budu vdecna,snad se aspon vam dari dobre a jste vsechny zdravoucke,pusu pa Niky a Samík

Niky,mysli na Samíka,za chvíli ho pomuchláš v náručí a zase bude dobře.Už toho prostě máme plné zuby a je toho na nás moc.Já taky víkend protrpěla,kluci zlobili jako čerti,pak už jsem se chytla i s manželem,měla jsem pocit,že dál už nemůžu ani den.Navíc včera jsme byli na obědě u babičky,nešla mi zapnout bunda,tak jsem vzteky zařvala,že už to břicho nechci,to víš,to jsem si vyslechla.Babičce je 72,tak to bylo,že se rouhám,ať jsem ráda,že držíme a malej bude pěknej,žádné nedochůdče.No až jsem si říkala,že jsem měla být raději zticha.Holt asi hormony zase jančí,nebo co.Uvidíš,že se to zase uklidní.Tak hezky užívej pár posledních týdnů,pahlaď Samíka do bříška,pa :a:

In reply to by sobotce

Ja vim sobotce ze to nemame lehke zadna vid a jeste te takhle vyhudraovala babi :00: no to si dovedu predstavit :s: tak se take drz a uz jen par tydnu ja hlavne ted musim zdolat chripajznu co na me leze pusu pa :a:

In reply to by Nikkys

No,mě bylo blbě před týdnem.Bolelo mě v krku jako pes,já celkem trpím na angíny,tak už jsem se viděla s antibiotikama.Naštěstí to přešlo samo,ve výtěru mi sice vyšel ojediněle nějakej kok,ale dr řekla,že to zvládnem bez ATB a fakt za dva dny bylo dobře.U mně stačilo ležet,čaj s citrónem a zábaly na krk.Tak uvidíš,jak dopadnete vy,já myslím,že to bude dobrý.Šetři se a uvidíš,že za pár dní budeš fit.Už se blížíme do finále,pak to bude lepší,alespoň po některých stránkách.Tak pa,pa

In reply to by sobotce

To jo snad jo takze tys radeji sla hned k doktoru?Ja nevim jestli tam mam radsi jit ja si ted koupila homeopatika a vincentku a kloktam a polykam ty homeopatika cajikuju a cpu se horemdolem vitaminkama tak snad to odezni co nejdrive,tak se opatrujte a at te kluci tak nemordujou taky potrebujes klidek

In reply to by Nikkys

hele,já jsem takovej angíňák,od malička,u mně není nic neobvyklého,že jí mam i 3x do roka.Tak už poznám tu klasickou bolest v krku od škrábání u nachlazení.Proto jsem tam šla,přesně na tom místě kde to bolelo mi našla čep,ale jak říkám,jen jsem pila čaj a dělala si zábaly.Myslím,že to co děláš ty,tak bude stačit,uvidíš sama,jak ti bude zítra,kdyby ti bylo hodně zle nebo jsi měla velkou teplotu,tak tam zajdi,ale počítám,že to vykurýruješ doma :a:

Ahoj Nikkysku, tak ja probulela vcera cely den a to uz jsem natahovala od patku tak nejak kvuli vsemu. Manzel me vcera dorazil a dnes rano tomu jeste pomohl, takze buhvi jak dopadne dnesek...holt asi nam blazni hormony a to pocasi tak neprida, sotva lezu...hlavne se drzte a musime si holt najit cinnost ktera nam udela dobre a privede nas na jine myslenky.

Ahojky Nikky, tak to je mi líto, že ti není dobře.... řešíš to určo dobře, hodně odpočívej a co bych zkusila já, vymačkat citron a vypít tu šťávičku, narveš tak do sebe hodně vitaminu C..... jinak pokud bolí v krku, tak mě na to pomáhá Bioparox sprej, byl mi doporučen už asi 3 doktory, že ho můžu i v těhotenství a já ze své zkušenosti můžu potvrdit, že zabírá tak do 2 dnů..... jinak nevím, co ti poradit, hlavně popřát ať se tě to brzo pustí mrcha jakási viróza.... já měla taky strach, jestli na měněco neleze, včera jsem se nemohla vůbec zahřát, byla mi pořád zima, ale asi to nic nebylo.... dnes už je to fajn...... tak se opatrujte a hodně zdravíčka do bříška :a: :h:

In reply to by lulubar

Lulu dekuju moc vitaminkuju,ale zatim je mi jen hur a hur snad zitra bude lip,ale neni to asi jeste tak hrozne protoze mam hlad a chut jist a to je dobra znamka a Samicek se krasne hybe tak na nej porad mluvim a snazim se hodne lezet a cajovat a citronkovat taky opatruj se a nepocdenovat nic radsi nikam nelezt a fakt se nabalovat holky moje ted mame prece jen tu imunitu oslabenou papa

Tak koukám, že těhu hormonky nemávají jen se mnou :s: Akorát já mám teď období euforie - přívaly energie a k tomu dost silný hnízdící reflex :s: Uklízím, peru, žehlím... V pátek jsem to taky asi přehnala, tak jsem si pak večer nadávala ://: Chudák Emmča se v bříšku pěkně bouřila. Teď už se šetřím, protože mě včera trošku vyděsila mamka, že jí přijde, že mi nějak kleslo bříško :? Bojim, bojim... Ještě je brzo :r:
Jinak ohledně té tvé imunity, já mám vyzkoušené taky to Oscillococcinum, ale ne v těhu. Brala jsem ho dřív. Jak už ti holky psaly, je to homeopatikum, tak se nemusíš bát. Koupíš ho v lékárně ;) A jinak bych doporučila klid, nohy nahoru, nějaký pěkný filmík nebo knížku a spoustu vitamínků z ovoce. Uvidíš, že bude zase líp. Pohlezení Samíkovi a opatrujte se :a:

In reply to by Kétka

Dekuju moc :h: :h: :h: :h: snad bude brzko lip,opravdu me to ted vse nejak skolilo a s tim i souvisi to oslabeni imunity,opravdu musime byt v klidu,jenze tem hormonkum neporucime ze jo :00: Tak hnizdici reflex se u me projevil asi pred mesicem a to jsem delala generalku celeho bytu :s: pak jsem zackla prat a zehlit a ted uz bmam vse hotovo...myslim vecicky na maleho akorat zase desny bordel po celem byte...ale to se nezblazni vid ;) tak se take mej krasne a opatruj se a hlavne vice odpocivat to klesani briska by me take vydesilo :w: :w: :w: Tak zatim papa :a:

Ahoj Nikky, já jsem na tom poslední dobou podobně, taky jsou dny kdy je vše super a někdy mám depku, o všem moc přemýšlím, rozbulí nebo vytočí mě fakt prkotina .... hold hormony, doufám, že to zase přejde. V pátek jsem to asi trochu přehnala s úklidem, tak jsem včera byla taky nějaká chcíplá :\/: Tvrdlo mi dost břicho,...prcek mi asi začíná tlačit na močák, tak v noci lítám pořád na záchod :\/: Říkám si, ať už máme ty prcky u sebe, ale ještě musíme chvíli vydržet. Jinak na bolení v krku mi dost pomáhalo Homeogene a na chřipku Oscillococcinum. Obojí to jsou homeopatika, takže v těhu v pohodě. Jinak čajíky s medem a s citrónem a odpočívat ;) Tak ať je brzy líp :a:

In reply to by pešule

Pesulko tak se tolik neprepinej ja mam doma bordel jak v tanku a opatlanej sporak neskutecne strasne me to nervuje ale fakt nemam na uklid sil a lezim tak hlavne at uz nam to utece a mame mimisky venku a jsme vsechny zdrave a mimisci taky!!!!!!!!!!!!!!!Diky za tip na ty homeopatika papa

taky-taky ... :\/: To je i tím počasím,hormóny a poslední týdny těhulení ... a já mám k tomu ještě to,že mám zakázané procházky a musím ležet ... takže v té depce nejsi sama.Já ti neporadím nic jiného než větší přísun vitamínků,čaj s citrónem-sama jsem před Vánoci skončila s ATB.Tak ať se brzy uzdravíš. :k:

In reply to by Lyret

Chuderko jen lezet tak na tom ted budeme stejne ja to musim co nejdrive zdolat a taky se ven nehnu hlavne neeeeee antibiotika to ne :n: :n: :n: :n: :n: Tak se opatruj a drz nam palec ju?Dekujeme papaa :a:

Ahojka Nikkys, to jsou ty těhu záplavy hormonů....budou zase lepší dny (a určo to má na svědomí i to nachlazení). Taky mám dny, kdy bych nejradši jen co vylezu z pelecha, zalezla někde do neznáma, neb nemám náladu na nic a nikoho...krom mých nejbližších :h: .A z toho, je to dobrý a lašuju po bytě a přemýšlím co bych vše mohla dělat, kam se podívat :dance: . Na to nachlazení ti nic nového neporadím...víš jak to u těhulek a nemocí je....já marodila jen jednou ..v prvním těhu a to jsem při teplotě zobala Paralen, kapala do nosu Pinosol a zásobovala jsem se vitamíny z pomerančů....ležet a odpočívat. Tak ať je brzy zase dobře! :a:

In reply to by pupíí

Pupi no to mi povidej koukam mame to tak vsechny,jenze nejvic me mrzi ze ja mam prave ve svem blizkem okruhu toho jednoho cloveka ktery me tak zdepta a stresuje,je to ma mati nikdy sme to nemeli ruzove a snazim se ji brat takovou jaka je jenze ted to proste nezvladam a nemuzu se pretvarovat a tak sem ji pozadala at se ted radeji nevidame aspon nez porodim protoze jinak bych asi zesilela...no je mi to lito,ale co se da delat.Opatruj se mej se krasne papapa

In reply to by Nikkys

Niky, koukám, že se ti to teda sešlo ... nachlazení, máti, hormonky, sluníčko taky nikde ... jak říkají holky, zalez si do postýlky s čajíkem a vitamíny, čti si nějako pěknou knížku o miminkách a mysli na Samíka v bříšku. Ono bude líp...
Já taky nejsem zrovna rozjařená, dneska jsem napsala do projektu jen pár vět, strašně mě to dnes nebaví a přitom jsem si dala úkol skoro nejtěžší, obhájit potřebnost projektu pro komisi, proto to tak dlouho vymejšlim, no hrůza. Večer se vyloženě těšim až budu žehlit a pustím si k tomu nějaký stupidní pořad :)))). Ať už vyleze sluníčko !!!

Ahoj Nikky,
to je mi líto, že ti není dobře - ty nemoci jsou fakt na nic a hezká otrava, kor my těhulky se bojíme 2x víc :(
já jsem na bolení v krku používala tantum forte sprej a dost mi to pomohlo. jinak asi nejlépe ležet a šetřit se...
přeju brzké uzdravení :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky