sezení

17.01.2010

Ahoj holky chtěla bych se zeptat jestli ste nějak pomáhali mimískům aby se naučili sami sedat. Naší malý je 7měsíců a ještě si nesedne sama. Čtu tady jak mladší už to umí, tak je asi ta naše líná. Když jí posadím tak sedí hezky i bez podpěry, no občas sebou řízne to jo. Jak ste na tom vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky náš Šíma má něco málo přes půl roku a nesedí pěkně ani když ho posadím já. Pořád se klátí na strany nebo do předklonu. Otáčí se krásně jak na záda tak na bříško a houpe se když se opře o lokty a kolína ale sezení mu nejde. Někde jsem četla že děti začínají sedět až okolo osmého měsíce. Já si s tím starosti moc nedělám. Prostě se mu nechce tak to nedělá však ono to přijde. Už takhle mi to připadá hrozné co toho ti naši drobečci musí stihnout za rok života

Náš prcek v 7 měsících taky sám nesedí. Když ho mám na klíně, tak se přitáhne do sedu a sedí hezky, ale sám si nesedl. Válí sudy, plazí se, houpe se na kolenou, občas popoleze, ale sedět se mu nechce. Asi mu to nechybí, tak proč to hrotit, vždyť na to jednou přijde :)

nebpj, ona na to přijde, Matýsek z ničeho nic v ukončeném 8m, a to bylo pořád jen letadlo a byla jsem z toho nešťastná. Pak se naučil klekat a teď sedí se super fintou, jednu nohu má pod sebou skrčenou a druhou nataženou před sebou, takže bezvadná stabilita a když to začal dělat...jako dávat tu nohu před sebe, tak jsem se divila, co to vyvádí za nesmysl.... tak neboj, jak se "postaví" na čtyři, tak začne i sedat na bok nebo na kolínka.

In reply to by prochdana

ta naše taky dělá pořád letadlo. Když jí dám schválně na kolínka tak se taky houpe a líbí se jí to. No ona zkouší, ale ještě jí to nejde a když jí dám hračku od ní dál a nemůže na ní dosáhnout tak se vzteká. Ale když jí posadím tak sedí hezky bez kulatých zad.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka