To byl večer :-(

16.01.2010

Ahoj holky, můžu Vám říct, že včera byl teda den...hrůůůůza :00: . Dopoledne jsem byla s kamoškou na kafču a obídku, všechno dobrý, až na to, že malej v bříšku řádil jak divej :jawdrop: , to teda bylo něco!!!Myslela jsem, že se tam snad otáčí dokola a pořád a pořád, ani chvilku nepřestal-nevím kde se v něm bere tolik energie :s: . Tady ta jeho discotéka byla ještě v pohodě, oproti tomu co přišlo večer :00: :00: :00: . Myslela jsem, že budeme muset jet na pohotovost! :(
Tak strašně mě bolely vaječníky a třísla a ...no prostě jak při měsíčkách :O ale hrozně!!! Nevěděla jsem už co mám dělat, co to je, jestli je to normální nebo jestli si mám někam zavolat, nebo rovnou radši zajet :w: Přítel byl z toho taky pěkně vyjukanej, nevěděl co se mnou, jak mi pomoct, nebo co dělat a já jediný co mohla tak fňukala, hekala a nevěděla jak si lehnout, sednout, nebo co vlastně dělat :( . Do toho ještě ten můj mrňousek v břichu kopal a vrtěl se jak o život, takže k úlevě taky moc nepřidal... :D , vůbec nevím co to bylo. Pak jsem se doplazila do koupelky a pustila si na bříško teplou vodu a bylo....úúúúúúleva :P :one: , bože to byla krása.... :s: . Bříško přestalo bolet, ale malej teda pořád dál kopal, ale to mi nevadilo...hlavně že ta bolest byla pryč :one: .
Tak...to je zase román :D , tak jestli ste to některá dočetla, tak děkuju...a ...máte s tím taky některá zkušenost???Myslíte, že je to normální???
Na poslíčky pomáhá teplá sprcha, ale na ty se mě zdá ještě poněkud brzo, ne??? :?
No nic kočeny, mějte se...pohlaďte bříšánky a hlavně pohodový těhu :)

Neboj nejsi sama já měla to samé asi před ¨14 dny, asi od půlnoci do 5 do rána jsem ležela v posteli a bála se pohnout už jsem byla tak pěkně vyděšená co to je a jestli nemám vzbudit manžu (spokojeně vedle mě chrupal :-)) Přesně jak říkáš , třísla , podbřišek jak při menstruaci a pak do toho i záda nemohla jsem se fakt ani hnout a prcek mě taky zevnitř pěkně masíroval.... jako vždy kolem půlnoci :-D. Ale pak to přešlo a od té doby v pohodě, jen občas takové slabší jakoby menstruační bolesti ale nijak pravidelné a během chviličky to přejde. Byla jsem na kontrole a čípek ok a doktor říkal, že pokud to nemá pudivý účinek tak je to v pohodě a že to prý k tomu patří. Já beru magnesko a říkal že právě proto ho beru, že kdybych ho nebrala že by právě hrozil předčasný porod.....

Ahojky, verim, ze to muselo byt hrozny, ale byt tebou bych priste jela rovnou do nem. V pondeli mi rikala PA, ze mam jet okamzite do nemocnice nejen v pripade, ze necitim pohyby, ale i v pripade, kdy je mimi aktivni az moc, kdy ty pohyby nejsou az tak moc prijemny a jsou vylozene bolestive, mimi pry tim dava najevo, ze nema dost kysliku a ma treba primacklou pupecni snuru. Tim te nechci strasit, jen se delim o informace, ktere jsem sama ziskala. Tak se opatrujte :a:

Ahojkí bobku to muselo být hrozné, ale nejspíš to byli poslíčci :? já jsem 30 týden a už od 28 mě navštívili 2 krát,včera taky.Ale nic hrozného, jenom taková lehčí bolest jak při MS.Asi bych příště jela, pokud by to bylo až v takové intezitě. Taky jsem z toho docela vyhukaná, i když je to moje druhé těhu, ale u prvního jsem to neměla takže zase něco nového.Možná bych příště aspon zavolala co stím, určitě Ti poradí.Opatruj se a pohlad břušenko. papa :a:

In reply to by Zdenka26

Jééééjda, no já to taky nikdy neměla s takovouhle intenzitou, ale byl to mazec!!!! :00: Takže radši příště aspoň zavolám, máš asi pravdu...říkala jsem si, že když by nepomohla ta sprcha, tak že radši zavolám...ale pak to bylo už v pohodě :one: .
Ale příště...doufám, že to nebude nijak brzo... :D , hned žhavím drát!Každopádně děkuju za odpověď a taky se opatruj!A bříšánkovi taky pohlazení :)

In reply to by Tarrry

;) poslíčcci jsou normální v našem týdnu těhu,jenom to nesmí mít vliv na čípek. Tak proto radči brnkni. Určo to byli poslíkové, prý po sprše rychle přejdou :D já jsem to zatím vždycky zaspala, ale manžel je z toho pokaždé na větvi :s: včera mi řiká Neblbni ještě máš čas :s: tak to jsem se zasmála.
Měj se pěkně at poslíčci nezlobí. ;)

In reply to by Zdenka26

jj, já vím...tak něja jsem se na poslíčky připravovala psychicky, ale když teda přišli včera...tak to teda bylo něco! :D No, tak doufám, že to na čípek vliv nemělo...25.1. jdu na kontrolu tak snad do té doby bude klid a v poradně se na to Dr. poptám. Jinak taky doufám, že se mrňousovi u mě ještě chvilku bude líbit... :D vždyť ani nemáme ještě všecko nakoupený!!!!! :jawdrop: :D :jawdrop: .

In reply to by Tarrry

já taky nemám všechno :jawdrop: a ono to tak hrozně utíká, i když oni se nás mrnouskové ptát nebudou jestli máme všechno :s: ale máš pravdu, ještě si musí počkat než na nás vykouknou s bříška. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky