Ovulační krvácení

16.01.2010

Ahojky snažilky, jsem tu po dlouhé době. Snažila jsem se sem moc nechodit, až moc jsem přemýšlela nad těhulkováním. Chci vás poprosit o radu. Tři dny před ovulací jsem začala krvácet. Druhý den to byla taková síla, že jsem šla raději na gyn. pohotovost. Tam jsem si připadala po výstupu paní doktorky jako malá holka. O jakémsi zašpinění v době ovulace jsem slyšela, ale tohle??? I podle bazální teploty jsem měla plodné dny, ale krvácela jsem o stošest. Byla mi řečeno, že mám na levém ovariu dvě vajíčka a mám být doma s manželem a ne otravovat na pohotovosti. Nejpozději v úterý jsem měla mít menzes. Do teď se nedostavila, ale včera byl test negativní. Nemáte některá zkušenost??? Jestli se mi tím krvácením nemohla menstruace odsunout??? Doktorka mi řekla, že to nemá na délku cyklu vliv. Tak nevím... Prsa mě bolí jako by byla namožená, v podbřišku mě lehce bolí ráno a večer, bazalka je vysoko, spala bych nejraději nonstop. U syna mi vyšel pozitivní test slaboulince až pátý den. Buď mám hokej v cyklu a nebo u mě stoupá Hcg až za delši dobu. To jsem napsala román :00: . Snad se najde nějaká dobrá dušička na odpověď :+^*:

U každého to možná probíhá jinak, ale moje doktorka nad tímhle taky jen mávala rukou, že se nic neděje...špinila jsem docela často a někdy taky silně, před MS, v půlce cyklu...i když jsem brala HA, i když jsem potom brala duphaston. Až teď se nad tím doktor v CARu docela pozastavil...a že alespoň vyměníme clostík za injekce... Tak uvidíme. Každopádně, nic šíleného mi nezjisili, tak to asi nebude vážně nic vážného :-) Držim pěsti, ať se i ta druhá čárka ukáže...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Lindo. Já to mívám pravidelně, cyklus mám 30 dní. Hcg mi stoupá dlouho. Když jsem čekala syna měla jsem pátý den po vynechání sotva viditelnou čárečku. Ovu jsem měla 16tý den. Paní doktorka je postrach, už jsem o ní dost slyšela. Díky za reakci :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kéž by, moc díky :a: . Mimochodem, Nicol je překrásný jméno :) .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Sice jsem netrpělivá a zvědavá, ale pokusím se vydržet s dalším testíkem na pondělí. Je to třetí cyklus snažení, snad se zadaří :).

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Pro mě je lepší doufat, než vidět zase tu jednu ošklivou čárku:-). Ale držím se teda zuby nehty :). Zajímavý je, že ač jsem normálně optimistka, v tomhle se pořád přípravuju na to, že to neklaplo. Už jsem asi blázen :) .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka