Zítra 38tt a já lákámmalého ven o 106! :))))

16.01.2010

Tak zítra začínáme 38tt a já si ho přeji uvítat porodem! :s: :s: :||): Občas mám pocit, jak se mi tam malej tlačí dole hlavičkou, že už snad leze ven! A kdyby se tlačil jen na močák, ale jak tam šátrá ručičkama, mám pocit, že z něj snad bude gynekolog! :s: :s: :*8*: Přesně z druhý strany, co šťouraj doktoři, šťourá malej...asi taky zkouší, nakolik prstů už jsem otevřená! :s: :s: (Mohl by to prubnout a zkusit vylézt! ;) ) Mám pocit, že mi už švihne, chci rodit rodit rodit!!! Všechno mě bolí, valim se jak přiožralá velryba a mám pocit, že už mi to bříško musí prasknout, že už se tam nevejde ani milimetříček navíc! Do toho poslíčci a neustálé tvrdnutí bříška, malej , kterýmu se to samo nelíbí, do mě bušánkuje... :00: Tak ono se není čemu divit, kdyby mě každej den zhruba 30-50x někdo mačkal ve svěrací kazajce, ještě navíc skrčenou, tak ho taky budu mydlit, když budu moct.. ;) :s: :s: Takže malého lákám na to, co tu venku může vidět, když jím dortíček a pohár ze Světozoru, tak ho na to lákám, jak až bude na světě, může ho pak papat spolu se mnou a ještě si ukázat jakej! :c: :hu: :a\|: Jak se na něj všichni těšíme, jakej má krásnej novej kočárek :/;x: , postýlku :|P: , že když vyleze, budu mu moct dát první pusinky... :h: :c: já už ani nevím co všechno! :D Ale on vyloženě to mé bříško zbožňuje...jako klokánek nebo co! :s: Já vím, že je ve 38tt ještě čas,ale vzhledem k tomu, že při každém zaplazení trpím bolestí :r: a malej je už považován za donošeňátko, už aby to bylooo! Prosíííím! :s: :||): :^O^:

Kliknutím vložíte smajlíky:

MImi si samo řekne kdy chce jít ven, zbytečně netlačte. Já jsem taky už 38 a vím, že je to náročné, ale držím a snažím se co to jen jde........ :a:

In reply to by Masticka

Myslím, že tím, že si s ním povídám a říkám mu, jak bych ho měla už ráda u sebe v náručí nikam nic netlačím,ne? ;) :s: Taky se držím a snažím se, co to jen jde...ale to neznamená, že si nemůžu přát, aby se prcek už narodil.. ;) :) Rozhodně si nesnažím nějak porod vyvolat! ;)

Ahojky, já rodila ve 38tt a to jen díky tomu, že jsme si s manželem :*O*: a to už bez zábran....Malá byla do 10ti hodin od sexu s námi na světě :||):

In reply to by petsve

Já vím, já vím! :) Jen už prostě nemůůůžůůů! :s: Hlavně malej prý vypadá, že by mohl přijít fakt každým dnem...tak se za to modlím, ať páni doktoři mají pravdu... ;) Takhle mě navnadit a pak,aby to nevyšlo.. Ale s mým štěstím fakt ještě snad budu přenášet a mudři se sekli... ;) :s: :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka